davidekcz Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Mňa by napríklad toto ani len nenapadlo počítať, proste kúpime čo chceme/potrebujeme/zjeme a basta... Přesně tak. Kdybych měl šetřit na čemkoli tak klidně budu, ale na jídle určitě ne.... Citovat
automale Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 tak ja som sam a ide to okolo 60-70€ mesacne. Zalezi natom kolko syru a masa v dany mesiac kupim. A zavidim tym ktory nakupuju jedlo bez obmedzenia. Ja pri mojich uctoch a plate sa musim pozerat co kupujem. Kopec veci co sa kupuju pravidelne sa niekedy daju kupit v akcii aj o 20% dolu - napr mlieko - ked je v akcii kupim celu skatulu a vacsinou mi do dalsej vydrzi. A napodobne aj s ostatnymi. Ku kupovaniu chemickeho hnusu a vyrobkov tesne pred dat. spotreby som sa zatial este neznizil :-D A neviem no - masi v Bile, Tescu - ked som byval este u nasich tak sme mali opacny problem - sukromnik masiar - hrozna kvalita vyrobkov aj masa..... takze asi treba skor natrafit. jo a varim si sam - obedy nemam a restika by ma financne polozila. obedy uvarene doma ma vyjdu tak na polovicu. [upravil dne 26.4.2012 23:14 od automale] Citovat
Haryk Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 dneska zrovna jsme koupili 1/2 kravičky cca 150 Kg 100Kč/Kg, budem to mít tak na půl roku, 5 osob, jinak na měsíc 10 t +-2 t, včetně obědů ve škole Citovat
Milan+ Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 ty kravo by me zajimalo jak se clovek dostane na 2000kč kdyz si jen spocitam ze vetsina lidi ji v praci obed coz je min 70x20 to jest 1400kč to me pak zbyde 20kč na den a to i s vikendovim obedem! Ja projim minimalne 4000 na mesic a to jim v podstate to nejlevnejsi tvarohy atd a to nekupuju zadne pochutiny a nic.neni v tom zapocitane nic nez jidlo! Za min se clovek nedostane ani na ziviny ktere by mel prijmout [upravil dne 26/4/12 07:44 od Vítek1] Kde se stravuješ v práci za 7O? to nemáme ani pro cizí,jináč za oběd v práci dám 30 a mám co dělat to sníst. Citovat
MilanF1 Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Milan+: Každý nemá možnosti levného stravování, třeba Stibto musí chodit jedině do restaurace a tam se pod 100 Kč nevejde ... to pak ty výdaje rychle naskakují ... Citovat
Milan+ Odesláno 26. duben 2012 Odesláno 26. duben 2012 Já píšu o zavodním stravování a to pochybui ,že jim učtují 70. Citovat
Guest Scratch Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 ty kravo by me zajimalo jak se clovek dostane na 2000kč kdyz si jen spocitam ze vetsina lidi ji v praci obed coz je min 70x20 to jest 1400kč to me pak zbyde 20kč na den a to i s vikendovim obedem! Ja projim minimalne 4000 na mesic a to jim v podstate to nejlevnejsi tvarohy atd a to nekupuju zadne pochutiny a nic.neni v tom zapocitane nic nez jidlo! Za min se clovek nedostane ani na ziviny ktere by mel prijmout [upravil dne 26/4/12 07:44 od Vítek1] Kde se stravuješ v práci za 7O? to nemáme ani pro cizí,jináč za oběd v práci dám 30 a mám co dělat to sníst. to je fakt hnus, za 70 se najim tak mozna grilovanyho uschlyho kurete v Tescu. Za 30 jedine nejakej rohlik a salat Bezny obed me vyjde na cca 100-150 Kc, podle stavu penezenky.... a to kolikrat bez polivky nebo piti...... Do ted jsem si i nosil obcas i neco v krabicce abych taky posetril, ale ted nastupuju mezi nove kolegy a na hezkou adresu a tam budu asi s krabickou za blbce Citovat
Medvěd Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 V Praze není problém naobědvat se v restauraci pod 100,- Kč (konkrétně zrovinka vedle domu máme každý den výběr z nějakých 6 - 8 mi jídel za 79,- Kč a vaří tam velice chutně). Citovat
oddie Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Problém je, Medvěde, že když ty napíšeš, že tam vaří velice chutně, nemá to o kvalitě pražádnou vypovídající hodnotu, jak jsem si bohužel už několikrát ověřil. Pro mě průmyslové knedlíky a ošizená nastavovaná UHO (univerzální hnědá omáčka) spolu s 50g nekvalitního masa nikdy nebude znamenat chutně jen proto, že je to mastné. Citovat
