Jeny Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 1. maximum určitě nezvyšovat, stačí se kouknout, v jakých rychlostech se dělají nárazový zkoušky a potom si uvědomit co to udělá při 130... 2. ano auta jdou výkonostně hodně dopředu, ale ve vývoji pneumatik od doby konstrukce radiálních pneumatik nevidim nějakej ohromnej rozdíl 3. když jedu v levým 130 a za mnou musí brzdit člověk z 200 kvůli tomu, že neuhnu, porušuju zákon stejně jako on... 4. jasně zvyšme minimální rychlost a vyžeňme nákladní dopravu , potom už jenom zbývá napařit každýmu silniční daň Citovat
Marcel00 Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 jedu 200 km/h s nalozenou motorkou v levem pruhu. dufam ze to si uviedol ako priklad... predpokladam ze mas na motorku privesny vozik a ten urcite taku konstrukcnu rychlost nema... teba by som fakt nechcel na dialnici stretnut... toboz nie aby si isiel predomnou ale mozno to bol iba forik, tak to potom beriem Citovat
BV406 Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 gronholmm: brzdovky na tlacitko :DDDD Citovat
gronholmm Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Ty se tomu směješ, ale oni takhle dělaj pojistný podvody takhle se staneš viníkem ani nevíš jak Citovat
negrbob Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Brzdovky na tlacitko netreba postaci mit mlhovky na obou stranach a jen je zapnout ve vhodny okamzik (idelane v zatacce) uspesnost zarucena na 110% Citovat
Agia Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Abych to trošku odlehčila, tak jedna hezká příhoda se mi stala na cestě z HK do Prahy kolem jedenáctý v noci. Na dálnici sme byli dva, jedu si svejch 110 v pravym pruhu, chvilkama 130, když je to tak hezky volný a letce vidim díky světlům na kilometry daleko, takže nezavazim. Dojedu nějakou rozpadlou plechovku s posvařovanejma blatníkama a károu, která jede 90. V pohodě si dám blinkr, předjedu ve 130 a jedu si v klidu dál. Za pár km si zpomalim na 110 a najednou vidim, jak mi něco šíleně šmidrá do zrcátek. Nalepilo se mi to na zadek a drželo se to asi 2m za mnou. Tak si řikám, nikde nikdo, tak jeď ne, sem v pravym, co je. Pak blinkr a asi pětikilometrovou rychlostí navíc mě začala předjíždět ta plechovka, skoro nemohla. Vydržel to asi 10 minut se mi lehce vzdalovat. Pak evidentně zpomalil, protože za dalších 10 sem ho zase dojela a předjela, skoro sem ani nemusela přidávat. Asi ho naštvalo, že ho předjelo Zetko. Citovat
Milhausekkk Odesláno 28. květen 2012 Autor Odesláno 28. květen 2012 Tiež mám jeden úsmevný... Valím si to na otočku do Žiliny šéfovou A8 a piánko 180-tempomat a naraz zľava straaaaašný rev a ochrómovaná Fóbia HTP mlela z posledného a asi 5minút ma obiehal chlapec so šiltovkou nabok... :D:D Ale dal ma... Celkem odvaha ve 180 km/h blokovat vedle sebe dva pruhy cca 5 minut. Dovedu si představit Tvůj pocit a vychutnávačku v A8, jak to HTP nedává ....nechápu ale toho v té čepici, že to nevzdal dřív..... obecně mi to ale hlava nebere, takhle blbnout na dálnici....asi bych ti říkal \"PAN ŘIDIČ\" , kdybys zadupnul brzdu a nechal ho trotla rychle předjet.....takhle mám pocit, že jste se oba dva doma viděli u Collin McRae na PC nebo něco podobnýho... [upravil dne 28/5/12 15:48 od Milhausekkk] Citovat
