Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Kolik času věnujete tomuto fóru ?

Kolik času věnujete tomuto fóru ?  

1. 1. Kolik času věnujete tomuto fóru ?

• Toto fórum "kontroluji" je-li možnost alespoň každou hodinu
      63
    • Chodím sem 1x-2x denně
      41
    • Chodím sem pouze občas
      5

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Jedno zdejsi nedavne vlakno a predevsim opet ohrane reakce na tema \"socialni site fuj\" mne inspiruje k zalozeni teto ankety.

Tedy : Kolik casu travite zde na foru ? Jelikoz je to svym zpusobem take socialni sit. A kdo nadava na socialni site (ano, jsem jejich priznivcem) mel by si uvedomit, ze to, kolik na tom travite casu a jak moc si danou vec vpustite do zivota neni ani tolik o tech webech jako spise o lidech a o tom, co maji v hlave a jak to tam maji usporadane :)

Takze prosim hlasujte a pripadne treba pripojte komentar, co zde na foru vyuzivate nejvice.

Zacnu : samozrejme \"Prispevky za poslednich 24 hodin\" + mnou sledovana vlakna. Malokdy se dostanu k projizdeni jednotlivych kategorii a malokdy zde neco hledam :papa

[upravil dne 4/7/12 15:14 od Stibto]

Odesláno

Vsichni zavislaci povinne hlasovat zde :D Ja jsem tezce zavisly uz tak dva roky a nestydim se za to :papa:P

Odesláno

v praci sa toho vela neda (ak sef ti vidi na monitor :P ) vecer ak uz je vsetko doma spravene tak mam NB na kolenach a bezi multitasking medzi telkou, PC forom a surfovanim....

Odesláno

Když jsem v praci přes den tak většinou skoro každý 2hodky nakouknu co a jak jinak ve volnu když jsem doma tak většinou každou hodinu...takže asi tak :D

Odesláno

Stibto: Výsledky se budou časem měnit, zatím sem přispěli hlavně ti, co sem chodí denně. Počkej třeba týden, možná to bude vypadat jinak - od zítra už by se první dva řádky ankety měnit neměly :P

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...