Hadra Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Jak říká tchán....v životě máš jen to, co sníš, vypiješ a prožiješ. Na jídle nešetřím.....respektive jdu do obchodu a koupím co považuju za vhodný, nerozhazuju za hovadiny. Ale nikdy jsem to nespočítal....nicméně já utratím za jídlo za den tak 150 v průměru ( sváča a oběd ) . Manželka a děti nevim. Ale máme prase, slepice, brambory, takže se dost ušetří na tomhle. Čím se to živí \" nemůžu\" napsat Citovat
Vítek1 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 ty kravo by me zajimalo jak se clovek dostane na 2000kč kdyz si jen spocitam ze vetsina lidi ji v praci obed coz je min 70x20 to jest 1400kč to me pak zbyde 20kč na den a to i s vikendovim obedem! Ja projim minimalne 4000 na mesic a to jim v podstate to nejlevnejsi tvarohy atd a to nekupuju zadne pochutiny a nic.neni v tom zapocitane nic nez jidlo! Za min se clovek nedostane ani na ziviny ktere by mel prijmout [upravil dne 26/4/12 07:44 od Vítek1] Kde se stravuješ v práci za 7O? to nemáme ani pro cizí,jináč za oběd v práci dám 30 a mám co dělat to sníst. to je fakt hnus, za 70 se najim tak mozna grilovanyho uschlyho kurete v Tescu. Za 30 jedine nejakej rohlik a salat Bezny obed me vyjde na cca 100-150 Kc, podle stavu penezenky.... a to kolikrat bez polivky nebo piti...... Do ted jsem si i nosil obcas i neco v krabicce abych taky posetril, ale ted nastupuju mezi nove kolegy a na hezkou adresu a tam budu asi s krabickou za blbce no pisu ze vetsina lidi! ty menicka co delaji tak se daji kolem 70-80 v brne dat treba kureci prso s necim nebo krkovicka. Ted treba chodim do restaurace kde si dam polevku + hlavni jidlo + piti 50kč je to vylozene takova vyvarovna a to jidlo nic moc co se kvality tyce. dneska byli pecena zebra s bramborovou kasi docela dost dobra ale jim cca kazde 2-3 hodiny takze i kdyz je porce na me mala musi me to ted stacit kdyz jsem nezamestnany jinak v praci jsem mel obed za 95kč Citovat
Vvitty Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Do kila se obed poridit da, aniz by byl vylozene hnusnej. Ale stejne asi zase prejdu na krabicky z domu :-) Citovat
Regan Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 V Praze není problém naobědvat se v restauraci pod 100,- Kč (konkrétně zrovinka vedle domu máme každý den výběr z nějakých 6 - 8 mi jídel za 79,- Kč a vaří tam velice chutně). Skoro mi přijde, že mluvíš o Gastru na Karlíně:-) Jinak u nas je to cca taky do tech 4 tisíc (2velcí a 2kočky:-)). Pro maso zásadně do globusu nebo u penny bývá Zeman? Jestli si dobře pamatuju a tam se dají za rozumný peníz pořídit pěkné kousky masa. V tesku maso fakt nebrat. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 Tak ja miniem za stravu jak tak pozeram hodne ... Obedujem väčšinou vonku, ako kde, moje miesto prace sa meni, pokial som doma v TT, tak si vyberam vetsinou s 2 lepsejsich restauraci, kde stoji menu 3,9 - 4,1 Eur + nejake to nealko (bezna cena je cca 3,3 E), v BA chodim na obedi vetsinou do jedne \"restiky\" kde si dam bud menu, alebo tam robia neskutocne salaty (okolo 5 Eur) ... Ranajky ako kedy, ked mam cas doma, ale casto OMV (cerstve bagety, croasanty, kafe) pripadne MC Donadl ranajkove menu ... Alebo casto vynechavam. Vecer ako kedy, ale aj to celkom casto v restauracich, mimo menu, tam uz se to houpe tak cca 5 Eur, pokud nejdem zrovna na nejakou fajnovost (vcera som nechal 24 Eur za veceru pro dva v italske restauraci) Za mne tak kolem 300 E mesicne na 1 osobu V kazdem pripade ale i ked budem jest len vyhradne doma, a obedy nejake klasicke menucka, tak to vidim tak 150 - 200 Eur na osobu ... Ale tak to sa asi casom zmeni, ale zatial je to tak pohoda ... Citovat
hipisko Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 2+1+zena tehotna, v chladnicke uz aj byva, o jednej rano len nohy trcia, u nas asi okolo 400e ale aj s drogeriou. Tento mesiac aj 500e, kedze mala 2 roky a teda hned niekolko oslav... Zajtra grilovacka, dnes som kupoval 4 kila masa a drobnosti 38eur....chlast mi ostal z minulej akcie, takze tato bude lacnejsia:-) Ale nasrali ma s elektrikou, zvysili mi z 32 na 41 eur mesacne....budem musiet asi zacat aj vypinat ten pocitac(dobre sa mi spi pri tom sume) [upravil dne 27/4/12 22:19 od hipisko] Citovat
Voighta Odesláno 27. duben 2012 Odesláno 27. duben 2012 2 dospělí a 2 děti cca 10 tis / měsíc jen za jídlo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.