Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

volba Miss- P-C po co já vim kolikáty:D aneb lvice 2012- Nominace

Recommended Posts

Odesláno
Stibto:no jo ale když bude vyhodnocení na Kokoříně tak se budeš převlékat :myslim

asi Te neprekvapi ze ty hadry samozrejme jeste doma jsou takze teoreticky by to slo ;)

Moby : fakt nevim jestli ji do toho tahat minule me trosku nakrkla poznamkou o tom ze by rada vetsi auto .... chudak muj Pug ... :bacha

Odesláno
Mildík závidí, on těma svýma kalnýma očima už houby vidí:D

To víš, zelenej zákal se s modrejma kukadlama moc neslučuje, o alkoholismu nemluvě :D:D:roker

Odesláno

stibto:tak ta by letěla tak rychle že by se nezastavila, urazit mi baba auto tak letí:D

mildík:nesmíš pít alkohol očima ale pusou, pak to s ocima nic nedělá:D

Odesláno

mobýku: skvělá myšlenka, škoda, že jsem na to nepřišel před 20 ti lety, kdy mi zjistili glaukom , tenkrát jsem se na chlast jen díval (kecá), posléze ho ho začal zneužívat. :D:D:roker

Odesláno

Moby: Nápodobně s chlapem, jak má někdo kecy na mýho plecháče, má smůlu.:D Ale líp se to selektovalo u starý Mazdy, 307 prochází líp.:D

Odesláno

tak jelikož nějakou dobu s těma \"hovadama\"(myšleno v dobrym) mazdackejma ziju, tak by u me asi i mazda prosla, ale stara, nová by mi nesměla a nesmí do baraku, ani pred nej na parkoviste:D

Odesláno

No, jak to tady tak sleduju, tak se tady toho víc nakecá, než nanominuje. Aby to nedopadlo, jako ten poslední (druhý) ročník, ze kterého nakonec taky nic nebylo. :roll

Odesláno
tak jelikož nějakou dobu s těma \"hovadama\"(myšleno v dobrym) mazdackejma ziju, tak by u me asi i mazda prosla, ale stara, nová by mi nesměla a nesmí do baraku, ani pred nej na parkoviste:D

Po několikaletých zkušenostech s provozem Mazdy E 2200 mohu zcela svědomitě napsat, že mně nesmí před barák ani MAZDA stará.

[upravil dne 13/5/2012 09:11 od Medvěd]

Odesláno
Vidím to velice podobně - ono hledat missku na autofóru navštěvovaném z 98% chlapy je poněkud sysifofská robota.

méďo: to si nemyslim :)) v tom vlákně, kde se lidi představovali tam nedávno dávalo spousta holek své fotky :)) asi jen ta odvaha x))

Odesláno

tak koneckoncu je toto vlakno v POKECu takze si tady muzeme zvanit jak chceme :aut a jestli z toho nejake nominace vzejdou ci ne uz je jen otazka dobre vule clenu a hlavne clenek (koukejte neco posilat prece tam nebudu jedina bloncka :D )

Odesláno
goldinka: evidentne ta odvaha chybí i tobě:P

mno... po shlédnutí prvních dvou soutěžící jsem usoudila, že to ani zkoušet nebudu :ticho:)

[upravil dne 13/5/12 12:58 od Goldinka]

Odesláno
co mas strach za by te porazil stibto?:P no tak nezapomen ze mista jsou tri;)

tak stibto ten to má vyhrané tak jako tak :))

vim že sou tři :) ale nejdu do toho ;)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...