sloters Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Mám problém s benzínovou sekačkou.Minulý týden jsem ji čistil,měl jsem ji nakloněnou dopředu a zřejmě natekl olej tam kam neměl.Všiml jsem si,že vzduchý filtr byl od oleje. Dnes po nastartování hrozně hulila a pořád ztrácela výkon,tak jsem ji radši vypnul,abych ji nezadřel. Co s tím mám udělat,co všechno mám vyčistit.Svíčku jsem vyměnil,ale to nepomohlo.Nechal jsem ji chvilku běžet na prázdno,ale to také nepomohlo. Citovat
Czedisonek Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Pokud jí vyklopil dopředu a olej natekl kam neměl tak rozhodně 4 takt Vyměnit olej, i vzduchový filtr a svíčku, a mohlo by to chodit. Citovat
FrantaCV Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Tohle se mi taky povedlo. Stačilo mi pak jen filtr pořádně vyprat v benzínu a následně odmastit v jarové vodě a usušit, svíčku vyčistit. Před našroubováním svíčky tak 20x protočit motor startovací šňůrou aby se vyfoukal zbytek oleje. Pomohlo to a sekačka zase maká jak má. Citovat
sloters Odesláno 18. červenec 2012 Autor Odesláno 18. červenec 2012 4 takt Čistil jsem to tak vždycky,ale ted jsem ji asi naklonil víc.Napsledy mi jí přidržovala manželka,takže za to může ona:) Citovat
Péťa Odesláno 18. červenec 2012 Odesláno 18. červenec 2012 Vyměnit vzduchový filtr: Vyndat starý, nastartovat bez filtru, nechat chvíli točit (asi bych to nedělal na louce plné nepořátku), chcípnout, dát nový filtr. PS: A když už budeš měnit filtr, tak co taky manželku? [upravil dne 19.7.2012 20:48 od Peta] Citovat
Cinicman Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Vymeniť manželku... aj tak za všetko vždy môže ženská... :D:D [upravil dne 7/19/2012 08:19 od Cinicman] Citovat
Agrafik Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Ano, taky jsem si zamastil filtr, a musel se koupit nový. Sekačka už s ním odmítala pracovat Citovat
Rotorhead Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Peta: jses si opravdu jisty, ze by jsi i svoje auto nastartoval a nechal bezet bez olejoveho filtru, tedy s rozpojenym olej. okruhem ??? Citovat
sloters Odesláno 19. červenec 2012 Autor Odesláno 19. červenec 2012 Koupím nový filtr a uvidím. Manželku už vyměnit nemůžu,ta je po záruce,jedině jí prodat ze ztrátou.Ale to by se mi nevyplatilo,už jsem do ní dost investoval Citovat
punkac Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Peta: jses si opravdu jisty, ze by jsi i svoje auto nastartoval a nechal bezet bez olejoveho filtru, tedy s rozpojenym olej. okruhem ??? Čěština je krásná, zde je vidět menší chyba ve slohové úpravě Péťa samozřejmě myslel nastartovat bez VZDUCHOVÉHO filtru. Sekačky ani jiný nemají. Prostě se nám upsal Citovat
Péťa Odesláno 19. červenec 2012 Odesláno 19. červenec 2012 Jasně, celou dobu se řeší vzduchový fitr. Omlouvám se a původní příspěvek opravuji Citovat
sloters Odesláno 20. červenec 2012 Autor Odesláno 20. červenec 2012 Tak jsem vyměnil vzduchový filtr a svíčku a už je to OK. Díky za rady Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.