Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kouknu , díky za rady..Pokud to bude zaprasený co s tím ??? známej říkal, že se tam dá dolejt caca cola a že to odmastí,ale předpokládám,že mi poradíte nějaký lepší prostředek..

V horší případě rozebrat a vyčistit a v nejhorším nová spojka.. :bojim

Jinak to asi fakt prokluzuje-otáčky lítaj nahoru o 1000 a rychlost se hne o 2km/h

Tak co ? coca cola bude pěkná kravina co ? :D

[upravil dne 29.6.2012 22:31 od razor]

Odesláno

cola je kravina... nicmene mel byses hlavne pidit, proc tam ten olej je... jestli ti menili simering na klice tak to bud nevycistili- coz je asi kravina a nebo ho tam dali blbe.. Kazdopadne bych tam nalitnul a reklamoval

Odesláno
ja mam v chladici RedBull a lita to s tim :P

treba to i fungovat bude, neco to odmasti ale dalsich par dilu zalepi :D neriskoval bych to :papa

Jasný,nejsem blázen, nebudu tam lejt kolu, ale přišlo mi to jako úsměvná rada. :)

Nicméně jsme se na to zaměřil a na rozjezd to vůbec není znát,zkoušel jsem všechno možný a neproklouzla, ale v otáčkách už to natlačí třeba 1000 otáček a rychlost se hne jen o trošku.....

Nejzajímavější na tom je, že dokud jsem se na to nezačal sousdředit,tak to nejde poznat...To auto zrychluje,ale hrozně pomalu a při 5300 otáčkách ten motor zabere a auto uplně zpomalí..... Myslím, že to bude fakt ono. :papa

Budu dávat info,ale teď jsem celý dny v práci..příští týden to prozkoumám..

Odesláno

Jinak kola na spojku není žádná kravina.Optejte se kamioňáků co používali u starých lián za totáče.Jedině kolu.Nalej kolu večer do hajzlu a nech ji do rána působit.Ráno je hajzl , jako když zrovna vyjel z keramičky.Na druhou stranu alespoň vidíte co je kola za svinstvo!

Odesláno

kola a kofola....dobrej odrezovač a do spojky to kravina není:)..... ja ji nalil smíchanou s naftou v poměru COLA x NAFTA: 2:1... čistil sem ve fávu motor po tom co mi prdlo těsnení pod hlavou a dobrý:D odmastilo se to dobře:):aut

Odesláno

Dá se koupit ve spreji, syn to běžně používá i na brzdové obložení.Tuším že to mají i v AK.Název nevím

Odesláno

Cola na spojku? Jo klidně to vyzkoušejte ... staří přemejšlet jaký je tam podíl cukru a co asi udělá cukr při vysoké teplotě... ale jako pobavení na nudné sobotní odpoledne dobrý...

Pokud je spojka mastná tak pomůže její výměna, pokusy s čímkoliv včetně čističe brzd, nebo vypečení v peci a pod. nejsou k ničemu.

[upravil dne 30/6/12 20:51 od koblih69]

Odesláno

Colu použít můžeš, ale řekl bych že je mnohem lepší ji vypít a jak píše koblih69. Opravit únik a nová lamela... Ovšem úplný základ je najít závadu!

Odesláno

Na tu kolu zapomeňte, lejt jí tam fakt nebudu.

Jak tedy zjistím,jestli je to opravdu od oleje ?

Krytka někde pod air boxem ? a co pak ? Já si to moc nedokážu představit, jaký k tomu je přístup atd.

Bohužel spojka je tam dávaná nová (celá spojková sada) Stačí teď vyměnit jen tu lamelu ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...