Guest Scratch Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 Dve cestovni postylky, dva nocniky, dve detsky sedacky na jidlo, kocar, nejaky naradi (protoze Ford, ze) ................... a mas 3/4 kufru full, pak nejaky hadry na sebe, na plaz, hracky a dalsi veci, tak pak poznas, ze i kufr Supa by byl skoro malej :D. Casem spousta veci ubyde, ale jsou to zensky, takze se bude tahat mraky hadru, a dalsich kravin postylky si samozrejme muzu vetsinou nekde pujcit, ale proc to delat, kdyz mame sve vlastni Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 Ono stačí mít za zadníma sedackama dělící přepážku a když narovnas věci az do stropu,nepotřebujes velkou popelnici s kterou mimo dovoleny vozis jen sebe a vzduch,pak ti bohaté musí stačit kombi nižší a nižší střední třídy Ze vozis blbosti navíc a obhajuses to velkým autem no nevím... Citovat
ozzy56 Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 neměl bych za zlé, že někdo prostě ,,potřebuje'' mít velké (větší) auto--proto se snad ta různá auta vyrábějí , prostě někdo se na výlet ,,stěhuje'' i s bytem, jiný to dá do igelitky --vidím to v rodině..., odjezdil jsem s děckama všechno se 120L, protože nic jiného nebylo, dnes bych jako rodič šel do velkého--bezpečného--MPV, nebo tak něco , ale je pravda, že bych ho nikomu necpal , ať si jezdí třeba fiatem 500--je mi to šumafuk, navíc ta velká auta žerou v podstatě to samé, co střed. třída (v naftě) Veverka a Charlie 1 ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 Stejně je to nakonec otázka peněz. Na co člověk má, nebo co je vůbec ochoten zaplatit, od toho se pak odvíjí to, co si může pořídit. Kecy, jak někdo "potřebuje", nebo dokonce "musí" něco mít jsou prostě jen kecy, kterými si potřebuje akorát zdůvodnit, proč zrovna do tohodle ty prachy nacpal. Péťa, Charlie 1 a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 Před hodinou, Charlie 1 napsal: Ono stačí mít za zadníma sedackama dělící přepážku a když narovnas věci az do stropu,nepotřebujes velkou popelnici s kterou mimo dovoleny vozis jen sebe a vzduch,pak ti bohaté musí stačit kombi nižší a nižší střední třídy Ze vozis blbosti navíc a obhajuses to velkým autem no nevím... ja nic neobhajuju. Ja jen napsal, ze mi uz nyni vyhovuje velky auto, naskladal jsem se puzzle uz dost. Nesmis brat vse podle sebe, my proste jako rodina cestujeme a radi si delame ruzne vylety. A kdyz nejedem nekam jinam, tak jezdime na chalupu, a jsem proste rad, ze uz nemusim kolikrat brat za auto vozejk, protoze to naskladam do kufru jako minule. Dospod pekne ctvrt tuny pelet a nahoru veci pro nas před 56 minutami, ozzy56 napsal: neměl bych za zlé, že někdo prostě ,,potřebuje'' mít velké (větší) auto--proto se snad ta různá auta vyrábějí , prostě někdo se na výlet ,,stěhuje'' i s bytem, jiný to dá do igelitky --vidím to v rodině..., odjezdil jsem s děckama všechno se 120L, protože nic jiného nebylo, dnes bych jako rodič šel do velkého--bezpečného--MPV, nebo tak něco , ale je pravda, že bych ho nikomu necpal , ať si jezdí třeba fiatem 500--je mi to šumafuk, navíc ta velká auta žerou v podstatě to samé, co střed. třída (v naftě) taky si pamatuju jak tata vyskladaval kazdou mezirku aby to do ty stodvacy narval Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 Přesně jak píše oddie a ozzy56.... Já jen osobně, než abych koupil 6letou střední třídu se 200000km tak to radši půjdu o kategorii níž a koupim auto rok starý s 20000kmale jezdim jak klobouk a kolem komína.. Citovat
oddie Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 A já než abych koupil 6letou střední třídu s 200tis km, tak mám 18leté MPVčko, co má 250 Citovat