FrantaCV Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 To Lubk0: Je pěkné jak přepočítáváš překročení rychlosti na Eura. Jak se budeš tvářit nebo přepočítávat na Eura, až se díky překročení povolené rychlosti (Nedočkavosti, spěchu nebo jen proto, že se Ti 130 km/h zdá málo) bude pod koly vého auta válet zraněný člověk? Bez ohledu na to zda jsi prvotním viníkem nehody Ty nebo někdo jiný a Ty jsi jen díky překročení rychlosti nestačil včas zareagovat a dobrzdit? Citovat
Roman Bazi Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Ono nejde ani o rychlost. Byl jsem svědkem nehody, kdy kluk na Simsonu srazil ve městě ženu na kole. Jel tak 20, víc ne, páč odbočoval na chodník a na most, kde neměl co dělat. Žena po převozu do nemocnice zemřela. Stál jsem asi 20 metrů od nehody. Mě zase při 30km/h vběhlo dítě zpoza auta pod kola. Stál jsem ve vteřině na brzdě a zastavil těsně u něj. Jet 50kou, tak jak by to asi dopadlo. Ale to jsem odbočil od dálničního tématu. Citovat
Cinicman Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Tiež mám jeden úsmevný... Valím si to na otočku do Žiliny šéfovou A8 a piánko 180-tempomat a naraz zľava straaaaašný rev a ochrómovaná Fóbia HTP mlela z posledného a asi 5minút ma obiehal chlapec so šiltovkou nabok... :D:D Ale dal ma... Celkem odvaha ve 180 km/h blokovat vedle sebe dva pruhy cca 5 minut. Dovedu si představit Tvůj pocit a vychutnávačku v A8, jak to HTP nedává ....nechápu ale toho v té čepici, že to nevzdal dřív..... obecně mi to ale hlava nebere, takhle blbnout na dálnici....asi bych ti říkal \"PAN ŘIDIČ\" , kdybys zadupnul brzdu a nechal ho trotla rychle předjet.....takhle mám pocit, že jste se oba dva doma viděli u Collin McRae na PC nebo něco podobnýho... [upravil dne 28/5/12 15:48 od Milhausekkk] Ja som si to práve, presne ako píšeš, vychutnával... je mi jedno či mu pri tých 7000ot. vyletí motor alebo to hodí do pangejtu... jeho boj. V limuzíne, ktorá je stavaná na diaľničné presuny mi 4-litrové TDi točilo asi tak 3200ot a mal som celú cestu relatívne kľud ako vždy... teda až na ten úsmevný \"zážitok\"... Následne som ho musel po zaradení predbehnúť zasa ja, pretože to asi HTP moc nedávalo a začal prudko spomalovať... Keby som sa videl doma pri \"Colin McRae Rally\" tak dám kickdown a chlapec uvidí len svetlá v diaľke... Nechápem to a dodnes na to spomínam ako na zúfalosť a neschopnosť sebareflexie toho týpka vo Fóbke. To je fakt také terno dať dolu každé jedno auto v pravom pruhu aj keby to bol Veyron?! PS.: Bolo to skoro ráno (cca. okolo pol piatej) a bolo relatívne prázdno... PS2: Áno som stráááášnýýýý pirát a občas jazdím autami, ktoré žerú aj maminky s kočárikmi... Citovat
Milhausekkk Odesláno 28. květen 2012 Autor Odesláno 28. květen 2012 Áno som stráááášnýýýý pirát a občas jazdím autami, ktoré žerú aj maminky s kočárikmi...:potlesk:potlesk:potlesk až takovým autem znova pojedeš, dej vědět, pár lidí bych taky nechal \"odstranit\" .....teda pokud to jen nemlsá ty maminky:aut Citovat
