Stifler Odesláno 1. srpen 2012 Odesláno 1. srpen 2012 švejk: a kdyby se s tím nikdo nechtěl tamto (*****), tak jako budeme bez všech archivních vláken a příspěvků? Hlavně aby to nedopadlo jako už jednou dopadlo, že se smaže velké množství fotek z vláken a několik měsíců zpětně. Citovat
Dano406 Odesláno 5. srpen 2012 Odesláno 5. srpen 2012 A rasisticke:aut:aut To není rasistické,nýbrž narcistické . P.S.:Je možné,že se mi tom upgrade stalo,že mám různé popisky v ingliš spráche.Jde o to,že jako nepřihlášený mám vše v češtin a po přihlášení je to 50 na 50.Nějak to tady nemůžu najít jestli se to tu řešilo. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. srpen 2012 Odesláno 11. srpen 2012 Je možný že máš skin který není počeštěn, pokud se jedná o tlačítka tak je to ono. Cca na 4 nejpoužívanější skiny jsem dělal český tlačitka Citovat
Dano406 Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 V profilu máš navolený jaký jazyk? Profil,to je jako ta osobní stránka člena? Citovat
Kurt Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 Ne, profil je jako tohle: http://www.peugeot-club.com/forum/memcp.php?action=profile Místo English si tam nastav Česky Citovat
Dano406 Odesláno 12. srpen 2012 Odesláno 12. srpen 2012 To Kurt,děkuji.Lama je lama.Už to je v češtin. Citovat
krko 407 Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 Možno budem za blbca:D,ale oznam o riadnom členstve v popise mi nastavy kdo? Citovat
Přema Odesláno 16. srpen 2012 Odesláno 16. srpen 2012 řádný člen jsi...ale toto se aktivuje zvlášt a dělá to člen MJSytič , já mu jednou za určité období pošlu nové řádné členy a on jim doplní pod avatar řádné členství...... vydrž prosím Citovat
krko 407 Odesláno 22. srpen 2012 Odesláno 22. srpen 2012 Přema dnes mi dorazila aj kartička,ďakujem:D Citovat
Marcel00 Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 musis vydrzat, zasahuje ludsky faktor... Citovat
Přema Odesláno 17. říjen 2012 Odesláno 17. říjen 2012 taky prosím o označkování žádný \"bostich\" na clubu není registrovaný jenom \"bostich222\" jestli máš bostich reglý jen na foru tak je to jasné podle mě je to jedno a to samé..... i jedno i druhé je bydliště Příbram..... tak se přihlaš pod bostich222 a uvidíš..... platbu si poukázal na bostich222 6.3.2012 [upravil dne 17-10-12 10:18 od Přema] Citovat
Lucasao Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 mohl bych prosííím požádat o označkování? Citovat
Přema Odesláno 28. říjen 2012 Odesláno 28. říjen 2012 Musíš vydržet......toto se děje ne víckrát jak 1 za týden či 14 dní..... ty si platil tento týden.... Citovat
Guest Scratch Odesláno 16. březen 2013 Odesláno 16. březen 2013 ja si tam napsal chuligan a uz jsem dostal varovani na ban, takze je lepsi se do toho ne...., udelal jsem to jen kvuli tomu, abych vedel, jak je vedeni a sprava fora rychla, a nasli to asi za 8-14 dni??? Takze dobry. Nyni to smaznu, protoz uz nejsem radnym clenem a asi to bude tak lepsi.. To me osobne trosku dost mrzi, ale posledni kroky vedeni mi nejdou pod nos a nez abych se snazil rict neco proti, a byt za debila, je pro me jednodussi byt neradem a neresit, co se deje a tudiz nekomentovat. Urcite se vsem ulevi. A jeden nerad klub stejne nevytrhne. Takze je konec temat, ktere mohou rozdelovat forum, aspon z me strany a od ted uz jsem jen neradny clen :/, ktery miluje toto forum, ma rad spostu zdejsich lidi, a doufam, ze to nasem srazovani nic nezmeni, kdyz jsem ten spatnej nerad..... MOzna lepsi byt nerad, nez rejpajici rad.............:papa:papa:papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.