Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
V takom prípade býva skôr problém v prerušení plochého vodiča natočeného okolo stredu COMu, a aj na to som videl na tom istom španielskom fóre návod na opravu.

Hledal jsem na tom šp. foru a nikde jsem nic nenašel...měl bys link? Nebo už zkoušel někdo šikovnej i u nás opravovat i snímač natočení úhlu volantu?

Odesláno

Taky mě to po startu házelo chybu ESP a myslel jsem, že budu muset měnit celý COM. Nakonec mi to v Peugeotu jen zkalibrovali, a vše funguje jak má :)  Vyšlo to asi na 600 Kč :super

Odesláno

Zdravím, kdyby měl někdo zájem tak se uz nějaký ten pátek zabývám opravama páček pro jeden vrakac. .. tak když budete chtít tak se ozvěte a nějak se domluvíme;-) mobil 776737100

Odesláno

Ahoj vyměňil jsem páčky pod volantem, paráda vše funguje jak má, ale kruci vždyť mi nefunguje dálka :myslim :myslim . Nemá někdo nějakou radu co se s tím dá dělat? Zkoušel jsem podle návodu znovu přiřadit, vyměnit baterku. Ale vůbec žádná reakce.

Chlapy, fakt k tomu nemá nikdo žádnou radu?

Odesláno

Ahoj, jaký máš rok auta? Příčin muže bejt hned několik ale potřebuji vědět jake jsi tam dal páčky!! pak ti mužů poradit co s tim;-)

Už nějakou dobu páčky opravuji tak se trochu význam ;-)

Odesláno

Ahoj, jaký máš rok auta? Příčin muže bejt hned několik ale potřebuji vědět jake jsi tam dal páčky!! pak ti mužů poradit co s tim;-)

Už nějakou dobu páčky opravuji tak se trochu význam ;-)

Ahoj auto mám v podpisu:Peugeot 307 Break 16HDI 80kw r.v. 8/2007. Páčky jsem zkoušel z r. 2004 (ty se vůbec nechytly-žádná reakce), potom 2009 u nich všechno makalo jak má, ale nešla ta dálka.

Jinak pro vysvětlenou měním je protože s původníma páčkama se mi nahodile zapínají tlumená světla (nemám automat ani žádné čidlo-zkrátka se zapnou, nebo poblikávají a to i když zamknu auto a mám vše vypnuté). Když jsem byl týden na dovče tak mi vyflákaly baterku. Ted raději i na noc odpojuju baterku.

Odesláno

Tak to se staci kouknout jenom na ten otocnej prepinac na svetla.Vyndas packu nejakym dlouhym sroubovakem zastouras na zobacky a vyndas kloboucek na konci packy a uvidis co tam je.Bude to nejaka prkotina jenom,neco prihnout atd ...

Odesláno (upraveno)

Díky, vyndat jsem to zkoušel a nějak se nedařilo. Nevím kam a na co zatlačit a moc to rvát nechci abych něco neurval...

Upraveno uživatelem ivandr
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Ahoj. Potřeboval bych poradit. Nevím v čem je závada. Všechny blinkry mi jdou, ale stává se, že někdy po zapnutí jde zvuková signalizace a blikání kontrolky rychle jakoby nefungovalo jedno ze světel. Přitom všechny jsou v pořádku, ověřeno. Nevíte v čem by mohl být problém?

Odesláno

Ahoj auto mám v podpisu:Peugeot 307 Break 16HDI 80kw r.v. 8/2007. Páčky jsem zkoušel z r. 2004 (ty se vůbec nechytly-žádná reakce), potom 2009 u nich všechno makalo jak má, ale nešla ta dálka.

Jinak pro vysvětlenou měním je protože s původníma páčkama se mi nahodile zapínají tlumená světla (nemám automat ani žádné čidlo-zkrátka se zapnou, nebo poblikávají a to i když zamknu auto a mám vše vypnuté). Když jsem byl týden na dovče tak mi vyflákaly baterku. Ted raději i na noc odpojuju baterku.

Mé problémy vyřešil Honza737. Doporučuji, perfektní domluva i práce.

Odesláno (upraveno)

Ahoj. Potřeboval bych poradit. Nevím v čem je závada. Všechny blinkry mi jdou, ale stává se, že někdy po zapnutí jde zvuková signalizace a blikání kontrolky rychle jakoby nefungovalo jedno ze světel. Přitom všechny jsou v pořádku, ověřeno. Nevíte v čem by mohl být problém?

Napada me jedine nejaky to relatko co se stara o blinkry.Najdi v serboxu kdeje vyndat a zkontrolovat treba je to jen nejaky spatny kontakt ... a jstli je to v Comu tak rozebrat zkontrolovat.Na dia nvm jestli chodit to by asi nic neukazalo.

Upraveno uživatelem Zemla703
Odesláno

Taky mám tento problém.. :myslim

• O 4 měsíce později...
Odesláno

Závada nebo spíše stav se opětovně vrací. Prostříkal jsem všechno kontosem a chvíli jako by to pomohlo. Ovšem opět se to zrychlené blikání vrátilo. Znovu jsem překontroloval jestli všechno bliká a je to bez problémů. Potřeboval bych poradit kde najdu relé blinkrů, ať ho můžu taky vyčistit popřípadě vyměnit.

Odesláno

Zkus zkontrolovat objímky žárovek blinkrů v předních světlometech. Bývají opálené kontakty a pokud neteče správný proud, blinkry pak blikají rychle.

Odesláno

Ahoj, taky bych to viděl na špatný kontakt, prostříkej při té příležitosti taky konektory kontoxem i tam bývá problém. Vyplatí se to dělat i preventivně, nejsou pak zbytečné problémy.

Odesláno

Tak ještě jednou, relé najdeš v rozvodné jednotce vpravo u motoru pod tím krytem je zelené, ale pokud ti to rychle bliká, mělo by být v pořádku, To rychlé blikání je signalizace vadné žárovky nebo kontaktu jak bylo už řečeno. Musíš zkontrolovat a vyčistit všechny žárovky i konektory.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...