Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Zdar hosi. Pokukujem po jednej 407cke. A tu je foto jej interieru, resp. radiacej paky. Myslite, ze radiaca paka moze byt po 124000km takto zosuchana? Diky

:xvul Na istých stránkach som videl zábery ,kde sa takáto radiaca páka využíva okrem radenia aj na iné účely:mad::mad: ,všetko záleží od spôsobu použitia a využitia:D:D Takže môže.

Odesláno
Zdar hosi. Pokukujem po jednej 407cke. A tu je foto jej interieru, resp. radiacej paky. Myslite, ze radiaca paka moze byt po 124000km takto zosuchana? Diky

mam ju v presne rovnakom stave od cca 125 tis km...

• O 2 týdny později...
Odesláno

ahojte nema zvas dakto tu kozu na radiacu paku popripadne 4bodovy volant? mam dost znicene a vadi mi to :myslim

:xvul popripadne nemate nahodou tu kritku na klucku na spolujazdcove dvere tu co zakriva dieru na zamok (farba siva metaliza tmava)

[upravil dne 10/2/13 22:37 od tybyt]

• O 4 týdny později...
Odesláno

Vím že to tu někde bylo ale nemůžu to najít tak se zeptám zde ať nemusím zakládat novej topic.

Mám prodřenou kuličku na řadičce a chtěl bych přečalounit, ale tady mi řekli 400kaček což mi příjde dost tak jestli je návod jak sama doma nebo někdo ochotnej kdo to dá za míň.

P.S. nejde tolik o prachz jako spíš o princip.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...