Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

tak jsem z toho měl obavy,ale i v brně ví oč de

ale neměli hrdlo nádobky ostř. což mne štve pač nevím kde ho sehnat

za posldení dva dny se mi členství vrátilo snad dvaapulkrát :) děkuji

[upravil dne 21/11/12 18:33 od guldy]

[upravil dne 23/11/12 18:55 od guldy]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Hezká sleva na VIF, ale pokud je to v akci, nelze uplatnit slevu P-C, takže si moc nepomůžeme :(

Johny? Ne, ani přes IČ? U nás otevírali novou pobočku v Nymburce, přes e-mail jsem udělal objednávku na P-C a normálně mi to dali, ani kartičku nechtěl :D Pobočka tam nebyla ani měsíc ...

Odesláno

Dle IČ nás nenašli ani v Brodě ani v Jihlavě... nakonec v jihlavě dle názvu asi po 5ti minutách... v HB to jdu zkoušet znovu zítra ;)

Odesláno

Je pravdou, že já většinou dělám objednávku přes e-mail, myslím, že na info@... chci mít jistotu, že to tam pro mě bude a určím si prodejnu na odběr. Samozřejmě na Praze 9 není žádný problém. Měl jsem tam hezký rozhovor: Prodejce:\"Máte kartičku?\" Já: \"Jasný\", otevírám doklady. Prodejce: \"Vidím starší, dobrý, díky\" :) Ani nechtěl vidět aktuální, je vidět, že tam lidé chodí :)

Odesláno

vůbec... nic nenašli... podle IČ ani podle názvu Amis de Lion... dělali jak kdyby to viděli poprvý v životě.... Já jsem i sehnal tel.číslo na šefá AK a dal ho předsedovi Petrovi,ale asi nic moc s nima nevyřešil...pač jsem tam byl 14 dní zpátky pro stěrače a opět stejný ksichty a dělali,že o ničem neví a že tam nic pořád nemají....tak já fakt nevím jestli si nedělají srandu....:bacha

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ahoj,

jsem tu docela nový a tak mám pár otázek.

1. Při členství dostanu u AK slevu. Je někde napsáno kolik?

2. Otec se registroval jako autoservis a má u AK taky nějakou slevu. Bude přes CLUB větší sleva?

3. Při objednávce přes CLUB mi to AK doveze až dom stejně jako objednávky přes eshop?

4. Jak zjišťujete výši slevy?

5. Jsem z Brna a tak jestli máte zkušenosti s pobočkou na Lesné.

Díky

Odesláno

1. Není - je to různé (na něco obrovská sleva, na něco žádná)

2. Nevím a nemůže to vědět nikdo, protože nevíme, jakou slevu má otec. Ale bude to stejný problém, viz. 1.

3. Musíš do prodejny, nedá se objednávat na eShopu AutoKelly

4. Zeptáme se na pobočce (můžeš i mailem nebo telefonicky)

5. Já ne

Odesláno
Ahoj,

jsem tu docela nový a tak mám pár otázek.

1. Při členství dostanu u AK slevu. Je někde napsáno kolik?

2. Otec se registroval jako autoservis a má u AK taky nějakou slevu. Bude přes CLUB větší sleva?

3. Při objednávce přes CLUB mi to AK doveze až dom stejně jako objednávky přes eshop?

4. Jak zjišťujete výši slevy?

5. Jsem z Brna a tak jestli máte zkušenosti s pobočkou na Lesné.

Díky[/rquote

[upravil dne 30/1/13 21:57 od jirka307]

[upravil dne 30/1/13 21:59 od jirka307]

Odesláno
takže přemyšlíš o zaplacení členství ale napřed potřebuješ vědět jaké budou slevy :o:myslim

Ano. Kdybych dostal menší slevu než u registrace na servis, tak jaký význam by to pro mě mělo?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...