Charlie 1 Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 A já ted Ford ka 1997,a snad bude stará pixla když se něco najde 406 break....ale v tom Ka to je utrpení, to auto me fakt nebaví.... Citovat
Návštěvník Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 před 4 hodinami, ozzy56 napsal: neměl bych za zlé, že někdo prostě ,,potřebuje'' mít velké (větší) auto--proto se snad ta různá auta vyrábějí.... Přesně takhle to mám já, kdysi běžela reklama ve smyslu" Potřebujete takhle velký auto?" "Nepotřebuju, ale chci"...... Takže jezdíme ve dvou osumsetsedmou a co? Citovat
oddie Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 Ekodaně na vás Taky radši dávám kola atd. dovnitř... Nebo jedu pro dřevo na kutění bez vleku, 2,5m spárovka pohodlně dovnitř. Citovat
oddie Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 Tak že bychom práskli, co si Gába pořídil? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. prosinec 2017 Autor Odesláno 14. prosinec 2017 (upraveno) jo už jsem tady,než jsem prošel to vaše tlachání o velikosti a objemu Pracant je doma,foto není,ale je to Fiat Punto 1,2 SX 44kW . . . "jede" to docela pěkně Upraveno 14. prosinec 2017 uživatelem Gabriel 307 Almanil, oddie a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Gabriel 307 Odesláno 14. prosinec 2017 Autor Odesláno 14. prosinec 2017 (upraveno) jediný "foto" co mám upraven podpis Upraveno 14. prosinec 2017 uživatelem Gabriel 307 Citovat
vendelinek Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 (upraveno) Jede to pěkně,hlavně si ho dlouho nenechavej,měli jsme doma,bylo na pohled hezký,vymazlený,časem se zvětšoval závady (budiž,každý auto potřebuje údržbu),ale....... prahy z vnitrku se začaly propadat,zdvyhnout auto na vymenu kola a bylo hotovo,hever se propadnul,asi po třech letech zacala zlobit spojka ,odešla převodovka, jo chvilku asi 3 -4 roky pojezdila +- 15 tisíc km ,šlo hned doprič Upraveno 14. prosinec 2017 uživatelem vendelinek Citovat
Milan+ Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 před 31 minutami, Gabriel 307 napsal: jo už jsem tady,než jsem prošel to vaše tlachání o velikosti a objemu Pracant je doma,foto není,ale je to Fiat Punto 1,2 SX 44kW . . . "jede" to docela pěkně A kdo ho má nakonec většího? Péťa a Gabriel 307 ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 před 4 minutami, vendelinek napsal: Jede to pěkně,hlavně si ho dlouho nenechavej,měli jsme doma,bylo na pohled hezký,vymazlený,časem se zvětšoval závady (nudíš,každý auto potřebuje údržbu),ale....... prahy z vnitrku se začaly propadat,zdvyhnout auto na vymenu kola a bylo hotovo,hever se propadnul,asi po třech letech zacala zlobit spojka ,odešla převodovka, jo chvilku asi 3 -4 roky pojezdila +- 15 tisíc km ,šlo hned doprič Asi jsi ho neměl od novoty, že? Citovat
vendelinek Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 To neměl,jezdila s tim přítelkyně syna,bylo už starší ale byl to tenhle novější typ Citovat
Guest Scratch Odesláno 15. prosinec 2017 Odesláno 15. prosinec 2017 před 20 hodinami, Charlie 1 napsal: Přesně jak píše oddie a ozzy56.... Já jen osobně, než abych koupil 6letou střední třídu se 200000km tak to radši půjdu o kategorii níž a koupim auto rok starý s 20000kmale jezdim jak klobouk a kolem komína.. zatim jsi si koupil max 406 a pokud to bylo na me, tak ja koupil 4lete s najezdem 120 tkc abych se vyhnul dementni predrazeny zaruce........ tak jako driv svou prvni 406...... @Gabriel 307 gratulace k Puntakovi, na to bezne jezdeni to staci Citovat
Gabriel 307 Odesláno 15. prosinec 2017 Autor Odesláno 15. prosinec 2017 (upraveno) první dvě a zároveň i poslední fotky Punta tady na clubu Upraveno 10. leden 2018 uživatelem Gabriel 307 Péťa a MilanF1 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.