Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

švejk: a kdyby se s tím nikdo nechtěl tamto (*****), tak jako budeme bez všech archivních vláken a příspěvků? :myslim Hlavně aby to nedopadlo jako už jednou dopadlo, že se smaže velké množství fotek z vláken a několik měsíců zpětně. :roll

Odesláno

A rasisticke:aut:aut

To není rasistické,nýbrž narcistické :D.

P.S.:Je možné,že se mi tom upgrade stalo,že mám různé popisky v ingliš spráche.Jde o to,že jako nepřihlášený mám vše v češtin a po přihlášení je to 50 na 50.Nějak to tady nemůžu najít jestli se to tu řešilo.:mad:

Odesláno

řádný člen jsi...ale toto se aktivuje zvlášt a dělá to člen MJSytič , já mu jednou za určité období pošlu nové řádné členy a on jim doplní pod avatar řádné členství...... vydrž prosím

• O 1 měsíc později...
Odesláno
taky prosím o označkování :D

žádný \"bostich\" na clubu není registrovaný jenom \"bostich222\" jestli máš bostich reglý jen na foru tak je to jasné

podle mě je to jedno a to samé..... i jedno i druhé je bydliště Příbram..... tak se přihlaš pod bostich222 a uvidíš..... platbu si poukázal na bostich222 6.3.2012

[upravil dne 17-10-12 10:18 od Přema]

• O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

ja si tam napsal chuligan a uz jsem dostal varovani na ban, takze je lepsi se do toho ne...., udelal jsem to jen kvuli tomu, abych vedel, jak je vedeni a sprava fora rychla, a nasli to asi za 8-14 dni??? Takze dobry. Nyni to smaznu, protoz uz nejsem radnym clenem a asi to bude tak lepsi.. To me osobne trosku dost mrzi, ale posledni kroky vedeni mi nejdou pod nos a nez abych se snazil rict neco proti, a byt za debila, je pro me jednodussi byt neradem a neresit, co se deje a tudiz nekomentovat. Urcite se vsem ulevi. A jeden nerad klub stejne nevytrhne. Takze je konec temat, ktere mohou rozdelovat forum, aspon z me strany a od ted uz jsem jen neradny clen :/, ktery miluje toto forum, ma rad spostu zdejsich lidi, a doufam, ze to nasem srazovani nic nezmeni, kdyz jsem ten spatnej nerad..... MOzna lepsi byt nerad, nez rejpajici rad.............:papa:papa:papa:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...