Fusion Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 To já měl nedávno zábavu. Jedu v sobotu!! z Prahy, celekem klid, naloženo 350kg. Na vrcholku kopce se ve 100 vyhýbám autu s vlekem a Transportéru. Když sem byl v půlce transpíku, přiletěl zezadu Citroen, půlkou auta začal vytláčet transpíka, snažil se dostat mezi nás. V tu chvíli mám už asi 120km/h, dostávám se před transpík a chci zpátky do prvýho, ale tam už se tlačí za doprovodu blikání dálkovek Citroen i když dávám blinkr, tak se držím v levým. Předjíždí mě pravým ale tam je další auto a nemůže to stihnout - pozn. jedu 51kW a nemůžu, ani nechci, nikomu dělat nějaký naschvály, víc než těch 120 to nejede. Po mým předjetí červenýho auta se vracím do pravýho, Citroen se mezitím vrátil za mně. \"Odměnou\" Citroenu je přejetí a zadupnutí ze 120 na 70km/h, nic příjemnýho se 350kg za hlavou, (mezitím sem se díval a vytlačil sem desky do kotoučů), samozřejmě za mnou to červený, transpík, auto s vlekem a další... To by furt ale nic tak hroznýho ani zvláštního nebylo nebylo. Toho imbecila sem zdržel 15 vteřin. On pak jel přede mnou 60km/h asi 15 minut. Já sem se nerozčiloval, nemám povahu ani auto na to, abych se kočkoval. Např najel vedle mě vpravo a máchl rukama, řval v tom svým krám, prostě a doslova totální psychopat. Neustále mě ukazoval ať odbočím, asi abysme se pomlátili nebo co, tak sem dal blinkr jakože jo a na poslední chvíli neodbočil. Ten blázen couval z odbočovacího a zase mě dohnal. Skoro celý to mám na videu. Citovat
FiFa_cze Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 Dobře si udělal, nemá cenu zastavovat a s někým se hádat, nebo dokonce mlátit. Někteří jsou hrozní piloti a myslí si, že když jedou oni, tak se všichni posereme Já bych za nim klidně těch 60 jel celou cestu jenom abych ho ještě vic nasral Citovat
Fusion Odesláno 28. květen 2012 Odesláno 28. květen 2012 No tato idiotská povaha většinou čeká přesně to - stejně nepřiměřenou reakci a chování se jak přiblblá opice. Pokud by viděl, že mě vytočil, tak by se uspokojil ale tím, že sem krom řvaní v moment toho brždění (to sem měl fakt hnědý slipy) nedělal vůbec nic, on z toho byl totálně nepříčetnej. Přísahám, že sem nikdy nic takovýho neviděl. Když jel vedle mě později vpravo (on v kamionovým, já v porstř.), byl vysazenej ze sedačky, úplně rudej a spocenej, mlátil do volantu. Škoda, obrovská škoda, že sem ten telefon nenamířil na něho. Nejhorší na tom je to, že člověka, kterej spěchá pochopím, klidně mávnu, omluvím se (kdybych si třeba nevšiml, ne tento případ) ale když měl 15 minut na to se kočkovat, evidentně nikam nespěchal a prostě tyto situace vytváří a vyhledává. [upravil dne 29/5/2012 01:45 od Fusion] Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 ja vzdycky na ne mavam, to bys neveril, kolik lidi to nasere Citovat
Edison Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 Dyk má na RZ \"SP\"... Není to polsko? :-DDD Citovat
Guest Scratch Odesláno 29. květen 2012 Odesláno 29. květen 2012 marcel: 200 jsem jel na motorce a mel jsem zadni kufr, brasnu a tankvak, takze nalozenou motorku. Citovat
Guest Džůny Odesláno 15. červen 2012 Odesláno 15. červen 2012 Minulou neděli, trasa Brno > Vyškov, frajer ve Fabii v protisměru. Myslel jsem že se mi to jenom zdá... Citovat
GooFy Odesláno 15. červen 2012 Odesláno 15. červen 2012 abych se bonznul tak taky nejezdím pod dálnici nejpomaleji, minulý týden sem jel do Hlučína pro kola a do 22:00 sem musel být zpátky na noční v Kvasínách což je cca 250 km, takže sem pod 170 nešel, z Hlučína sem vyjížděl v 18:30 a dopadlo to [upravil dne 15/6/12 22:06 od GooFy] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.