Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

wp000145.jpg

Uploaded with ImageShack.us

tak fotka tady je na ni krasne videt ze byl lakovanej blatnik :aut dneska jsem konecne dostal znacky tak jsem to jel vyzkouset a palubak ukazal spotrebu 3,8

A ted nova otazka kdyz koupim 2 nove zimni gumy a hodim je na zadek a najedu cca7000 pres leto sjedou se hodne?

Odesláno

no jako vzhledove nic moc ale ma to aji EL sklapeni zrcatek docela brutalni vybava.

no me slo ze bych koupil 2 zimni a na zimu dalsi 2 a pak na leto cele kola poradne! tyhle by se pak nechali jako zimni. ale asi vemu teda neco pouziteho ojezdim a na zimu zahodim

Odesláno

JJ, tak to kup :)

Chcel som vidiet foto interieru ...

Inak ten motor zrat vela naozaj nevie ... Mal som ho v sluzobaku, jazdil som ako \"prasa\" to auto som nesetril, a najvecsiu spotrebu mesacnu som mal 6,1 litra (a to bolo naozaj zle zaobchadzanie ) :D

Odesláno

ten pravej blatnik byl minulej tyden lakovanej bylo to tukle a poskrabane, holt je to z italie. Jeste zadni naraznik je tmavsi. Ted jsem s tim pojizdel po meste a OK chce si to na ten motor zvyknout chova se velice zvlastne

Odesláno

no spokojenost je relativni - auto je takove chladne o nicem, ne nejak extra pohodlne. Oproti 406 je to trakar. Ma to lepsi vybavu nez 406 zatim vic soudit nemuzu mam s tim najeto asi 30km ale jestli to bude brat o 2 litry min nez 406 tak spokojenost dokonce v manualu je napsano ze je mozne pouzit bionaftu

Odesláno

No akorát, že ten manuál psali v jiné zemi ;) Polo jsi měl takže víš že jsou ty auta celkem poctivě udělaný. Bohužel vzhledově to není žádná sláva, ale na to to nejezdí.

Odesláno

ten plast je celkem nemoc, ale dá se to snadno řešit. Oloupeš to a povrch přebrousíš smirkem zrnitosti cca 800. Výsledek vypadá podobně jako ten původní pogumovaný povrch.

Odesláno

no u me tezko kdyz ma ta guma sedohnedou nebo jakou barvu a plast je cernej. Mel jsem doma nejakou karbonovou folii tak jsem to zatim vzal tim aspon z predni casti. Ten zbytek jeste nevim bud strhnu tu gumu jak pises delal jsem to ale lihem a kartackem slo to OK a nebo dam jeste do laku

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak uz jsem neco najel. A zatim auto dela co ma. Ale vztah k nemu neni holt to neni Peugeot. Spotreba super vybava OK. Akorat si musim dodelat tempomat. A dily jsou za dost rozumnou cenu. Dost me prekvapil ten motor, docela to jede dokonce i na dalnici je sviznej.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...