Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj kluci mám takový problém :( auto se podle budíků ohřeje na 70 stupňů a potom trochu odskočí ručička zpět a už zůstane nevím si s tím rady včera jsem vyměnil termostat a je to pořád stejný :(

Odesláno

termostat jsem měl nový doma :) ale bylo to přístrojovkou dneska jsem odvezl auto elektrikáři a ten vyndal desku a poslal na opravu v pondělí bych měl mít auto doma :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

tak jsem sehnal novou přístrojovku podle elektrikáře a dělá to pořád ručička teploty vyleze na 70 a pak skočí o malej kousek a zamrzne tak nevím už čím to může být prosím o radu :)

Odesláno

a co ukazuje diagnostika, kdyz das zobrazit data z ridici jednotky motoru ? kolik tam ukazuje teplotu? abys nemenil budiky, termostaty apod. a pritom nebylo jen spatne cidlo nebo draty k nemu

Odesláno

HDI dá 210 km/h ? Já mám upravený 2.0, (v základe 97kW) budíky vykalibrované podľa GPS a tých 210, 220 s lepším benzínom, vetrom odzadu a pomocnými prdmi je to max čo to dá :D :D A s úplne novým chladičom sa to takisto hreje jak sviňa...

Odesláno

to DomiFreeman, to mas nejakou slabou upravu, ja se seriovym motorem 1.8 16V 81kW s najetyma 350tis km v sedanu na LPG po dalnici dle GPS 215km/h po rovince :D

to Stuchy, jak rikam, napichni to na diag a uvidis, jaky hodnoty dava cidlo

Odesláno

toto mi dělá taky coupéčko, ručička vyleze jen na 70 stupnu,ale podle diagnostiky mám normální provozní teplotu,takže je to čidlem nebo kabeláží? Termostat je dávanej minulej rok novej od wahlera.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...