Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Crazybikerův podpis a pozvolný přechod k řešení podpisů jako takových zde na foru. Uprava pravidel, Bod 10. Pravidla podpisu.

Recommended Posts

Odesláno

\"Citace: Jinak ad pravidla na tomto klubu..... Jsou hodně hodně benevolentní a Modi zasahujou, až když je to opravdu na hraně respektive kolikrát za hranou. Jsem třeba na maemo foru kvůlivá telefounu a tam když někdo cituje předchozí příspěvek, hned má varování, udělá to podruhý -> ban na tři dny a potřetí má pápá , to samý platí, když někdo nesmyslně v každý sekci cyklí jeden a ten stejný dotaz nebo nepoužije hledání a zakládá témata, která byla stokrát vyřešena \"

Tohle tady zařídit tak jed nás tak 1/5tina

Odesláno

Hurvajz: díky, už je mi to jasné

Přema: ano byla, za mě je to hodně tvrdé, sám občas ujedu. Jde o to mít takovou tu \"lidskou\" hranici a ne slepě lpět na pravidlech. Samozřejmě když to někdo zneužívá, tak ho klepnout přes prsty je zcela na místě

Odesláno

muzu mit jen dotaz (jasne,pouzit hledani asi bych se to dozvedel..) proc se nesmi citovat predchozi prispevek ale ten hned nad tim vlastne ano ? :)

a propos : Premo,souhlasim s Tebou, X desitek procent lidi by melo ban,ale zase benevolence prispeje treba k tomu ze to tady \"zije\" - byt Modi prisnejsi,asi bych se bal vubec sem nekam neco napsat ....

Guest Scratch
Odesláno

ty nesmis citovat predchozi prispevek, tedy ten posledni :)

a proc, protoze se pak zasira vlakno srackama, kor kdyz nektery kokosaci cituji i prispevky s fotkama apod.

Odesláno
muzu mit jen dotaz (jasne,pouzit hledani asi bych se to dozvedel..) proc se nesmi citovat predchozi prispevek ale ten hned nad tim vlastne ano ? :)

a propos : Premo,souhlasim s Tebou, X desitek procent lidi by melo ban,ale zase benevolence prispeje treba k tomu ze to tady \"zije\" - byt Modi prisnejsi,asi bych se bal vubec sem nekam neco napsat ....

Citace jakehokoliv přispěvku s epoužije pokud je nutná k pochopení, pokud to nutný není napišeš obecně - Stibto: a text sdělení, nebo For Stibto či 4Stibto, jak uznáš za vhodné. Pokud by prostě přispěvek bez citace postradal smysl, byl nesrozumitelný tak citaci použiješ, ono někdy to bylo 5 citací uvnitř citace a pak to vypadalo naprosto nepřehledně

Namátkou třeba toto, ale byli tu i horší.

[upravil dne 24/1/12 15:15 od Radek Hurvajz]

Odesláno

hehe Pejsci to je fakt hlina mno ..... to prehlednost teda \"zjednodusi\" .. :)

OK fajn, diky

Odesláno

Protože se tu podpisy zvrhly v exhibici aut, autobusů a jiných úchylek, rozhodli jsme se pro jejich omezení.

V té souvislosti byl jak první krok upřesněn bod 10 Pravidel.

Očekávám, že všichni, kteří mají v podpisu to, co bod 10 zakazuje, podpisy řádně upraví. V opačném případě jim budou upraveny (jak praví jedno \"moudro\": Kdo bude přistižen, bude mu ustřižen). Konec hlášení.

Odesláno

Ježíš, to není komerční inzerce, Alenka není žádná Kurtizána kterou tady nabízím :D:D:D Normální citát :aut si tady hraju na intelektuála když mě z Audi klubu vyhodili :mrk

Odesláno

Tož mám otázečku. CITACE -- \"Zákázány jsou jakékoliv webové adresy, inzeráty či odkazy na ně.\"

V podpisu mám odkaz na svou klubovou stránku, stejně jako spousta ostatních, třeba i Kurt. Podle pravidel je to zakázané. Co s tím? :myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...