Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Da se nejak zjistit, jakou slevu bych na urcity vyrobek mel, jeste nez to pujdu do AK koupit, jde mi o to, ze mi pri prevzeti zbozi reknou, mate takovou a makovou slevu a ta se mi bude zdat mala v porovnani s jinou nabidkou, da se toto nejak zjistit? Nebo v tomhle to zaostava a proste se slevu dozvim az pri prebirani zbozi? :(

Odesláno

ja na tlumiče do Felicie 33%. Akorát když jsem jim řekl že je to na Občanské sdružení Amis de Lion, tak na mě čuměli jak tele na nový vrata. Pak jsem jim řekl IČO a že to je Peugeot club tak slevu uznali.

když jsem pak byl na prodejne, karticku hned poznali.

Odesláno

Napíšeš email s tím, co chceš koupit a napíšeš tam že jsi členem Peugeot-Clubu nebo že jsi členem občanského sdružení Amis de Lion.Že bys chtěl vědět cenu pro club.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dobrý, zamlouvají se mi ty stěrače a taky nemrznoucí směs do ostřikovačů (25 l do -40 st.C). Ale sleva P-C karty se uplatnit asi nedá?

[upravil dne 8/10/10 od OK406]

• O 3 týdny později...
Odesláno
Dobrý, zamlouvají se mi ty stěrače a taky nemrznoucí směs do ostřikovačů (25 l do -40 st.C). Ale sleva P-C karty se uplatnit asi nedá?

[upravil dne 8/10/10 od OK406]

Na věci v akci se sleva na kartičku uplatnit nedá, alespoň v AK Praha 9 mi jí nedali, když jsem tam jednou kupoval něco v akci.

Odesláno

Tak bohužel musím potvrdit, že v Sokolově zatím kartička nefunguje. Zašel jsem tam osobně, nakoupil nějaký maličkosti a paní na kartičku koukala, jako že nezná. Nechal jsem jí hledat, jak podle jmen klubu (Peugeot i Amis) i podle IČa jí to nic nenašlo, ještě někam volala a nic. Tak prosím o zařízení, vyjádření. Hold jsem v Sokolově asi první řádný člen. :nevim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...