Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Hledám práci kde nechtějí praxi...

Recommended Posts

Odesláno

..ale v maloktere brigade Ti daji ubytovani nebo zaplati dopravu - na to bud musi mit zamestnavatel motivaci (typicky velke montovny, ktere proste nemaji v miste dost zajemcu a tak je jsou ochotni vozit busem z blizkych vetsich mest - to nakonec tolik na osobu nestoji), nebo jej k tomu je treba necim motivovat (napriklad tim, ze clovek umi neco co zamestnavatel nutne potrebuje a nesezene jinde - a jsme u jiste praxe...). A ze by nekomu bez praxe na pozici delnika nabidnuli 26 cistyho, na to lze zapomenout uz uplne. :papa

A zrovna u bagru bych cekal alespon nejakou praxi...

[upravil dne 8.6.12 11:00 od Vvitty]

Odesláno

Dada ....Tak za ty penízky to vem...bratranec jezdí kousek od Brna - jižně... v kamenolomu s nakladačem a má cca 18 čist.. sice pevná prac.doba 7 - 15.00...ale jezdit imrvere cca 10 metrů tam a zase spátky by mě jeblo hned první den...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Abych nenačínala nový vlákno tak se zeptám tady.. Pomáhám mamče a pár mým kamarádům shánět práci... Tak sem si říkala, že když rozhazuji sítě, zkusim to i tu... Třeba byste někdo o něčem věděl...

První a nejdůležitější - mamča shání práci v Praze.

- práce pro ní by měla být bud administrativní (dělala i v terénu, když dělala na městskym úřadu), a nebo obchodní (vyhledávání nových klientů, komunikace s nimi apod, ovšem ne nějaké podobní nabízení služeb nebo otravování lidí na ulici). Je samostatná, šikovná, komunikativní, flexibilní. Znalosti - pc na uživatelské úrovni, internet, ms word, excel; co bude potřeba se naučí. Jazyky - ruština, francouzština; VŠ vzdělání, obě děti odrostlé už i to mladší zvíře má po matuře. Práci potřebuje v Praze...

To je tak nějak hodně ve zkratce. Kdybyste někdo o něčem věděl nebo měl tip, prosím pošlete mi SZ... Na netu se samozřejmě denně díváme, procházíme různé jobs apod, ale většinou když už se něco najde, a oni i odpoví, tak pak přijdou s tim, že na tu pozici chtěli chlapa nebo že už je obsazená apod..no asi znáte.

Druhá žádost :) kamarád hledá práci v Bohumíně, Ostravě nebo blízkém okolí (je z Bohumína). Ovládá PC zvládá bez problémů na pokročilé úrovni, bezvadná znalost linux systémů (hlavně debian nebo co je to zač) a windows. Základní znalosti sítí. Samostatnost, flexibilita, ochota učit se novým věcem, komunikativní atd atd, nějaká ta znalost AJ (nevim ale na jaké úrovni), řidičák skupiny B.

Typ práce.. Aby se to točilo kolem IT, klidně i prodej nebo servis pc... Ale hlavně aby to byla stálá a slušná práce...

Tak kdybyste věděl o něčem v tomhle kraji, tak pls taky SZ.

Je to asi hodně OT, ale... Zkoušim to všude kde se dá. Ale jestli o něčem víte, že se k vám třeba něco doneslo :) a vzpomněli byste si tak mě do sz... Díky moc.

Odesláno

Ať kamarád zkusí NetDirect nebo Tieto. Jestli je co k čemu, tam nebo tam ho vezmou.

Odesláno

Kámoš byl včera na pohovoru - práce přesně dle parametrů tohoto tématu.

