Lihous Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Zdravim ja pouzivam toto http://www.express-color.cz/products/tekute-nano-sterace-na-autoskla/ A zatim po 3/4 roce spokojenost - dokonce to tam stale je. Male zklamani bylo ze to zacalo diky areodinamice fungovat az nad 70km/h U stare 405 to fungovalo od cca 50km/h JAKO DOPLNEK 100% doporucuji. Ve spreji spatne nejsou ale musi se to co cca 1-2 mesice obnovovat tady na ty co mam na skle jsem nejak dal nesahl a to me pri cene vuci konfortu prijde jako lepsi [upravil dne 27/5/12 13:28 od Lihous] Citovat
MACI Odesláno 23. květen 2012 Odesláno 23. květen 2012 Ja pouzivam taky obyc Sheron a v pohode, patlam to na cele auto krome celniho skla Tam mi vadilo ze to dela nejake smouhy pri stirani, takze tam jsem to znovu neaplikoval, ale na bocni a zadni okno je to parada, staci se rozjet a ze zadniho okna se kapky skutali a z bocnich uz v male rychlosti ofouknou, navic se mene spini a v zime lepe skrabou. Citovat
xpetrix Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 Dnes som kupil ten Sheron,nakydal som to na vsetky okna a teraz cakam na dazd Citovat
Gabriel 307 Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 ja používám nějaký obyč.koncentrát do ostřikovače z Globusu a je vidět že když stříkneš na čelní sklo a moc to neroztíráš tak se ta voda lépe odvádí z čelního skla. Citovat
koblih69 Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 Ten sheron funguje opravdu vyborně, nad cca 80 km se dá jet opravdu úplně bez stěračů. Nicméně pozor na pár věcí: 1) nemazat s tím okýnko senzoru - pak nefunguje dobře - je málo citlivý. 2) některé stěrače na ošetřeném skle nechutně vržou a nezbývá než to sundat lihem. 3) když je chladněji zanechává bílý povlak - ale není to nijak zásadní. Citovat
negrbob Odesláno 26. květen 2012 Odesláno 26. květen 2012 Takze k bodu 1: pozde ostatni dva budu drzet v patrnosti. dekuju a jdu vyhlizet dest. Citovat
Mishanthrope Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 ... když stříkneš na čelní sklo a moc to neroztíráš... To jde? Mně to stírá samo. Citovat
Šalda Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Já používám taky Sheron už několik let, a pokojenost, dá se úplně normálně jet za deště aniž bych musel stírat stěračema, ale jak píše koblih, u senzoru stěračů to sem tam dělá neplechu, a potom nestírají jak mají. Teď senzor nemám, takže je mě to jedno:D Citovat
ivanh Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Ja som vyskusal tekute stierace preto, lebo na mojej 206tke bud stierace stoja, idu na interval zavisly na rychlsti alebo naplno. To cyklovanie sa mi vobec nepaci ( bol som zvyknuty na plynuo nastavitelny tak ako mne vyhovuje a nech si sierace chodia aj po 15kvapkach). a ostal som pri nich. Ked je cerstvo napatlany tak je skol suche uz pri 50tke inak max do 70. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 ... když stříkneš na čelní sklo a moc to neroztíráš... To jde? Mně to stírá samo. jasně že když stříkneš na čelní sklo tak sepnou i stěrače,ale to nevadí,pak je docela dlouho nepoužívám,když ten efekt pomine tak ostříknu sklo znova Citovat
Mishanthrope Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Mně právě ty do ostřikovače moc nefungovaly, lepší je ten sprej, co se roztírá na okně. Ten je úplně . Citovat
xpetrix Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Ten sheron funguje opravdu vyborně, nad cca 80 km se dá jet opravdu úplně bez stěračů. Nicméně pozor na pár věcí: 1) nemazat s tím okýnko senzoru - pak nefunguje dobře - je málo citlivý. 2) některé stěrače na ošetřeném skle nechutně vržou a nezbývá než to sundat lihem. 3) když je chladněji zanechává bílý povlak - ale není to nijak zásadní. Na zaklade varovania v bode 1) som uz bol ocistit okienko senzora liehom:super Citovat
ozzy1 Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 V AK prodávají též něco takového za cca 70-80 kč ale nemám s tím jejich výrobkem zkušenosti. Citovat
Judes Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Ten sheron funguje opravdu vyborně, nad cca 80 km se dá jet opravdu úplně bez stěračů. Nicméně pozor na pár věcí: 1) nemazat s tím okýnko senzoru - pak nefunguje dobře - je málo citlivý. 2) některé stěrače na ošetřeném skle nechutně vržou a nezbývá než to sundat lihem. 3) když je chladněji zanechává bílý povlak - ale není to nijak zásadní. Na zaklade varovania v bode 1) som uz bol ocistit okienko senzora liehom:super Ja natieram na celé sklo a nemám zo senzorom problém a môže to biť aj výhodnejšie nevynechať to okienko senzoru lebo v niektorom vlákne sa písalo že stierače moc rýchlo stierajú aj pri slabšom poprchaní. Treba vyskúšať a podľa toho sa zariadiť . Citovat
xpetrix Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Slovenske AK ma take nieco http://www.autokelly.sk/#PATH=3599371;3599374;3608359|CT=5|PCT=4|CUR=2|EM=False|PGS=20|PT=0|PDID=1205695|PVT=1|SHT=1|SD=0|ST=0|LNG=0| ale az za 4,50€. Citovat
xpetrix Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Stale som sa dazda nedockal,tak neviem napisat ziadnu skusenost Citovat
negrbob Odesláno 27. květen 2012 Odesláno 27. květen 2012 Popravde ja za celou dobu nenarazil na automaticke zapnuti steracu ktere by me vyhovovalo proto cidlo zatim neresim a treba se to namatlanim zlepsi. Stale cekam na dest. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.