Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Docela legrace posuzovat kvalitu auta podle příspěvků na fóru kde se uživatelé radí jak na svoje problémy. Trošku na hlavu ne :myslim. Většina lidí, kteří problém nemají tak podobné fórum ani neobjeví, protože prostě nemá důvod. Měl jsem 406 a spokojenost mě vedla k nákupu 407.

Jak se zajíždí nebo nezajždí auto je každého věc. Dřív byl limit 1000 km pak výměna oleje, to dneska neplatí. Já auto zatím ještě zajíždím - takže zastudena jsem na ně opatrný, nikdy netočím do vyšších otáček... zatím mám 180 tis a myslím, že ještě tak 100 tis. budu zajíždět ;)

Odesláno

posudzovanie podla prispevku na fore? Vsak ja mam vlastneho pezota s ktorym mam problemy nad hlavu kazdu chvilu akze neviem to placas :) vychadzam z objektivnych pricin.

A s tym zabiehanim suhlasim, ja som rovnaky v tomto smere zabieham za studena kazdy den :)

Odesláno

Nevím , ale já jsem vystřídal už asi 9 aut většinou škodovky a předposlední byl P 407 a nikdy jsem žádný problém s autem neměl !! Všechny kupované ojeté . Pouze na Octavii mi odešlo 2x po sobě čidlo na ABS . To byla největší závada za 30 let . A taky to někdy dost provětrám. S Peugeoty jezdím zatím 6 let a absolutní spokojenost . Jak se kdo k autu chová , tak se mu taky odmění a může to být třeba Mercedes. Auto potřebuje trochu citu a jezdit s rozumem než na měho začnu nadávat ;) .

Odesláno

Všetky auta sa kazia. Ak nemáte osobnú skúsenosť, otvorte si fóra iných značiek :). Ak chytíte zlý kus, bude sa to kaziť či je to E trieda, 106ka alebo A8..

Ale to sme už opäť off topic :roll.

Odesláno

jasne 508 s tym suhlasim, a ja som pravdepodobne s tym vadnym kusom...a je u dalsia vec a to je co je pre koho dobre a zle.. niekomu nevadi ked mu buchoce roky nieco od motora a niekto to riesi... cize tazko porovnavat to je pravda.:P

Odesláno

Nemyslim si ze je to sracka. Cena odpovida kvalite vozu, ostatne proto jsme si koupili 508 a ne A6...uprimne. Na rozdil od ostatnich konkurentu v dane cenove kategorii ovsem nabizi neco navic, takove extra v podobe elegenca, pohodli, ticha a vnimani kvality interieru. Spolehlivosti to bude prumer, o tom zadna a s tim treba pocitat. Stejne ovsem plati o oplech, fordech a dalsich.

[Edited on 6/10/12 20:37 by Hajra]

Odesláno

Ja som sa rozhodoval medzi fordom a tymto a ked som precital tony prispevkov od uzivatelou tak to tiez nebola vyhra.kazde auto ma nieco je sice pravda ze francuzi pustily do vyroby auto ktore ma cez 500 chyb uz z vyroby ale co uz....

Odesláno

sice sme tématem trošku někde jinde než je účet tohoto vlákna... ale přidám svůj postřeh... předtim sem měl novýho Golfa VI a když sem ho prodal a koupil si 508čku tak všichni řikali jéžiš z koncernu do Francouze, to bude hroznej skok. Jen pro představu během dvou let co sem měl Golfa sem byl 9 v servise kvůli něčemu rozbitýmu a vše šlo na záruku, takže nevim kde je chyba... prostě štěstí / neštěstí koupit si blbej a dobrej kus

Toudy5587: taky sem se rozmýšlel na Fordem, ale u něj mě štve jedna věc a to je cena. Počáteční cena není zas tak vysoká, ale strašně rychle klesá oproti jiným značkám a tím, že každý 2 roky skoro dělajá faceliftovaný úpravy v podobě LEDek do nárazníku apod. tak to auto jde o to víc s cenou dolů. Takže proto Ford :bojim

Odesláno

Tak koukám,že jsem to tu hezky rozhoupal.Původně jsem to myslel v nadsázce:D,že je peugeot s......Souhlasím s tím,že vždy záleží jaký se chytne kus.Jinak já měl předtím šest let A6 a byl jsem spokojen.Ale A6 stála třikrát tolik co peugeot.A třikrát lepší nebyla:).S 508čkou jsem zatím spokojen,pár drobností se vyskytlo,ale za ty prachy co to stálo,je to dobrý auto(zatím).

