Mildík Odesláno 16. květen 2012 Odesláno 16. květen 2012 hmm, mě zase jako pivaře tyhle \"sranděry\" uráží. V téhle zemi pomalu ale jistě pivní kultura upadá, viz to co dělá se Zlatopramenem koncern Heineken. Tahaj na český trh tyhle hnusy s limonádou a Češi, aby byli \"IN\", to kupujou. Stejně tak nechápu, že pivko stáčený do flašek se dělá v jiném městě než to samý pivo stáčený do sudů (zase jde o Zlatopramen a Březňák). Vždyť tam není stejná voda z artézkých studní. Pochopím to ještě u coca-coly (to je jen chemie), ale u piva? Ale co, pijte si co chcete, za pár let budete vzpomínat na dobrý český pivko u hnusnýho Friska (který bude chutnat stejně jako jiný piva) Máš pravdu, v Pivovaru \"Staropramen\" jede na stejný lince plechový Staroprc, a Braník, jóó globalizace, ale, to je logickej vývoj světa. Za pár let tu stejně budeme chlastat rejžový víno, páč to vyjde levnějc, nebo ještě, líp, rejžovou limču, neboť alkohol škodí, a, je třeba dbát na zdraví národa (ještě, že se toho nedožiju) :D:roker Citovat
ozzy56 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Mildík proč do textu valíš tolik čárek?? Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 hmm, mě zase jako pivaře tyhle \"sranděry\" uráží. V téhle zemi pomalu ale jistě pivní kultura upadá, viz to co dělá se Zlatopramenem koncern Heineken. Tahaj na český trh tyhle hnusy s limonádou a Češi, aby byli \"IN\", to kupujou. Stejně tak nechápu, že pivko stáčený do flašek se dělá v jiném městě než to samý pivo stáčený do sudů (zase jde o Zlatopramen a Březňák). Vždyť tam není stejná voda z artézkých studní. Pochopím to ještě u coca-coly (to je jen chemie), ale u piva? Ale co, pijte si co chcete, za pár let budete vzpomínat na dobrý český pivko u hnusnýho Friska (který bude chutnat stejně jako jiný piva) jak to rict? Mam moc rad Radegast, ale vyrobu ma i v Moste, resp. kousek pred Mostem, takze me to pekne krka......... A kvalita piva jde dolu, zaplat panbuh za Kumburak Citovat
Dano406 Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 U nás je toto http://www.minipivovar.com/index.php?page=napojovy_listek. Dal jsem si višni a mandlu.Višeň mi chutnala víc.Víc jsem neskoušel. Citovat
Mildík Odesláno 17. květen 2012 Odesláno 17. květen 2012 Mildík proč do textu valíš tolik čárek?? Jsem ujetej na čárky (neplést s čórky, pro, sím ) :D:D:roker Citovat
Guest StibTo Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 malinko to ozivim nedavam sem ten link kvuli ceskemu pivu ale ty cisla v clanku .. kolik pivovaru se ucastnilo treba ... to musi byt ruznych chutí ;) http://www.novinky.cz/ekonomika/268937-ceska-piva-se-na-soutezi-v-usa-neztratila-brala-zlato-a-stribro.html Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. květen 2012 Autor Odesláno 29. květen 2012 No, ted jsi měl bejt v americe, v San Diegu, to by bylo:D Citovat
adraj Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Poslední dobou jsem ochutnal piva ruzných příchutí. Jak vám chutnají třeba od Gambrinusu nebo Staropramenu atd s jejich příchutí,třeba limeta@bezinka,staropramen grep atd. Jaký na to máte názor a jak vám chutná. Zatím sem chutnal snad všechny,ale jako pivař, pivo je pivo. I když z těch sladkej \"piv\" mi asi nejvíc chutná limetka s bezinkou. To si můžu ťuknout dokonce i s manželkou a ta pivo nemusí Citovat
Dadadavid Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Ten Grep,to je uplně nej ) ale klasičtí pívaři tyhle ochuceniny odsuzují,ptž to nemá s pivem nic společnýho Citovat
adraj Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Když jme byli na návštěvě u Neona,tak si tenkrát ředil pivo s nějakou limonádou.Mám dojem,že se sprajtem:D Nebylo to špatný. Takže každej má jinej vkus i chuť. Jak sem psal ,manželka by se piva nenapila,ale s příchutí si dá,ale to už není daleko od obyčejnýho. Já ji naučím:D:D:D [upravil dne 5/7/12 02:43 od adraj] Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 nekde je tady o tom vlakno jak ho zalozil Hurvajz jen pohledat tak jsem ho našel [upravil dne 5/7/12 03:50 od Gabriel 307] Citovat
adraj Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 No jo no. Tak Hurvínek byl vlastně rychlejší. Máš pravdu. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 kdyby jsem tam nepsal tak bych možná o něm nevěděl:) Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 My jsme v breznu byli na jednom plese a kamos prej ze si dame Bostonskeho Skrtice Ja ze co to je a on - koupime flasku Bohemky a dame to pul na pul se svetlym pivem Nejdriv se mi zved kufr ale verte neverte nebylo to spatne. Prasata ja vim Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 pivo se sektem se standardne micha v sekt barech, ale myslim, ze ne pul na pul Citovat
ozzy1 Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Zrovna včera jsem pil Samson-grep v plechovce a bylo super.Možná je to dáno tím teplem. Zvláštní je, že se to dát pít i nechlazené. Citovat
Tom_206 Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Ale nechlazený to už není ono Ovocný \"piva\" mi celkem chutnají, ale v poslední době jsem přičichnul k jablečnýmu cideru a vychlazený ke grilovanýmu masu Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 jj na leto je to super piti vsecko to se uz resilo v Radkove vlaknu Ale jasne ze zase \"ortodoxni pivari\" reknou ze to je blitka .. [upravil dne 5/7/12 09:58 od Stibto] Citovat
Ferry Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 na osvezeni nejsou spatny, jen me stvou, ze do toho skoro vsichni cpou umely sladidla (stejne jako do levnejsich nealko-piv), jednak jsou v tom poznat po (pa)chuti a jednak mam rad svoje ledviny, takze v cem si prectu, ze jsou obsazeny, to nepiju, tim se mi moznost srovnani druhu a chuti dost zuzuje to uz je pak lepsi koupit si dobry pivo a dobrej prirodni citronovej nebo pomerancovej dzus a namichat si podle chuti doma sam Citovat
Guest StibTo Odesláno 5. červenec 2012 Odesláno 5. červenec 2012 Ferry : a v pivu nebo dzusu chemie neni ? Ta je dneska ve vsem ..a co se ledvin tyka myslim, ze kdyz to nebudes pit \"po hektolitrech\" budes OK Na zdravi se vymlouvejme az nam bude 60+ (jestli se toho vubec doziju, hehe) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.