Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...mňo...na posledním pražském minisrazu nás bylo jak much.

Alebrž jsem osoba plachá, která se přetěžko začne bavit s někým neznámým, tak jsem opět (již potřetí) odjela s tím, že jsem sice viděla hafo pěkných autík a spoustu lidí, ale netuším, kdo je vlastně kdo...

...John sliboval, že práskne na forum výsledky slalomu včetně pics, ale kde-nic-tu-nic, tak si musím holt vymyslet jiný způsob, jak vás rozpoznat...

sraz%20mini.jpg

Tak, tohle je startovní foto:

zleva Sepp, za ním schovaný Ferry, já, Fantomas v pozadí je Vector :P, pak už zas nefim, akorát Radka (esli si dobře pamatuju :( ) ...a ta prdelka je prej Hics...ale ruku za to do ohně nedám...:P

Odesláno

nic si z toho nedělej, už tu taky chvilku jsem a stejně moc lidiček neznám, vždy se mi někdo představí a mě to nic neřekne dokud nežekne nick, pak to málem nerozchodím protože podle toho jak se se mnou dotičný baví si myslím že je třeba starší nebo mladší a ono je to naopak :D

kdysi jsem tu položil otázku proč nemít pod jménem svojí fotku a hned by každej věděl o koho jde a všichni by se znali, ale bylo mi řečeno že takhle je to lepší a anonimita má výhodu, takže smolíček mk:papa

Odesláno

TAK TADY JE MALY SEZNAM FOTEK CO JSEM NAŠEL DOMA :):)

Netopyrka :

Netopyrka.jpg

Bohouš 205 GTI :

Bohous 205GTI.jpg

DD :

DD.jpg

Destiny :

Destiny.jpg

Driver :

Driver.jpg

Ferry :

Ferry.jpg

Mašinkovi :

Masinkovi.jpg

Murdoc a přítelkyně :

Murdoc a pritelkine.jpg

Murdoc starší :

Murdoc starší.jpg

Sepp :

Sepp.jpg

Tazman :

Tazman.jpg

Vector :

Vector.jpg

Vix :

Vix.jpg

Voštík :

Vostik.jpg

Vvitty :

Vvitty.jpg

Co jsem měl zrovna po ruce jsem sem dal když ještě nějaký najdu tak je sem zase přihodím. :):)

[upravil dne 1/7/05 John]

Odesláno

Mimochodem - protestuju proti svoji fotce v seznamu. Vypadam na ni nesympaticky :D, coz snad nejsem .. teda doufam ;-).

Myslim, ze tahle fotka vypovida o moji prave, plache a pratelske povaze daleko lip :D :D :D

toughdd.jpg

[Edited on 29/5/2005 by DD]

Odesláno

hmm tak na tehle fotce vypadas fakt cool ;)

Hele ja zase na te sve fotce vypadam tak jako kdybych se jen valel a cely dny se opaloval ( BTW je to skoro pravda :D )

[Editován dne 29/5/05 Ferry]

Odesláno

Jéééé.... Já ta \"prdelka\" nejsem! Kdo si mě to tady splet!

Sem ten čék nalevo od Radka, což je ten jedinec v rudém triku téměř naproti Tazmanovi, kterej má sobě kockatou košelu.... Netopýrku sem odhad napoprvé... Do auta bych ji ani vzít nemoh, páč nemám střešní okno.... :D:D:D

Odesláno

...ano ano, jako takový plachý, jemný mladý hoch tam vypadáš...:D :D :D

Poslyš, a na pumpy jsi zatížený odmala, nebo až co máš Focuse???...já jen jak jsi říkal, že u některých stavíš i dvakrát za den ;) ;) ;):P :P :P...a ty se s nimi i fotografuješ :D;):P:cool:

Odesláno

...ok, ok, omlouvám se, však jsem psala, že skoro nikoho na srazech nepoznávám :D

a jsi srabik, páč můj strejda Xantii má a taky mě v kufru nevozí, normálně můžu na sedadlo spolujezdce a nedrhnu hlavou o střechu :D :D :D

Odesláno

To Netopírka:

A to je svezeníčko v Xantošce co? :D:D:D

Néé... nic proti Peginám. Je to jen jiný auto, ale ani lepší ani snad horší. Prostě jiný....:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...