Odesláno

Tiez musim suhlasit...ide o pomer kvalita/cena a v mojom pripade som nemal co vahat...uvazoval som este nad S60-ku -> 5 valec diesel automat v druhej najvyssej vybave a nakoniec som zobral 508-ku Allure + doplnky...

Co sa vyskytli nejake chybicky (ostrekovace, nemoznost deaktivovat cez menu automat.rucnu brzdu), tak na zaruku vyriesene, co sa tyka nejakej rezonancie, tak teraz ked nosim kozennu bundu a sedim v kozenych sedackach tak ten \"suchot\" koze prevysuje vsetko naokolo...takze neni o com...:)

Odesláno
Nemyslim si ze je to sracka. Cena odpovida kvalite vozu, ostatne proto jsme si koupili 508 a ne A6...uprimne. Na rozdil od ostatnich konkurentu v dane cenove kategorii ovsem nabizi neco navic, takove extra v podobe elegenca, pohodli, ticha a vnimani kvality interieru. Spolehlivosti to bude prumer, o tom zadna a s tim treba pocitat. Stejne ovsem plati o oplech, fordech a dalsich.

[Edited on 6/10/12 20:37 by Hajra]

Kamarád v Rajchu měl A6 allroad, po 2 letech to priodal s tím, že takovou sračku věčně podělanou ještě neměl

já měl 4 roky 407SW, kromě žárovek bez problémů, teď mám 3/4 roku 508SW a též v klidu bez rezonancí apod.

ono bude taky záležet jaký kousek člověk chytne

Odesláno

Tak uz mam 2500km. Z počátku se průměr zdráhal zalést pod 7l , ale od cca 1500km se s přehledem pohybuji na 6,6l.

Jezdím dálky a převážně dálnice. Kola 17/215/55 michelin.

Uvidíme dál, co bude. Měl bych teď nalítat dalších cc4 tisíce, tak dám vědět.

Odesláno

U mna priemer za 1800 km - 7,6l/100km. 30% mesto, 30% dialnica, 60% mimo mesta. Tempo jazdy - pružné.

Ale dal som už aj 5,7l/100km na 70km trase s priemerkou 87km/h.

Odesláno

Mám najeto něco málo přes 4000 km. Spotřebu standardně nuluji při tankování a mívám okolo 7,5l. Dlouhodobá je 7,3l. Jezdím normálně, občas to přišlápnu. Poměr jízdy cca. na třetiny.

Odesláno

Mám 12tis. a dlouhodobá spotřeba 7,3.Zajímavost je,že když jsem dosáhl na palub.počítači č.2(ten nenuluju)10000km,tak se nejdřív jakoby kousnul a pak se vynuloval.

Odesláno

To GTčko mě stále tánhe;) Ale nabídkou a cenou zvítězilo 163k SW. Těch 7,3l je v pořádku. Jezdil jsem toyotu Verso 1,8 146k a s tou jsem se držel cca na 8l a víc. Jak to letělo na dálníci... tak to žralo. Když jsem občas jel po Čechách a státovkách tak to ukázalo i 7l. Vím, srovnávám nesrovnatelné.

GT..musí být blaho!:)

Odesláno
To GTčko mě stále tánhe;) Ale nabídkou a cenou zvítězilo 163k SW. Těch 7,3l je v pořádku. Jezdil jsem toyotu Verso 1,8 146k a s tou jsem se držel cca na 8l a víc. Jak to letělo na dálníci... tak to žralo. Když jsem občas jel po Čechách a státovkách tak to ukázalo i 7l. Vím, srovnávám nesrovnatelné.

GT..musí být blaho!:)

Bylo by to na otevření nového téma,ale jen pro zajímavost jaká byla ta cena co zvítězila?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...