Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Policista vs řidič ... kdo byl v právu?

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

Po shlednutí videa si nejsem uplně jistej kdo je v právu.. mohl by mi prosím někdo z klubáků co dělá u Policie nebo popř nějakou právničinu říci, jak to tedy je?

video:

http://crazycafe.centrum.cz/vtipna-videa/2012/5/13/videa/arogance-ostuda-ceske-policie-je-tohle-vubec-mozne/?utm_source=wiki.pikant.centrum.cz&utm_medium=carousel

Díky :papa

Odesláno
Bylo to tu už několikrát

To je problémik tohohle fórka, asi, jako každýho, člověk vidí věc, a, když jí chce vyhledat, pod pojmenovánim, který by tématu dle svýho přisoudil, tak ho nenajde, každej, zkrátka pojmenovává stejnou záležitost jinak :D:D:roker, čímž nechci nikomu křivdit, zkrátka to nejde.:D:D:roker

Odesláno

Mědvěde hledal jsem, ale jak říká Mildík, pokaždé je to jínak pojmenované a nedohledal jsem to. Pokud o těch theardech víš, mohl by si je sem postnout :) rad bych viděl řešení :myslim

Děkuju :aut

Odesláno
Tady byl v právu PaCH příslušník, neboť dle všeho nemají povinnost při řešení přestupku na místě ukazovat důkazní materiál.

Nicméně každý čtenář D-F ví, co má ve správním řízení požadovat k předložení a na tom postavit svojí obhajobu:cool:

Odesláno

Nevím, co je D - F, tak nemůžu být pilný čtenář a tak prostě nevím....

Vždycky se mi vyplatilo při setkání s cajtama sklopit uši a jednat slušně. Je pravda, že když už mně zastaví, většinou nějaký důvod je a než se s nima půl hodiny hádat jako týpek na videu, to radši přiznám chybu, cálnu něco bankovek a za pět minut jsem pryč.

Odesláno

Tak ono je rozdíl jet ve městě 90 nebo 52 km/h, od toho se pak odvíjí následná situace.

D-F je D-Fens aka server s alternativním (a až na výjimky naprosto přesným) pohledem na různé situace (PČR, MP, politika, auta, cyklistika, atd.) kolem nás. Link. Někdo kouká na růžové ordinace, já si svojí pravidelnou dávku emocí dopřávám čtením D-F (aktualizováno každou neděli).

Aktuální článek, který hodnotí situaci v případě \"piráta\" Laciny vs. kmotra Janouška minimálně stojí za přečtení, spíše ale za hlubokou úvahu. ;)

Odesláno

protože to místo znám a vím, jak rychle tam někteří mladí smradi jezdí, souhlasil bych se zvýšením pravomocí PČR v těchto a jiných případech a to třeba v tom smyslu,aby jim byla omezena svoboda na několik hodin, dní...,:D(když nechápou, že za rychlou jízdu (nebo jiný přestupek v dopravě) musejí zaplatit pokutu

Odesláno

No někdy se policajti chovaj hodně podivně, před 2ma lety jsem jel údajně ráno ve Strahovskym tunelu,směr Dejvice, kde je běžně 70km/h, překročil rychlost (67km/h, po odečtení 3km/h), že, tam byla na proměnné značce 50km/h. Jezdim tam denně, a, vim, že, když tato situace nastane, tak \"zavřou\" šipkama pruh kde je malér, nicméně si neuvědomuju, že to tak bylo. Proč to ovšem píšu, když jsem se policajta (městská) u řešení přestupku zeptal, jak ví, že, tam bylo 50, tak mi řekl, že, to neví, že, je to info z radaru??????????????? Zaplatil jsem litr, a, pak jsem litoval, že, jsem nešel do správního řízení. Zajímalo by mě, jak by dokázali, že, tam to pade bylo. Perlička, vedle mě seděl maník, a, ten, než jeho vyšetřovatel, řekl slovo, tak mlel neustále dokola o osobě blízký, myslim, že, neplatil nic. :D:D:roker

Odesláno
Tak ono je rozdíl jet ve městě 90 nebo 52 km/h, od toho se pak odvíjí následná situace.

K tomu asi tolik.

Taky jsem byl mladej a blbej. PČR si mně předvolala, když jsem obcí Horky u Čáslavi projížděl naměřených 114 km/h (tehdy v obci max. povolená 60ka). Když jsem pak následně viděl fotku (předvolali si mně po půl roce), opustil jsem veškeré snahy o zproštění viny a pokorně jsem se přiznal. Bylo to za 500,- Kč s tím, že mně papíry živí tak ať si příště dám bacha.

Netvrdím, že v současné době jezdím striktně podle předpisů, ale rychlost překračuju tak, aby to bylo snesitelné (v obci jedu tacho 60, mimo obec tacho 100, dálnice max. tacho 150 (dle navi 143 reál), přes plnou čáru nepředjíždím, na červenou vždycky stojím - jediný faktický problém, který s chováním na komunikacích mám je parkování (to je ale - přiznejme si - problém většiny řidičů a je jen těžko řešitelný (ulice nenafoukneme). Když se člověk přímo úměrně s množstvím najetých km zklidní, najednou zjistí, že když nepeláší po obci 80+, po okresce neletí 130+, ale jede normálně, je v cíli o několik málo chvil později a rady, jak bojovat s cajtama vlastně ani nepotřebuje.

Odesláno

nejhorší je, že k tomuto poznání musí člověk něco odžít a něco kilometrů najet...,ty rychlosti taky tak nějak dodržuju (dá se to pak vyřešit na místě) :), jinak s tím, cos napsal, plně souhlasím:)

[upravil dne 16/5/12 19:00 od ozzy56]

Odesláno

Tak to je Medvěde praktický příklad toho, oč na tom serveru běží. Návody, jak odvrátit pohromu od PaCH tam primárně nejsou kvůli tomu, aby je využíval někdo kdo jezdí 150 ve městě, ale kvůli PaCH, MP, atd. zlovůli při \"automaticky\" výběru pokut a mastění kapes. Ten článek o srovnání \"pirátů\" si četl?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...