Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dneska jsem zas po nejake dobe byl v AK tentokrat pro olej a smes do ostrikovacu a na oboji 28% sleva :super

• O 4 týdny později...
Odesláno

Vcera opet nakup u AK na centrale a karticku videt nechteli :papa Klasicky na vse slevy v rozmezi 15-25% - parada !

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak jsem byl dneska pro objednané díly na naše dva Peugeotky v našem Autokelly.

I když je u nás v Novém Boru jen malá pobočka AK, tak chlapík za pokladnou po mé prosbě o slevu na P-C a předložení klubové kartičky okamžitě zareagoval slovy: \"Noo a to je co:bacha ten Peugeot club?\" A v zápětí při pohledu do compu, \"aha už to tu vidim\" , \"sory, ale to jste první co tu u nás na P-C nakupuje\", tak to ještě neznám:D.

Tak jsme pak ještě chvilku pokecali o našem clubu a příště už bude vědět:super

Jinak sleva velice příjemná, tak díky vedení clubu:super

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak si zase dovolim malou agitku pro ty kterym se zda ze 400,- za radne clenstvi je moc :) Vcera nakup na centrale v Praze - prumerna sleva na 6ti polozkach okolo 20% :)

• O 3 týdny později...
Odesláno

Dnešní nákup v AK České Budějovice - průměrná sleva 27% :super

Při první návštěvě s kartičkou si taky dělali kopii - vylezl jim z kopírky jen černý flek :D

Odesláno

To já tam byl včera něco kupovat a sleva 26% a každej chce po mě jen kartičku jen vidět a pak je tam ženská a ta si jí vždy kopíruje a cvaká jí k faktuře. A přesně vždy vyleze černej flek :D

Odesláno

Dotaz: lze si nějak před nákupem zjistit případnou slevu (web/telefon)? Chci si koupit 2ks Thule 591, ale jako na sviňu jsou v AK drazí jako čert (základní cena).

• O 2 týdny později...
Odesláno

uuuuuu tak dnes nakup olejoveho filtru palivoveho filtru oboji zn. MANN + jeste dve drobnosti : puvodni AK cena pres 700, po sleve na Club 540,- :cool:

• O 1 měsíc později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Info pro držitele klubových kartiček.

Dnešní zkušenoast z AutoKely. Slevu nelze uplatnit při objednávce přes E-Shop. Podle prodejce v AK v Chomutově je slevu možné uplatnit jen při osobní objednávce na prodejně.

Sorry za OfTopic - možná to už všchni ví, jen já na to přišel až dnes.

Odesláno

FrantaCV: Já přes e-schop nenakupuji, vždy ale jim pošlu e-mail, přes který věci objednám a určím si prodejnu, kde si to vyzvednu. Nemusím tedy chodit na prodejnu a tam osobně objednávat. :papa Nicméně asi půl roku jsem tam nic nepotřeboval ;)

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Ahoj zrovna jsem v Kellyne a maji od 26.9 do 2.10 akci 45 procent dolu na komplet sortiment FERODO pri nakupu do 3.000 a 50 procent pri nakupu nad 3.000 :) Tak kdo neco potrebuje nevahejte ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...