Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když se daří, tak se daří. :nevim

Nechtěl bych být na místě jeřábníka a ani majitele toho auta. A jestli je to jedna osoba, tak to má rovnou na \"mašli\"

Odesláno
preco tie smajliky ? :roll

Ponevadz jde o Ochcafku ... osklivy osklivy .. OSKLIVY auto :)

Ale jinak jasne - taky by me to sralo byt to moje

Odesláno
a za nekrestanske peniaze si zabudol dodat OK406 :D,zase si niekto nabehne

[Edited on 29/5/12 15:21 by krtek 2]

Za jiné peníze snad ani AAA auto neprodává !!!!!!!!:bacha

Odesláno

Nějak mi to připomnělo historku kterak v jednom nejmenovaném Ostravském podniku rozjel chlapík autojeřáb a zapomněl předtím sklopit rameno. Zastavil ho energomost - utrhal dráty až v cca 100m vzdálené rozvodně :D

Naštěstí nepřetrhnul VNko ani plyn, jinak bylo asi zle.

Odesláno

Franto pokud to bylo na mě tak bohužel nejde o pohádku, byl jsem tam cca 2 hodiny potom, škoda 7 mil, řidič brečel protože dostal vyhazov, škoda pokud se pamatuju 7 nebo 8 mil.

Odesláno

me by nevadilo ze to auto ani neni moc hezky ... me Ochcafka pije krev proste a jenom proto ze si ji jako svy sluzebni auto vybrali dutohlavove ... tot vse ... takze ja jedu a kdykoliv vidim jakoukoliv Ochcafku treba ve zpetnym zrcatku hned zacnu premyslet jestli jsem pripasovanej, jestli nejedu rychle .. atd ... :grr

Odesláno
Franto pokud to bylo na mě tak bohužel nejde o pohádku, byl jsem tam cca 2 hodiny potom, škoda 7 mil, řidič brečel protože dostal vyhazov, škoda pokud se pamatuju 7 nebo 8 mil.

To nebylo na Tebe, ale na AAA auto. Moje zkušenost:

P406 Break 80 kW, HDI najeto 145.000 km - skutečnos přes 300.000km - odhaleno na dia.:grr

Odesláno

Moju první 406 jsem tam dal protihodnotou, a světe div se, další den se objevila na internetu se skutečným stavem km, a hned jsem tam koupil moji druhou 406 a světe div se, km vypadali že sedí, ověřeno zde na clubu;)

A tehdy za cenu jednu z nejnižších co se dala sehnat;)

Jinak k tématu, Oktávky škoda není, jezdí jich po silnici v ČR ještě dalších 100000000000000:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...