Přejít na obsah

ondra.vony

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 508
  • Rok výroby
    2012

Profilové informace

  • Město
    Plzeň
  • Stát
    Česká republika

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

ondra.vony's Achievements

Čtenář

Čtenář (1/6)

0

Popularita

  1. ondra.vony

    Vrzání z nápravy

    Myslím, že svolávačka nebyla. Začalo mrznout a poránu opět vrzání a divné zvuky... kdyby ti něco k tomu řekli, prosím o aktuální info. Budu rád za každou radu.
  2. ondra.vony

    Vrzání z nápravy

    No něco na tom mrazu asi bude, protože když bylo minulý týden teplo, tak byl klid.... a teď co mrzne opět vrzání a klepání.
  3. ondra.vony

    Vrzání z nápravy

    Není to závislé na natočení kola. Dělá to při přejetí nerovnosti, zpomalovacího pásu apod. Ne vždy.
  4. Zdravím, měl bych dotaz zda se u někoho také projevuje vrzání z přední pravé nápravy. Stává se to hlavně když je mráz, ale nemůžu to posoudit, neboť od jisté doby teplo nebylo. Byl jsem v servisu a řekli mi že manžety jsou z materiálu, který je v mrazu ztvrdlý a proto to klepe a vrže. Navíc pravé kolo je prý od motoru dále a proto je to náchylnější. No nevím co si o tom myslet, asi počkám na jaro a uvidíme
  5. Chtěl bych se zeptat ohledně hlášení. Mě hlásí nedostatek kapaliny grafický displej hláškou že je málo kapaliny. Ale podle mě od jisté doby k této hlášce přibyla i hláška SERVICE na budících. Nemám pocit že bych si toho dříve nevšiml. Nemáte s tím někdo zkušenosti? Také vám při hlášce svítí SERVICE? Díky za pomoc....
  6. ondra.vony

    spotřeba / rozměr pneu

    Také jsem rád že nejsem jediný kdo má na 10 tisíc km průměrnou spotřebu nad 7 litrů. Já měl tedy 7,2...... Ale normální jízdou, což u mě znamená, že to prostě neřeším a jezdím dle potřeby, se dostávám pravidelně na 7,3-7,5 na nádrž, podle toho kde zrovna jezdím. Ale město s tím vždy řádně zacvičí. No automat ve městě asi ze méně neumí :-)
  7. ondra.vony

    spotřeba / rozměr pneu

    Mám najeto něco málo přes 4000 km. Spotřebu standardně nuluji při tankování a mívám okolo 7,5l. Dlouhodobá je 7,3l. Jezdím normálně, občas to přišlápnu. Poměr jízdy cca. na třetiny.
×
×
  • Vytvořit...