razor Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Ahoj,prosím,můžete někdo udělat video akcelerace 406 coupe 140 kW ? (nejlépe se záběrem na rychlost i otáčkoměr).Na youtube sice pár videí je,ale přecejen by mě zajímalo,jak jste na tom .. Mám se svým coupe trochu problém a nevím přesně co dělat dál.Proto bych chtěl vidět pár jiných coupe v akci,abych si udělal obrázek. (pokud jsem ve špatný sekci,tak se omlouvám) Díky všem. Lukas Citovat
John Odesláno 26. červen 2012 Odesláno 26. červen 2012 Bohužel mám 152kw verzi takže ti to bude asi k prdu..ale pokud chceš tak někdy můžu nějaký udělat ale už to bude s výfukem. Citovat
razor Odesláno 26. červen 2012 Autor Odesláno 26. červen 2012 Bohužel mám 152kw verzi takže ti to bude asi k prdu..ale pokud chceš tak někdy můžu nějaký udělat ale už to bude s výfukem. O.k...klidně to sem hoď- Díky Citovat
rootsky Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 152KW jde při normálním ježdění lépe od spoda, ale když se obě verze drží v otáčkách tak je to řekl bych stejné... Jinak ta videa na you tube mají některá slušnou úroveň, tak nějak to jede... razor: P.S. Máš origo kola? [upravil dne 27/6/12 12:15 od rootsky] Citovat
masterjj Odesláno 27. červen 2012 Odesláno 27. červen 2012 140kW je omezen akorát na vstřikách a průměru klapky. Jinak Výfuk lepší, Vačka ostřejší apod. 152kW má natáčení sací vačky a delší sání, takže líp táhne od spoda. Lepší vstřiky a kompresní poměr. Jinak až na pár vychytávek co má 152kW verze jako výměník oleje, sací koš apod. oproti starému, je to horší základ na úpravy a zvyšování výkonu. Citovat
razor Odesláno 27. červen 2012 Autor Odesláno 27. červen 2012 Ahoj,kola original,výfuk laděnej-kvalitní. Videa -(je to cestou z práce,nemohl jsme to v koloně moc rozparádit,ale myslím,že pro nastínění problému je to dostačující,ale udělám lepší videa-třeba zítra) http://www.youtube.com/watch?v=VuMBCxefBL0&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=P1uzLmpJqPQ&feature=context-chv Při vyšších otáčkých přestane tahat uplně (5300 je konec....) Citovat
masterjj Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 ti prokluzuje spojka kamarade.... jak vylitnou ty otacky a prestane to tahnout tak je to jasne. Lepší vidět ale naživo... Citovat
razor Odesláno 28. červen 2012 Autor Odesláno 28. červen 2012 Noo...Myslím,že spojka to nebude- nicméně to stojí za prozkoumání..Díky za tip. Zaměřím se na to- ale myslím,že prokluzování spojky bych zaregistroval... Citovat
Rejty Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 mne to prijde nejak malo no...asi sem od toho čekal víc Citovat
razor Odesláno 28. červen 2012 Autor Odesláno 28. červen 2012 mne to prijde nejak malo no...asi sem od toho čekal víc Nooo-ale právě to je hrozně málo..To auto nemá výkon... měl jsem to asi dát do sekce servis.....Sorry. Citovat
JendaB Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Rejty: Tak tohle by ti mohlo stačit co se týče výkonu Citovat
masterjj Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Hale hlavně nemělo by ti to na tu dvujku letět kilo? Prostě jsem tipl spojku když ti absolutně nesedí otáčky a rychlost. Na trojku na těch 5200 už tam musíš mít tak 130 nejmíň... Citovat
masterjj Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Tohle jestli je na 3 tak nesmysl... Asi ti utíkaj někam otáčky Citovat
masterjj Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Tady to je jak to má být... Takže pokud ti to nehrabalo tak jediný co ti může udělat rozdíl otáček a rychlosti (krom špatného tachometru) je spojka Citovat
John Odesláno 28. červen 2012 Odesláno 28. červen 2012 Ty otáčky atd. jsou hodně špatně a určitě ti klouže spojka jinak to není možný... Citovat
jozefsv Odesláno 29. červen 2012 Odesláno 29. červen 2012 na dvojke 100 nemoze byt problem,tiez sa priklanam ku spojke.je jasne vidiet ako ti otacky a zvuk motora nabehnu rychlo ale rychlost nie.na 605-ke som to zistil najskor v kopci.auto sa inac spravalo normalne ale cim vyssi prevodovy stupen tam bol a viac plynu tym skor smykala.pritom na rozjazd z miesta to vobec nebolo poznat. Citovat
razor Odesláno 29. červen 2012 Autor Odesláno 29. červen 2012 To co mi tu tvdíte mi začíná docela dávat smysl.. Auto bylo na výměně motoru - původní motor tekl na klice (vyjetá drážka).. Olej se tedy mohl asi dostat i na spojku. (která je mimochodem nová (cca 20 000,možná ani ne) Z původnío motoru zůstala upravená jednotka.Původní motor s touto jednotkou točil bezproblémů 8000 ot a pořád měl sílu. Průběh otáček byl celkem slušný-tahal už odspoda a v cca 5300 to ještě prudce přidalo(jako kdyb to auto někdo zezadu nakopl) a pak jel klidně až do těch 8000-Dalo se i jakoby 9000,ale to jsem udělal jen párkrát. Teď se stejnou jednotkou to vypadá tak jak je to na videu. Nicméně v 5300 ot ,kdy by to mělo přidat to naopak úplně přestane táhnout-ale otáčky jdou nahoru.... Jinak na dálnici na pětku při 130km\\h to má cca 4500.......... Ale ta spojka vůbec nesmrdí,ani to není znát třeba na plynu.. Začíná to do sebe pěkně zapadat.Já furt podezříval motor a ta spojka mi vůbec nedocvakla...Díky za rady,začnu to směřovat tímto směrem =) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.