Fuller Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 No pěkný, na dálnici při 4500 na 5tku mi moje Felda jede nějakých 150 a to má o 102kW méně. Citovat
masterjj Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 Koukni se tam tím okýnkem (je tam plastová krytka) na převodovce pod airboxem jestli nemáš spojku zprasenou od oleje... Citovat
razor Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 kouknu , díky za rady..Pokud to bude zaprasený co s tím ??? známej říkal, že se tam dá dolejt caca cola a že to odmastí,ale předpokládám,že mi poradíte nějaký lepší prostředek.. V horší případě rozebrat a vyčistit a v nejhorším nová spojka.. Jinak to asi fakt prokluzuje-otáčky lítaj nahoru o 1000 a rychlost se hne o 2km/h Tak co ? coca cola bude pěkná kravina co ? [upravil dne 29.6.2012 22:31 od razor] Citovat
Jindra xrdt Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 cola je kravina... nicmene mel byses hlavne pidit, proc tam ten olej je... jestli ti menili simering na klice tak to bud nevycistili- coz je asi kravina a nebo ho tam dali blbe.. Kazdopadne bych tam nalitnul a reklamoval Citovat
Choze406 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 ja mam v chladici RedBull a lita to s tim treba to i fungovat bude, neco to odmasti ale dalsich par dilu zalepi neriskoval bych to Citovat
razor Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 ja mam v chladici RedBull a lita to s tim treba to i fungovat bude, neco to odmasti ale dalsich par dilu zalepi neriskoval bych to Jasný,nejsem blázen, nebudu tam lejt kolu, ale přišlo mi to jako úsměvná rada. Nicméně jsme se na to zaměřil a na rozjezd to vůbec není znát,zkoušel jsem všechno možný a neproklouzla, ale v otáčkách už to natlačí třeba 1000 otáček a rychlost se hne jen o trošku..... Nejzajímavější na tom je, že dokud jsem se na to nezačal sousdředit,tak to nejde poznat...To auto zrychluje,ale hrozně pomalu a při 5300 otáčkách ten motor zabere a auto uplně zpomalí..... Myslím, že to bude fakt ono. Budu dávat info,ale teď jsem celý dny v práci..příští týden to prozkoumám.. Citovat
Kloub Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 podle mě když spojka neklouže při rozjezdu tak nemůže klouzat při 5000 ot. Citovat
ozzy1 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Jinak kola na spojku není žádná kravina.Optejte se kamioňáků co používali u starých lián za totáče.Jedině kolu.Nalej kolu večer do hajzlu a nech ji do rána působit.Ráno je hajzl , jako když zrovna vyjel z keramičky.Na druhou stranu alespoň vidíte co je kola za svinstvo! Citovat
Rejty Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 kola a kofola....dobrej odrezovač a do spojky to kravina není..... ja ji nalil smíchanou s naftou v poměru COLA x NAFTA: 2:1... čistil sem ve fávu motor po tom co mi prdlo těsnení pod hlavou a dobrý odmastilo se to dobře:) Citovat
razor Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 podle mě když spojka neklouže při rozjezdu tak nemůže klouzat při 5000 ot. To jsem si taky myslel,ale vážně to vypadá,že klouže... Citovat
razor Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 Jinak s tou kolou, ten co mi to radil, to myslel naprosto vážně, ale předpokládám, že se vyrábí nějaký profi odmašťovač... Citovat
Rejty Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 ja totaky myslel vážně...ale profi určo je:) v praci ho máme v 35 litrovych kanystrech:D Citovat
ozzy1 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Dá se koupit ve spreji, syn to běžně používá i na brzdové obložení.Tuším že to mají i v AK.Název nevím Citovat
Jindra xrdt Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 ze by cistic brzd? S tou colou TO JE KRAVINA, do hajzlu si lejte co chcete ale jak muze nekoho napadnout nalejt kolu na třecí segment to fakt nechápu... Citovat
koblih69 Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Cola na spojku? Jo klidně to vyzkoušejte ... staří přemejšlet jaký je tam podíl cukru a co asi udělá cukr při vysoké teplotě... ale jako pobavení na nudné sobotní odpoledne dobrý... Pokud je spojka mastná tak pomůže její výměna, pokusy s čímkoliv včetně čističe brzd, nebo vypečení v peci a pod. nejsou k ničemu. [upravil dne 30/6/12 20:51 od koblih69] Citovat
rootsky Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 Colu použít můžeš, ale řekl bych že je mnohem lepší ji vypít a jak píše koblih69. Opravit únik a nová lamela... Ovšem úplný základ je najít závadu! Citovat
razor Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 Závada nalezena a odstraněna - viz první stránka skoro dole. Citovat
razor Odesláno 30. červen 2012 Autor Odesláno 30. červen 2012 Na tu kolu zapomeňte, lejt jí tam fakt nebudu. Jak tedy zjistím,jestli je to opravdu od oleje ? Krytka někde pod air boxem ? a co pak ? Já si to moc nedokážu představit, jaký k tomu je přístup atd. Bohužel spojka je tam dávaná nová (celá spojková sada) Stačí teď vyměnit jen tu lamelu ? Citovat
F.I.K Odesláno 30. červen 2012 Odesláno 30. červen 2012 To ti takhle dost těžko někdo řekne, rozebrat a pak to zjistíš. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.