Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Za kolik volame u nas a za kolik za hranicema....

Recommended Posts

• O 2 týdny později...
  • O 2 týdny později...
Odesláno

necetl sem tenhle topic , jen prispeju: byl u mě na krámu náš obchodák od kyslíkový odnože firmy...a mezi reci umí slevu neomezeného tarifu na 599,- s daní...bohuzel bud pro \"mladé\" do 26 nebo \"staré\" nad 60... nejsem ani jedno:grr:roll

za ty prachy uz je to kurna zajímavé

Odesláno

Umím tento tarif:

Tarif: 46kč měsíčně - 0 volných minut a SMS, hovor v síti Vodafone 1kč, mimo síť 1,20kč, sms 1kč, hovory ve VPN zdarma a bez omezení.

VPN = číslo se stejným tarifem. Např. celá rodina budete mít tento tarif a mezi sebou si voláte zdarma.

Když budete volat jen mezi sebou, tak nezaplatíte víc jak těch 46kč.

Roaming slovensko 3,50kč/minuta.

K tarifu je možno dokoupit \"internet v mobilu - FUP 150MB\" za 65kč.

Přenos čísla či aktivace je zdarma. Smlouva s měsíční výpovědní lhutou, bez závazku či minimálního plnění. Po roce sleva na mobil 20-30% z nabídky Vodafonu.

Síť Vodafone, ceny s DPH.

Neomezené tarify zatím nejsou zajímavé, ale uvidíme :).

EDIT: oprava ceny za roaming

[upravil dne 1/7/13 11:59 od dzavel]

Odesláno

dzavel:

neomezené tar. zajímavé jsou, uz jen ve srovnání s tím co tu nabízíš ,stačí poslat měsíčně pár set SMS a jsi na ceně tarifu neomezenýho..a to sis ještě nezavolal :D

nicméně urcite to nekoho muze oslovit nabídka je to fajn:super

jen škoda že není mozny vzit tel hned, treba za cenu uvazku, jsou lidi kterym by to vyhovovalo.

[upravil dne 28/6/13 10:06 od Mohy]

Odesláno

dzavel: nabídka hodně dobrá nicméně pořád \"drahá\"

Mám tarif s měsíčním paušálem 1,20Kč, volání do všech sítí 0,63Kč, SMS 0,60Kč, volání a SMS ve VPN zdarma

Internet a roaming cca stejná cena jako u tebe.

Všechny ceny jsou s DPH a je to tarif od T-Mobilu :)

Odesláno

Samozřejmě, že je to firemní tarif. Mi jde jen o to, že když jsem v práci tento tarif dostal, tak mě zarazilo a došlo mi, jaké šílené prachy musí operátoři vydělávat na běžných veřejných tarifech.

Odesláno

Tesim se na sjednoceni cen namisto \"roumingu\" konecne neco co se da oznacit jako dobra zprava z Bruselu.

A spatna pro ty nase nenazrany prasatka/operatori ......

Odesláno

Jo ja mam u T.mobile taky nejaky balicek cestovatel a tam je prichozi hovor cca za 35Kc a dale zadara a odchozi mam zato ze prvni min za 35Kc a dalsi min. jako doma tedy cca 4,50???

Coz je super na dlouhe kecani.

Kratke hovory jsou na prd :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...