koblih69 Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Docela legrace posuzovat kvalitu auta podle příspěvků na fóru kde se uživatelé radí jak na svoje problémy. Trošku na hlavu ne . Většina lidí, kteří problém nemají tak podobné fórum ani neobjeví, protože prostě nemá důvod. Měl jsem 406 a spokojenost mě vedla k nákupu 407. Jak se zajíždí nebo nezajždí auto je každého věc. Dřív byl limit 1000 km pak výměna oleje, to dneska neplatí. Já auto zatím ještě zajíždím - takže zastudena jsem na ně opatrný, nikdy netočím do vyšších otáček... zatím mám 180 tis a myslím, že ještě tak 100 tis. budu zajíždět Citovat
Frantic Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 posudzovanie podla prispevku na fore? Vsak ja mam vlastneho pezota s ktorym mam problemy nad hlavu kazdu chvilu akze neviem to placas vychadzam z objektivnych pricin. A s tym zabiehanim suhlasim, ja som rovnaky v tomto smere zabieham za studena kazdy den Citovat
Danilo Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Nevím , ale já jsem vystřídal už asi 9 aut většinou škodovky a předposlední byl P 407 a nikdy jsem žádný problém s autem neměl !! Všechny kupované ojeté . Pouze na Octavii mi odešlo 2x po sobě čidlo na ABS . To byla největší závada za 30 let . A taky to někdy dost provětrám. S Peugeoty jezdím zatím 6 let a absolutní spokojenost . Jak se kdo k autu chová , tak se mu taky odmění a může to být třeba Mercedes. Auto potřebuje trochu citu a jezdit s rozumem než na měho začnu nadávat . Citovat
508GT Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Všetky auta sa kazia. Ak nemáte osobnú skúsenosť, otvorte si fóra iných značiek . Ak chytíte zlý kus, bude sa to kaziť či je to E trieda, 106ka alebo A8.. Ale to sme už opäť off topic . Citovat
Frantic Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 jasne 508 s tym suhlasim, a ja som pravdepodobne s tym vadnym kusom...a je u dalsia vec a to je co je pre koho dobre a zle.. niekomu nevadi ked mu buchoce roky nieco od motora a niekto to riesi... cize tazko porovnavat to je pravda. Citovat
Hajra Odesláno 6. říjen 2012 Odesláno 6. říjen 2012 Nemyslim si ze je to sracka. Cena odpovida kvalite vozu, ostatne proto jsme si koupili 508 a ne A6...uprimne. Na rozdil od ostatnich konkurentu v dane cenove kategorii ovsem nabizi neco navic, takove extra v podobe elegenca, pohodli, ticha a vnimani kvality interieru. Spolehlivosti to bude prumer, o tom zadna a s tim treba pocitat. Stejne ovsem plati o oplech, fordech a dalsich. [Edited on 6/10/12 20:37 by Hajra] Citovat
Toudy5587 Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Ja som sa rozhodoval medzi fordom a tymto a ked som precital tony prispevkov od uzivatelou tak to tiez nebola vyhra.kazde auto ma nieco je sice pravda ze francuzi pustily do vyroby auto ktore ma cez 500 chyb uz z vyroby ale co uz.... Citovat
skuci Odesláno 7. říjen 2012 Autor Odesláno 7. říjen 2012 sice sme tématem trošku někde jinde než je účet tohoto vlákna... ale přidám svůj postřeh... předtim sem měl novýho Golfa VI a když sem ho prodal a koupil si 508čku tak všichni řikali jéžiš z koncernu do Francouze, to bude hroznej skok. Jen pro představu během dvou let co sem měl Golfa sem byl 9 v servise kvůli něčemu rozbitýmu a vše šlo na záruku, takže nevim kde je chyba... prostě štěstí / neštěstí koupit si blbej a dobrej kus Toudy5587: taky sem se rozmýšlel na Fordem, ale u něj mě štve jedna věc a to je cena. Počáteční cena není zas tak vysoká, ale strašně rychle klesá oproti jiným značkám a tím, že každý 2 roky skoro dělajá faceliftovaný úpravy v podobě LEDek do nárazníku apod. tak to auto jde o to víc s cenou dolů. Takže proto Ford Citovat
Timbuto Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Tak koukám,že jsem to tu hezky rozhoupal.Původně jsem to myslel v nadsázce:D,že je peugeot s......Souhlasím s tím,že vždy záleží jaký se chytne kus.Jinak já měl předtím šest let A6 a byl jsem spokojen.Ale A6 stála třikrát tolik co peugeot.A třikrát lepší nebyla:).S 508čkou jsem zatím spokojen,pár drobností se vyskytlo,ale za ty prachy co to stálo,je to dobrý auto(zatím). Citovat