Jedná se o práci řidiče na firemní dodávku. Práce se vykonává na živnostenský list, tzn. sám si platíš sociální, zdravotní, daně, nemáš nárok na dovolenou, ale veškeré náklady spojené s provozem auta jdou za firmou (za Tebou jdou třeba rozdíly, pokud podepíšeš převzetí zboží a ono tam chybí - pojistka na blbost v tomto případě nefunguje). Pracovní směna probíhá tak, že v určený čas přijedeš na firmu (Praha), vezmeš klíčky od auta, zkontroluješ si naložené zboží podle dodáku a vyrazíš na trasu. Převáží se většinou zboží mezi centrálními sklady a prodejnami - typicky třeba 3x denně ALZA Praha - Liberec, návrat prý většinou do 18 hodin (podle toho jak se daří). 5x měsíčně je potřeba přijít do práce na noční nakládku - cca 19.30 - 23.30

Včera potřebovali řidiče na vykrytí takovéhle úžasné trasy::

jeden týden - 5x denně pojíždění mezi Hostivaří a Hostivicemi (po - pá), v sobotu v poledne Praha - Bratislava, v neděli totéž

druhý týden - 5x večerní nakládky (19.30 - 23.30), pokud řidič chce, může chodit ipřes den a vykrývat trasy za nemocné kolegy, Pá - 19 hodin Praha - Bratislava, So totéž.

Kolik tipujete fakturaci za takto odvedený měsíc?

Jinak se tam sešlo cca 25 zájemců a 20 jich na nabízené podmínky kývlo - potřebují 3 řidiče.

[upravil dne 28/6/2012 11:44 od Medvěd]

Odesláno

Super kseft, a kdyz firmu nekdo nespokojeny napraska a prijde jim tam inspekce, tak to ma jeste za kilo pokuty... fakt lakava nabidka :aut

Odesláno

callcentrum taky neni vyhra u nas teda davaji o dost min a ne kazdej clovek umi rozumne mluvit a chce celej den poslouchat nadavky. Stejne tak jak ne kazdej clovek umi ridit a chce jezdit celej den autem

Odesláno

Já to cca tak odhadoval, otec takhle taky jezdil sice po jen po jižních čechách, ale pohybovalo se to cca tak. Další věc je, že mu platili dost pozdě. Na některý platby ještě čeká

Odesláno

Najít práci je čím dál těžší, scháním už nějakej ten pátek a pořád nic, za úspěch se už dá brát to, že vůbec na životopis reagujou a jdu na pohovor. Ze začátku jsem chtěla dělat spíš v oboru a jen nějakou lepší a slušně placenou práci, ale momentálně už beru cokoliv a prachy už mě ani moc nezajímaj, budu dělat klidně i za minimum, ale lepší než drátem do oka. Včera jsem byla na pohovoru a před chvilkou mi volali, že nic, že mám smůlu....tak můžu hledat dál a nebo si to jít rovnou hodit :fnuk.

Odesláno

Vítek1: Já sice pocházím z Brna, ale momentálně hledám prácu v Pardubicích, HK a okolí, nevím, jak složitý by bylo sehnat práci právě v Brně, ale tady je to zabitý :( . Já už od pracáku a ze sociálky nedostávám ani korunu, podle sociálky bych nesměla mít doma ani ledničku, aby mi něco dali. Takže bez podpory rodiny, bych se tak akorát chodila pást. Zajímalo by mě, jak to dělaj lidi, co ze sociálky vyždímou tisíce.

Podle úřadu práce pro mě žádnou rekvalifikaci nemaj, prej mám už vzdělání dostatečný, ale chcou mě poslat zametat na půl roku ulice, s tím že za to nedostanu ani korunu a ještě si budu muset ze své kapsy hradit náklady na dojíždění :D, tím mě fakt dostali, takže je asi pošlu do prd...a raději si zdravotní zaplatím sama, i kdybych měla jest jenom suchý rohlíky. I vězni v kriminále dostávaj za práci nějakou korunu, já nikdy nic neprovedla, nekradu, nefetuju atd. a mám s koštětem lítat po ulici s nějakýma hnědočechama s IQtykve?? Bych se pak musela plazit kanálama. Je mi z toho všeho na nic :blicismajlik

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...