Bohouš Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 No jak tak koukám ven, tak jsem rád, že mám auto v garáži...... :bojim Citovat
Netopýrka Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 ...taky mám Miláčka pod střechou žjoooooo, hromy a blesky!!!! :bojim:bojim Citovat
oddie Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Na auto kašlu, ale na balkóně mám kytky... Citovat
John Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 U mě zatím ješte nic a doufám,že nic nebude.. :bojim Citovat
Hadra Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 hm, tak u nás na Moravě ještě nic. Ale to beztak přijde. Doprdele a to jsem chtěl zítra začít jezdit do práce na motorce, nebo? péža je rozesrán.... Citovat
Vvitty Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Bohouš 205 GTI No jak tak koukám ven, tak jsem rád, že mám auto v garáži...... :bojim ja ne mel jsem jet rano do prace autem, mohlo byt hezky v podzemi nastesti padaly od jihu a auto mam z druhe strany baraku, tak snad nesly primo Citovat
Guest Ludweek Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem oddie Na auto kašlu, ale na balkóně mám kytky... :D:D:D:D muzu se zeptat jaky kytky?? Citovat
Bohouš Odesláno 30. květen 2005 Autor Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Ludweek Napsán autorem oddie Na auto kašlu, ale na balkóně mám kytky... :D:D:D:D muzu se zeptat jaky kytky?? Tak jsem se ještě před koncem pracovní doby zasmál :D:D Citovat
oddie Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 No teď už možná žádný... to uvidim, až dorazim domů, jestli jsme chytli tu hlavní vlnu. V práci jsem byl naštěstí mimo, takže tady ty kroupy moc nešly, pár polámanejch větví ze stromů tu je, jinak nic. Na autě je možná sice o nějaký důlek víc, ale to už stejně dávno nepoznám, co už tam bylo a co ne... Citovat
Medvěd Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Dotaz možná mimo mísu CO TO JE KYTKA????????????????????????? Citovat
Dave_k Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Medvěd Dotaz možná mimo mísu CO TO JE KYTKA????????????????????????? Médvěde o to se vůbec nestrej. K jídlu to není. Mám to ověřený z dobrejch zdrojů. Citovat
oddie Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Medvěd Dotaz možná mimo mísu CO TO JE KYTKA????????????????????????? Medvěd: ale nic, to už vědět nepotřebuješ. Spíš se začni shánět po významu slova \"pantofel\", abys nebyl moc překvapenej Citovat
Marlin Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Dave_k Napsán autorem Medvěd Dotaz možná mimo mísu CO TO JE KYTKA????????????????????????? Médvěde o to se vůbec nestrej. K jídlu to není. Mám to ověřený z dobrejch zdrojů. k jidlu to neni jo? to bych se divil, to by si mel vysvetlit nasim kockam a psovi :D Citovat
Jezkovi.voci Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 A když spadnu do květináče a lezu z něj ven ... to su taky KYTKA ??? Citovat
Ferry Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem komisar http://www.novinky.cz/05/74/75.html skoda 406:( [Editován dne 30/5/05 komisar] hmm tak ten asi jen tak neodjede, to bych videl na odtah Citovat
Sepp Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 jj - mel jsem tu cest byt tomu v Praze pritomen Byl jsem v Dejvicich na kulataku - bila mlha a vse i tramvaje stalo Nastesti jsem na to koukal v klidu a v teple - Horsi bylo, kdyz jsem potom otevrel dvere sluzebaku na podlaze tak pet litu vody Citovat
Ferry Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Netopyrka nema to bile povesene na zrcatku, navic byla v praci a auti mela v garazi Citovat
Bohouš Odesláno 31. květen 2005 Autor Odesláno 31. květen 2005 Jak to tak vypadá tak někteří lidé si mysleli, že mají kaďoura. :papa Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.