Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdar hosi. Pokukujem po jednej 407cke. A tu je foto jej interieru, resp. radiacej paky. Myslite, ze radiaca paka moze byt po 124000km takto zosuchana? Diky

post-21016-14109623921223_thumb.jpg

Odesláno

Mám 160 000 a celý interiér včetně řadičky vypadá jako nový. Jediný na čem jsou znát ty kilometry je kobereček u řidiče.

[Edited on 6/5/12 19:06 by jandy2]

Odesláno

tazko riesit podla riadiacej paky priblizny stav kilometrov, podla mna je to uplna hlupost... co ak tu paku niekto vymenil?? nikdy nevies, skor sa zameraj na kilometre podla VIN... :papa

• O 8 měsíců později...
Odesláno

ahojte

uz 2 dni hladam vlakno, kde jeden nas clen ponukal manzetu radiacej paky a neviem ci nie aj kozeny potah hlavy radiacej paky (vraj to doma sil z koze). mne sa manzeta uz pomaly prediera.

poradte pls, kde to najdem alebo poprosim kontakt na clena.

dakujem

Odesláno

Mám 406, která má najeto minimálně 200 tis a má volant v lepším stavu, než 407, která má naježděno 150 tis. Stav volantu a řadící páky může sice ledacos napovědět, ale 100% spolehlivé měřítko to také není. :)

Odesláno
ahojte

uz 2 dni hladam vlakno, kde jeden nas clen ponukal manzetu radiacej paky a neviem ci nie aj kozeny potah hlavy radiacej paky (vraj to doma sil z koze). mne sa manzeta uz pomaly prediera.

poradte pls, kde to najdem alebo poprosim kontakt na clena.

dakujem

ja som hlavu páky kúpil od člena RadoH8, nová a origo, skús ho kontaktovať, možno bude mať aj manžetu:roll

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Podle mě se řadící páka u 407 rychleji opotřebovává díky tak pohodlné opěrce.. \"nutí\" to řidiče držet řadičku furt v ruce. Druhá věc co na to navazuje je, že každej má pot jinak agresivní. Mám najeto 220 a znát je to pouze na tom stříbrnym štítku s nakreslenejma stupněma

Odesláno

Koza na hlavici sa da vymenit. Ja som mal kozu ok, ale ten chrom hore bol dorypany od prstena a tak som kupil novu hlavicu od clena tuto na fore. Nova hlavica v Peugeote cca 37,-€.

Cele to opotrebenie je o tom, ako kto drzi paku pri radeni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...