Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

J8 letos asi vynechám, protože nejsou takové ty barevné papírky co se tím dá platit. Pokud se něco do prázdnin nezmění. Ale zatím tomu nic nenasvědčuje.:grr

Odesláno

Mno, začínám mě ta myšlenka celkem bavit. Né že bych chtěl plánovat nějaké hromadné dovolené - to možná když mi bylo 20... ale pokud by se termín trefil tak by to mohlo být zajímavé zpestření - potkat se na nějakém příjemném místě na pár hodin. A vedení by jistě připělo na zahraniční sraz ve valutách :D .... no trochu to promyslím :myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Jó, taky by jsme měli být v Podgoře v termínu 23.7.- 8.8. Už se nemůžem dočkat. jen řeším cestu. Asi pětkrát jsem jel přes Maďary, teď zas přemýšlím, že pojedu pro změnu po původní trase přes Rakousko, Slovinsko. Ještě uvidím.;)

Odesláno

Taky bych moc a moc rád jel letos do Chorvatska na Makarskou, ale nevím, co a jak bude pracovně ale i v osobním životě. Setkání s členem Roky na Makarské rivieře, tak to bylo bezvadné a nemělo to chybu a věř te, že jsou věci, které se nedají zaplatit!!! Tak snad to někdy vyjde a opět se s Roky setkáme v Chorvatsku:super!!!

Odesláno
uspořádat setkání v Chorvatsku vůbec není špatnej nápad :D

Taky si myslím, zatím vše vypadá, že s partou vyrazíme, oblast Makarský. Možná Promajna, naposled se nám tam líbilo. Můžu přijet třeba Fordem na výjezdní sraz? Když už je i clubově označen? :D

post-39796-14109631003266_thumb.jpg

Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Na 90% jedem poslední tejden v červnu na Makarskou :roker

Odesláno

Stale sa neviem rozhodnut kam...:myslim, zrejme sa rozhodneme az v Chorvatsku kde to bude vyzerat fajn. Ak by bolo na mne tak sme treti x v Biograde, len manzelka potrebuje zmenu (kym nemeni mna je vsetko ok):D

• O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...