Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No jo, ale třeba olej Total TRANSMISSION BV 75W-80 - v Kelly stojí 303,- takže po slevě nějakých 180,- a na netu jsou i pod 150,- ... Tím nekritizuju, jsem rád, že tam můžu zajet když o víkendu něco potřebuju, ale ceny i po slevě nejsou nijak závratný. To tady na klubu nakoupíš líp.

Odesláno

Koblih, sice na netu může být za 150 Kč, ale pak platím poštovné, je to prašť jako uhoď.

Já jsem rád, že tam jsou takové slevy, především když člověk něco potřebuje nutně. Třeba na podzim můj servisák zjistil, že chce vyměnit to a to, jelikož na klub v AK mám větší slevu, nakoupil jsem to já. V tu chvíli není čas čekat, než dojde odněkud balíček, když je motor prakticky mimo auto. :D

Odesláno

Ale jo, vždyť píšu, že jsem rád, že když něco potřebuju jsou na blízku a mají otevřeno v SO a NE... Jinak co se týká netu oleje obvykle objednávám po 4-6ti baleních abych napojil svoje domácí mazlíčky, takže už na jednom 5-ti litru mám lepší cenu. Obykle dorazí druhý den. Díly od Badisáka jsou u mě obvykle 3. den od objednávky,takže v tom taky nevídím problém...

Mimochodem servis do kterého jezdím má taky horší slevy než já na kartičku, ale to už je holt jejich neschopnost si o ni říct. Třeba v Elitu (než byl partner) jsem přišel a řekl si o slevu a byla 30% aniž bych musel cokoliv dělat.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Dnes jsem byl v Praze v Kelly pro nejake drobnosti a maji tento tyden (tedy do 1/9/2013) akci 55% sleva na sortiment FEBI pri nakupu nad 1.500,- Takze pokud nekdo neco potrebujete nevahejte :papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

Marcel00-chtěl jsem ti sem dát odkaz na tu diskuzi, ale nikde to nemohu najednou najít:myslim

Psal tam ten problém s vrácením zboží, že když ho vrátil zpět na prodejnu kellyny tak mu vrátili pouze asi 30% částky, že prý na zákaznickém účtu nebyly ,,body,, z kterých by si to zpět vzali.Jelikož je mezitím někdo vybral na odměnách. Tak nějak si to vybavuji.

[upravil dne 7/9/13 07:47 od ozzy1]

[upravil dne 7/9/13 07:49 od ozzy1]

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mám dotaz.

Dnes jsem byl nucen akutně koupit brzdové destičky na 306 a zrovna jsem byl v Hradci, kde je měli v Kelly skladem.

Stavil jsem se tam, předložil kartičku, paní, že v pohodě, ale po delším hledání mi sdělila, že sleva na Peugeot-club byla zrušena. Ukazovala mi, že v PC není a konzultovala to s kolegyní a ta ji potvrdila, že Peugeot club byl zrušen? :myslim

Byl tam kdejaký klub od Hondy po nevím co, ale Peugeot ne.

V Trutnově jsem s tím nikdy neměl problém.

Nakonec jsem odešel tak jako tak se slevou, ale ne na Peugeot-club.

Odesláno

Paní byla p*ča, nehledala dle IČA :) V AK to mají jako \"Amis De Lion\" pokud se nemýlím ....

Odesláno

Tak podle IČA to asi nehledala, hledala nejdřív Peugeot a nic, pak club - to ji vyjely všechny možný cluby, pak Amis de lion taky nic.

Říkal jsem ji, že to není možný, tak mi dala nakonec slevu i bez toho :D

Odesláno

V Kelly mají \"skvělý\" systém vyznačující se především tím, že centralizovaný je jenom tak trochu, takže když máte registraci u jedné pobočky a jdete na nákup do druhé, ta vás podle jména nenajde, jen podle iča. Akorát by to jaksi měli vědět...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...