Hadra Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Tak to já neznám nikoho, akorát Gotrekovo auto. Ale doufám, že vyjde čas a dorazím do Šebetova. Citovat
Kurt Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem Hadra Tak to já neznám nikoho, akorát Gotrekovo auto. Ale doufám, že vyjde čas a dorazím do Šebetova. Tak já ani to gotrekovo autí Ale v ten Šebetov věřím taky! Citovat
oddie Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 No, to já teda jedno z Gotrekových aut znám, a to docela dobře, možná líp než jeho majitel Citovat
Dave_k Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem oddie No, to já teda jedno z Gotrekových aut znám, a to docela dobře, možná líp než jeho majitel Nemyslíš to co koupil teď jako poslední. Citovat
Hadra Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 tak to já znám ten červenej off-road:D:papa Citovat
aka Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Johne, pjekny fotky, ale proc jsou to ti, ktere poznam? je spousta tech, ktere ne.... Citovat
John Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem aka Johne, pjekny fotky, ale proc jsou to ti, ktere poznam? je spousta tech, ktere ne.... Protože jak jsem psal je to seznam co jsem našel doma...a když ještě nějaký fotky vyštrachám tak je sem přidám. Citovat
merkurek Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Helééé a co já na mě jste zapoměli nebo co .. Jo Hics zdar ty jsi mě jednou sliboval ten tachometr že mě bude svítit co .. :D Citovat
aka Odesláno 30. květen 2005 Odesláno 30. květen 2005 Napsán autorem merkurek Helééé a co já na mě jste zapoměli nebo co .. Jo Hics zdar ty jsi mě jednou sliboval ten tachometr že mě bude svítit co .. :D Nezapomneli, jen se obavam, ze sem Te videla naposled na Slapech a z tech ani fotku nemam. Treba priste..:-) Citovat
Gotrek Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 ODDIE: No už ho taky pomalu louskám, ale ještě bude trvat, až budu vědět co, kde... HADRA: No jo, ale ton off-road je jen poloviční. Předek je moc nízko... Citovat
merkurek Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 RE aka no na Slapech to bylo moc prima ale zase nevím já o koho jde přibliž se mě malinko možná si vzpomenu .. Citovat
oddie Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Gotrek: copak, máš moc nízko předek? Mám tu přední pružiny z kombíka, byly v úplně normální vejšce, tak jestli je chceš... Citovat
Gotrek Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Kolikpak za ty pružiny chceš? Že bych se domluvil s Hicsem, aby mi je vzal, až si domluvíme rande. Jinak na svém pův. autě je ten čumák dost nízko, však už jsem kvůli tomu i prorazil vanu. Nějak jsem se nepohodl se šutrem co byl v cestě a nebyl vidět. Citovat
Kurt Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Gotrek Nějak jsem se nepohodl se šutrem co byl v cestě a nebyl vidět. No jestli byl tak malej, že nebyl vidět, tak ten předek musíš mít fakt nízko!:papa Citovat
Gotrek Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Kurt Napsán autorem Gotrek Nějak jsem se nepohodl se šutrem co byl v cestě a nebyl vidět. No jestli byl tak malej, že nebyl vidět, tak ten předek musíš mít fakt nízko!:papa To ani ne, ale on byl hajzlík schovaný v trávě... Citovat
Garfield Odesláno 31. květen 2005 Odesláno 31. květen 2005 Napsán autorem Jezkovi.voci a KTERÁ ŽE JE TA nETOPÝRKA ??? A kterej že je to ten Ježkovy voči? Že by ten seriózní chlapec vlevo? http://www.sweb.cz/jan.g.tomas/Jezkovy_voci_a_Aka_v_akci.jpg Citovat
John Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Napsán autorem Garfield A kterej že je to ten Ježkovy voči? Že by ten seriózní chlapec vlevo? http://www.sweb.cz/jan.g.tomas/Jezkovy_voci_a_Aka_v_akci.jpg A kdopak je tohle?? :D Že by tento človíček....byl Garfield :cool: Doufám že mě Garfielde nebuděš proklínat. [Editován dne 1/6/05 John] Citovat
Garfield Odesláno 1. červen 2005 Odesláno 1. červen 2005 Tedy Johne, ty ZVÍÍÍÍŘE, kdes tohle vyhrabal? Vždy? já SKORO NIKDY alkohol nepiju? To muselo být opravdu, ale opravdu výjimečně :D:D No, a? hrabu jak hrabu, nemám ti čím oplatit, všechny tvé fotky co mám jsou civilizované Tak alespoň přispěju dvěma dalšími fotkami členů V AKCI http://sweb.cz/jan.g.tomas/Medved_a_jeho_Schweinhaxe.jpg http://sweb.cz/jan.g.tomas/Odie-Martina_v_akci.jpg Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.