Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

:potlesk

Upraveno uživatelem miple
necituj předchozí příspěvek
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

@Sawoy  Však jsem psal že Ti ten nápad někdo šlohne a bude na něm dělat těžký peníze. Dnes jsem objevil tuto je to teda do VW a je to oficiální výrobek tudíž asi bude mít všechny ty razítka ale když srovnám kolik jsi psal Ty že to má výrobní náklady a za kolik to oni dodávají tak to bude asi dost slušnej vejvar.  Navíc mě osobně přijde ta konstrukce z hliníkových profilů elegantnější a praktičtější a lehčí. Jasně oni v tom mají vestavěný vařič ale to je jediný co Tvoje nemá ale nebyl by problém ho tam někam takhle dopasovat.

https://www.garaz.cz/clanek/volkswagen-t6-nest-by-egoe-promeni-se-v-loznici-a-kuchyni-21000240?dop-ab-variant=5&seq-no=1&source=hp

• O 2 týdny později...
Odesláno

@Sawoy ahoj, na jaře uvažuju udělat něco do svýho Experta a zaujalo mě to uchycení do kolejnic. Ten jekl je tam jen vložený nebo tam je ještě nějaký mechanismus?? Díky

Odesláno

Vlastně ani jedno ani druhý. V kolejnicích to stojí na plastových spojkách (červená) co svisle čouhají z jeklů (zelená). Pasujou tam dokonale (vlevo křížová 2D/4 a vpravo téčko 2D/3 svisle) čili u jinýho auta změřit a konstrukci přizpůsobit.

post-42822-0-75876600-1431627912.jpg

Odesláno

Díky moc, změřím kolejnici a juknu se u známýho na jeho 807 jestli je ten rozměr stejný nebo to budu muset uzpůsobit. Mám na celou zimu i jaro, takže času dost :D

• O 3 roky později...
Odesláno

Já to mám udělané takhle, konstrukce z jeklu, vprostřed dělená, dozadu výsuvy 120 cm a do boku také na obě strany tam je tuším 55 cm na každou stranu. Na tom deska z překližky a matračka a peřiny a polštářky..... 🙂  Jezdím jen ve dvou + štěk, tak sedačky nevozím. Tady je prd vidět, až ho zase naložím, tak udělám lepší foto. 

IMG_20210712_081834.jpg

Odesláno

Dobrá práce. Ve dvou je to hej, můžeš bez sedaček níž a máš větší výšku na spaní. To vysunutý plato = stolek drží jak? Kuličkový výsuv nevidím ... 🤔

Odesláno (upraveno)

Jo, je to kuličkový výsuv, nosnost asi 80 kilo , ale nezkoušel jsem to 🙂 Špatně se tato délka shání. Celovýsuv.

Upraveno uživatelem Mejla.
Odesláno (upraveno)

Plocha na matrace je tvořená dvoudílným roštem. Mezery jsou na šířku lamel a tak ty dvě půlku při složení zapadnou do sebe. Schová se to i pod roletku v kufru.

Samozřejmě základem všeho je myšlenka a práce Sawoye.

IMG_20220722_104234.jpg

IMG_20220722_104454.jpg

IMG_20220722_110145.jpg

Upraveno uživatelem MP
Odesláno (upraveno)
V 19. 7. 2022 at 23:01, MP napsal:

IMG_20220719_194440.jpg

No nechtěl jsem dělat chytrýho, ale už z týhle fotky mi přišlo že je to podezřele vysoký.

Jednoui jsem zapomněl doma tu přední "trojnohu" a nic se nestalo - vysunutá část ležela na zádech sklopených sedaček; je fakt, že

nevozím prostřední ve druhý řadě a ty krajní mají odřený plasty jak natěsno se to nad nima vysouvá.

Tady mi přijde že tam máš snad dvacet čísel mezeru ......

Upraveno uživatelem Sawoy
Odesláno (upraveno)
V 19. 10. 2018 at 20:55, Sawoy napsal:

post-42822-0-75876600-1431627912.jpg

Mám to vyšší než ty , když jsem koukal na ty tvoje fotky tak jsem si říkal že to leží dost na těch sedačkách , a protože nemám rád podřený plasty v autě , ani v kufru tak jsem tam kousek na vejšku přidal . Oproti tady tomu obrázku mám místo těch 400 mm rozměr 410 mm a místo těch dvou kousků po 175 mm mám 180 mm . To stejný samozřejmě přidáno na vejšku na té podpěře . Ale už když jsem to složil tak jsem koukal že tam mám víc místa sklopeným opěradlem a konstrukcí , než by bylo potřeba.  Ale zatím jsem to neřezal a nechal to tak . Ale snížení proběhne . Ještě tam mám něco co chci jinak , a postupem času jak budu zjišťovat co bych chtěl jinak tak to budu ugradeovat . Ale je to tak cca 5 , možná 6 cm dolů . 

Dnes jsem třeba zjistil jak je ten rošt lehkej , tak když přejedu přes nějakou nerovnost nebo je rozmrd..á silnice tak občas to tam mlátí jak poskakuje . Takže vyřešit nějaký zafixování musím . 

Upraveno uživatelem MP
Odesláno
před 6 hodinami, Mejla. napsal:

Vypadá to výborně, škoda té výšky, ale to se nedá nic dělat.

Dá ... půjde to o kousek dolů. 

Odesláno (upraveno)

Dnes to zkusím. Vzal jsem dceru a jeli jsme do Telče na pivo a zůstaneme tady v kempu 

IMG_20220723_172116~2.jpg

IMG_20220723_173045~2.jpg

IMG_20220723_172238~2.jpg

Upraveno uživatelem MP
Odesláno

Ty dvě větší co mám ( 27 a 24 let ) už taky chodí sami , a někdy vezmou mě 😀

Mláďátko (5) se mnou chodí a musíme brát karty.

Po první zkoušce jsem nezjistil žádný nedostatky . Zatím jen to snížení . A možná to zadní plato sklápěcí na stoleček je zbytečný . Nebo vymýšlím nějaký rychlý demontování a montování abych ho jednoduše vyndal.

A dcera se hned naučila jak se to skládá a rozkládá a pomáhá mě . Líp se to vysunuje a zasunuje ve dvou , když je každej z jedny strany , že se to nekříží.

IMG_20220611_153013~2.jpg

Odesláno (upraveno)

Ad stoleček: je sklopnej na pantech kterýma je spojenej s další deskou (dno úložnýho prostoru) na který je na ilustraci lednice, vařič, gril ... a ta má na bocích 400 mm zásuvkovej kolečkovej pojezd a kolem ohrádku aby to při vysouvání setrvačnosti v klidu nebo při brzdění setrvačností v pohybu nepadalo do auta. Vytáhne se to celý jako šuplík z korpusu nějaký skříňky jen místo korpusu je AL jekl ... A pod to všechno se mezi dolní hranou a prahem 5. dveří, resp. tou boulí se zámkem vejde složenej kempingovej stolek. Tenhle sklopnej je na rychlý kafe, snídaně apod. na štrekách na parkplatzech apod.

IMG_20220724_140655.jpg

IMG_20220724_140731.jpg

Upraveno uživatelem Sawoy
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak jsem to poslal o 5 cm dolů . Níž už to nejde , pokud nechci vyndávat druhou řadu sedadel . 

IMG_20220802_132203.jpg

IMG_20220802_132317.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...