Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

muzete mi doporucit nejakou priklepovku tak do 1500.- sice ted maji mit v lidlu vrtaci kladivo ale nevim jestli to neco vydrzi....

dekuji predem

Odesláno

Neblázni, to bych vůbec nebral v úvahu. Z obyč vrtaček bych doporučil tuhle: http://aukro.cz/narex-priklepova-vrtacka-elektronika-i2292176087.html jinak okolo 1500 se dá s trochou štěstí koupit na Aukru Hilti TE2 ( já dal 1450,- ) a nebo Dewalt http://aukro.cz/428-vrtaci-sekaci-kladivo-dewalt-i2244146151.html ( to mě stálo 345,- ) Narexka je výborná a mám jí asi 15 let, ale jakmile vrtám překlad tak ty 2 jsou úplně o něčem jiným :papa

Odesláno

Vydrží... Kolikrát budeš za dva roky vrtat tak, že by to nevydrželo? S tím se právě pro domácí občasané použití těchto výrobků počítá. Použiješ párkrát, zdaleka ne tak, aby se to pokazilo v průběhu záruky. Záruka by u výrobku pro občasné použití měla být spíš na počet provozních hodin, než na průběžný čas. Ale s tím nic nenaděláme. Takže volba je spíš o tom, jestli se mi na jedno použití si takový výrobek pořídit. Nebo jít do profi. Tam pak máš jistotu, že při občasném domácím použití tě to přežije.

Odesláno

no zatim co jsem mnel vse z lidlu tak bylo ok... zaruku na to davaji 3 roky chci to spis na nejake to domaci prace , policky sem tam neco zbrousit kotoucem apod.... tak nevim zda nejakou obyc vrtacku nebo to kladivo

Odesláno

Jestli to chceš na takový to domácí vrtání, tak bych uvažoval jak píše Kurt, koupil bych něco s co nejdelší zárukou. Já jsem koupil v Hornabachu tuhle: ODKAZ - dávají na tuhle řadu nářadí 5 let záruku. Mám jí už asi dva roky a na občasný vrtání je to plně dostačující. Na druhou stranu se zase vyhni levným vrtačkám za 300-500,- v Globusu apod., ty jsou spíš na jedno použití :)

Odesláno

Rozhodně sháněj s SDS-Plus uchycením. Ty s obyč příklepem jsou dobrý tak maximálně do cihly.

Tý vrtačce z lidla bych se nebránil. Je k tomu docela slušný příslušenství a umí aj sekání.

Odesláno

No tak vono záleží na tom, co od toho čekáš, s SDS můžeš vrtat do zdi, teda dá se koupit redukce a k ní klasická hlavička, ale to už je takovej vopičinec. Takže pokud do zdi tak SDS, pokud ale taky sem tam drátěnej kotouč, filcovej kotouč, vrták do železa, vrták do dřeva, závitník... tak potřebuješ klasickou hlavičku ;)

koukám, že u toho \"lidlu\" ta klasická hlavička ( i když ne na kličku ) je, ale stejně bych koupil něco jiného....

[upravil dne 21/4/12 22:41 od koblih69]

Odesláno

koukal jsem na ní a nevyopadá špatně, za ty prachy si jí možná taky koupim a řádně otestuju, mam tady toho sekání celkem dost, tak uvidíme kolik vydrží

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...