Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
neon: ono já nevim, ale páteční večer budu pít tak abych si sobotu užil

To já taky taky většinou dělám = občas se dokážu bavit i bez alkoholu, je to divný, ale je to tak ... :D

Jinak držim pěsti!

Adraj: to máš vklidu ... autobusáků tam moc nebude a když, tak 807mařů možná víc ... :)

[upravil dne 13/6/2012 20:46 od Neon]

Odesláno

problém je v tom,že tam jako zástupce 806 budu asi sám:(. Takže bude lepší , když se připojím já:D:D:D. Ale uvidíme,se nějak domluvíme.

Jenom takový skromný technický dotaz:mad: : nemělo by to začínat od největšího po nejmenší :D ?

Odesláno

pepito: Díky, dobře dojeďte!:)

Včera jsem dostala antibiotika, takže uvidim, jak mi po nich bude v sobotu, tak kdybych nedorazila na spanilku včas, tak mě omluvte, já si vás pak někde najdu.;) Chci se trochu šetřit (a nebudu moct ani pivo :o)....

Odesláno

Adraj:

No je fakt, že ty větší by těm menším mohli prorážet cestu, ale kdybychom jeli vepředu, tak by si pak už nikdo nemusel těch cvrčků všimnout :D No a navíc já mám \"Citróna\", takže musím jet na konci, tak bylo \"pažouťákama\" rozhodnuto. I když mám nálepku, i když mám vlaječky, ale nejsem čistá rasa :grr:D

Odesláno
pepito: Díky, dobře dojeďte!:)

Včera jsem dostala antibiotika, takže uvidim, jak mi po nich bude v sobotu, tak kdybych nedorazila na spanilku včas, tak mě omluvte, já si vás pak někde najdu.;) Chci se trochu šetřit (a nebudu moct ani pivo :o)....

Jedno pívečko zvládneš na seznámení no ni? :myslim:D

Šťastnou cestu :super:papa

Odesláno

to rozhodně ne, naopak játra pěěkně vytvrdnou, aby ti do nich neco jinýho tu díru neudělalo. já třeba na neprůstřelnejch játrech už nějakou dobu pracuju, ale bez vysledku:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...