PeugeotHDi Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Tiez musim suhlasit...ide o pomer kvalita/cena a v mojom pripade som nemal co vahat...uvazoval som este nad S60-ku -> 5 valec diesel automat v druhej najvyssej vybave a nakoniec som zobral 508-ku Allure + doplnky... Co sa vyskytli nejake chybicky (ostrekovace, nemoznost deaktivovat cez menu automat.rucnu brzdu), tak na zaruku vyriesene, co sa tyka nejakej rezonancie, tak teraz ked nosim kozennu bundu a sedim v kozenych sedackach tak ten \"suchot\" koze prevysuje vsetko naokolo...takze neni o com... Citovat
hoken Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Nemyslim si ze je to sracka. Cena odpovida kvalite vozu, ostatne proto jsme si koupili 508 a ne A6...uprimne. Na rozdil od ostatnich konkurentu v dane cenove kategorii ovsem nabizi neco navic, takove extra v podobe elegenca, pohodli, ticha a vnimani kvality interieru. Spolehlivosti to bude prumer, o tom zadna a s tim treba pocitat. Stejne ovsem plati o oplech, fordech a dalsich. [Edited on 6/10/12 20:37 by Hajra] Kamarád v Rajchu měl A6 allroad, po 2 letech to priodal s tím, že takovou sračku věčně podělanou ještě neměl já měl 4 roky 407SW, kromě žárovek bez problémů, teď mám 3/4 roku 508SW a též v klidu bez rezonancí apod. ono bude taky záležet jaký kousek člověk chytne Citovat
skuci Odesláno 8. říjen 2012 Autor Odesláno 8. říjen 2012 tak a teď se vrátíme zase ke spotřebě... Citovat
Peugeota Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Tak uz mam 2500km. Z počátku se průměr zdráhal zalést pod 7l , ale od cca 1500km se s přehledem pohybuji na 6,6l. Jezdím dálky a převážně dálnice. Kola 17/215/55 michelin. Uvidíme dál, co bude. Měl bych teď nalítat dalších cc4 tisíce, tak dám vědět. Citovat
Frantic Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 toto mi pride uz skor realne ako to ked niekto v sekcii 407 uvadza spotreby v rozmedzi od 5,2-5,8l/100km Citovat
508GT Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 U mna priemer za 1800 km - 7,6l/100km. 30% mesto, 30% dialnica, 60% mimo mesta. Tempo jazdy - pružné. Ale dal som už aj 5,7l/100km na 70km trase s priemerkou 87km/h. Citovat
ondra.vony Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Mám najeto něco málo přes 4000 km. Spotřebu standardně nuluji při tankování a mívám okolo 7,5l. Dlouhodobá je 7,3l. Jezdím normálně, občas to přišlápnu. Poměr jízdy cca. na třetiny. Citovat
Timbuto Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 Mám 12tis. a dlouhodobá spotřeba 7,3.Zajímavost je,že když jsem dosáhl na palub.počítači č.2(ten nenuluju)10000km,tak se nejdřív jakoby kousnul a pak se vynuloval. Citovat
Peugeota Odesláno 10. říjen 2012 Odesláno 10. říjen 2012 To GTčko mě stále tánhe;) Ale nabídkou a cenou zvítězilo 163k SW. Těch 7,3l je v pořádku. Jezdil jsem toyotu Verso 1,8 146k a s tou jsem se držel cca na 8l a víc. Jak to letělo na dálníci... tak to žralo. Když jsem občas jel po Čechách a státovkách tak to ukázalo i 7l. Vím, srovnávám nesrovnatelné. GT..musí být blaho! Citovat
Timbuto Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 To GTčko mě stále tánhe;) Ale nabídkou a cenou zvítězilo 163k SW. Těch 7,3l je v pořádku. Jezdil jsem toyotu Verso 1,8 146k a s tou jsem se držel cca na 8l a víc. Jak to letělo na dálníci... tak to žralo. Když jsem občas jel po Čechách a státovkách tak to ukázalo i 7l. Vím, srovnávám nesrovnatelné. GT..musí být blaho! Bylo by to na otevření nového téma,ale jen pro zajímavost jaká byla ta cena co zvítězila? Citovat
Hajra Odesláno 13. říjen 2012 Odesláno 13. říjen 2012 Dnes Praha - Cesky Krumlov a zpatky za 5.8 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.