Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Crazybikerův podpis a pozvolný přechod k řešení podpisů jako takových zde na foru. Uprava pravidel, Bod 10. Pravidla podpisu.

Recommended Posts

Odesláno

Proč bych měl zasahovat když ty tři řadky toleruju, a nejen já, všichni modi a admini. Jinak ono to není vidět kolika lidem se kdy psala SZ s žádostí o upravu podpisu. Prostě když se na nějaký podpis narazí tak se napiše SZ, pokud si to dotyčný neupraví nastoupí Pe.Tr nebo Kurt a upraví to on, a vzhledem k tomu že tihle dva mají jiných starostí dost a dost mnohdy to není okamžitě

[upravil dne 19/7/12 12:42 od Radek Hurvajz]

Odesláno
davidekcz: když jsme u toho přečti si taky ty praidla, třeba to pochopíš. A pak muj podpis tvořilo vedení, a proto protože propaguje sraz kterej někdo udělal pro ostatní.

10. Pravidla pro podpis Uživatelé si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený jednoduchý obrázek (ne flash apod.) o maximální velikosti 100x1024px a max 240kb. Obrázek nesmí být reklamního charakteru. Doporučuje se uvést aktuální vůz s motorizací, r.v. a popř. link na Váš profil na hlavní straně a Vaši spotřebu paliva. Zakázány jsou jakékoliv jiné webové adresy, inzeráty či odkazy na ně. Stejně tak do podpisu nepatří jakékoliv sdělení odlišné od zaměření fóra. Výjimku pro vložení webové adresy a popisu činnosti mají schválení komerční inzerenti po zaplacení daného poplatku klubu - Info ZDE Administrátor má právo nevhodný podpis (podpis příliš dlouhý, obsahující příliš velký obrázek nebo jinak porušující pravidla fóra) upravit do přijatelné podoby. Vedení klubu, admini a moderátoři mohou mít v podpisu jakékoliv sdělení či webové adresy související s chodem klubu.

[upravil dne 17/7/12 22:25 od Radek Hurvajz]

Samozřejmě vím, že je to v pravidlech, že to tam můžete mít. Já se o to taky nehádám. Kdyby jsi ty, nebo někdo jiný, měl podpis přes deset řádku, upřímně mi to je jedno, ale občas prudíte kvůli např.4 řádkům malýho černýho písma a sami máte barevný roztažený jak sviňa. Já se pravdu nechci nějak dohadovat, ani mi to nějak nevadí, jen mi to přišlo takový vtipný.někdo někoho prudí a sám to má dvakrát takový...:)

Odesláno

Tvoje obrazky a dva řádky textu taky nejsou zrovna dle pravidel;) Tak nam nevyčitej že sami máme podpis roztaženej. Ono je to dočasný, a pak mělo to pomoct s propagací srazu

[upravil dne 19/7/12 12:44 od Radek Hurvajz]

Odesláno
jo! sem věděl že ty podpisy s důležitými informacemi chodu klubu zaberou a budou vidět !

dobrá práce Peťo.

Radku díky za informovanost členů kteří nečtou dané věci a obdivuji tvoji trpělivost stále stejným jedincům dělat výtahy z fora :D

Například mně to Radek ještě nevysvětloval, navíc já čtu, ale to, co Radek toleruje (jeho ssamostatné rozhodnutí), není nikde uvedeno a neplatí to závazně pro všechny moderátory (jiným moderátor může tolerovat něco jiného, pokud to není závazně v pravidlech). K té první větě - vidět by to bylo, ikdyby to bylo menší a ne tak barevné, ale holt asi váš vkus leží trochu někde jinde... :roll

Odesláno

Stife, neber si to osobně ale jako příslušník jistě víš, že je to vždy na posouzení daného člověka, orgána či moderátora jak se v dané chvíli zachová nebo jak to posoudí. ;) Máme tu určitá \"vodítka\" v podobě základních pravidel fóra a to si myslím je dostatečné. :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Jak jsem si tak všiml, tak díky zobrazování členství se každý příspěvek pěkně roztáhl na výšku. Nebude se uvažovat o zrušení omezení podpisů co do velikosti obrázku a textu? Stejně bude u každého spousta místa, než bude vidět další příspěvek a každý bude muset myší narolovat to samé s dlouhým podpisem jako bez něj a to byl, myslím, jeden z hlavních důvodů povinné redukce podpisů. Navíc si nemyslim, že by nějaký větší obrázek nebo více textu vlákna znepřehledňovalo, když tam ten volný prostor stejně je. Je to jen můj názor, takže budu rád za diskusi, která bude k věci a třeba objasní, že ti, co rozhodli o změnách v podpisu mají jiné důvody, proč je to omezené tak, jak je. :)

Guest servisman
Odesláno

proč si jeden moderátor v podpisu vynechá řádek a je to to ok MJSytic ale Pe.Tr či další Radek Hurvajz to mají roztažený . :myslim

Odesláno
No po pravdě se mi moderátorský cikrusový podpisy taky nelíbí - určitě by šlo propagovat srazy podstatně decentněji. .....

plny suhlas... :potlesk

takisto suhlas s dalsim zbytocnym riadkom suvisiaci s oznackovanim clenov fora. :roll

[upravil dne 1/8/12 19:08 od Marcel00]

Odesláno
proč si jeden moderátor v podpisu vynechá řádek a je to to ok MJSytic ale Pe.Tr či další Radek Hurvajz to mají roztažený . :myslim
Schvalně, proč myslíš???

Protože jsem to tak dostal, a jen to zkopiroval a vložil do podpisu, nebudu se s tim upravovat když je to na 14 dní. Mám tady dost jiný práce, třeba z hlašenýma přispěvkama a rovnání temat který někdo založí blbě.

Tvoje problemy na moji hlavu:roll

Guest servisman
Odesláno

o tom podpisu se tu vede řeč dýl ,někdo si to upravil někdo ne.Prostě řečeno kdo má funkci múže všelico :aut

Guest servisman
Odesláno

Co melu? napsal jsem jen svuj názor.Ted to Radku vypadá lépe než roztažený.Sami tu řečníte o podpisu aby bylo jen pár řádků :papa

Odesláno

Moderátorské upozornění v podpisech mi nevadí, ale jsem tady na foru často na mobil a některé podpisy jsou opravdu děsné. Seznam neaktuálních aut, velké obrázky a u jednoho člena celá výbava auta, no hrůza. V mobilu je to nepřehledné. Chtěl bych poprosit moderátory o hlídání podpisů, když už jsou tu ty pravidla.

[upravil dne 1/8/12 18:44 od Roman Bazi]

Odesláno

Ale jo, jen nechapu ty slova že kdo má funkci tak muže všecko

Roman Bazi: bežně denně pošlu par upozornění na dlouhý podpis, někdo pochopí a upraví, nekomu to musí nakonec smazat admin protože prostě nepochopí

[upravil dne 1/8/12 19:45 od Radek Hurvajz]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...