Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Kamoš vymenil na 206 2,0 HDi rozvody. Bolo to v poriadku, potom menil pomocny ozubeny remen, ktory mu po par 100-viek Km praskol... Cez tu malu medzeru sa vtiahol do rozvodu, ktory potom preskocil :myslim. Ihlickove loziska z vahadiel boli v celom motore. Skladal ich asi mesiac :( (poslednu nevedel najst asi 3 tyzdne) Myslim, ze prave toto je najvätsi problem a nie vymena vahadiel.....

Odesláno

Já měl před dvěma lety 2.0 za 15k od PP205, takže bych zkusil jeho. Že by byla i vačka se mi nezdá, většinou to odnesou jen ty nadzvihátka., popř. nějakej ventil. Mě hlava na 2.0 zbyla, ale tam asi nebude nic stejný.

Odesláno

a co ti brani vyuzit servisnu kampan v CZ ?

keby si bol z vychodu tak pochopim..

ja sluzby bezne vyuzivam v CZ a mam to cca 120km...

skoro so vsetkymi autami som chodil do CZ.

Odesláno
a co ti brani vyuzit servisnu kampan v CZ ?

keby si bol z vychodu tak pochopim..

ja sluzby bezne vyuzivam v CZ a mam to cca 120km...

skoro so vsetkymi autami som chodil do CZ.

ja nehovorím, že idem meniť rozvody, len som chcel poukázať na rozdielne možnosti jednej značky v dvoch susediacich krajinách :o

to je všetko...:papa

Odesláno

Akční nabídka zahrnuje jen spodní sadu rozvodu a práci. Bez vodní pumpy a horní sady rozvodu si nechám podepsat , ze jsem zákazníka upozornil na riziko . Až budu za par tisíc km řešit tekoucí vodní pumpu nebo prodřeny kryt ventilů od horního řetězu .

Odesláno

Teď jste mně trochu postrašili:o mám už díly na rozvody(sada s kladkami+ čerpadlo+ plochý řemen),ale nenapadlo mně,že se mění i řetěz sací vačky-nic nepíská,necvrká:myslimJak to teda je?Má se měnit?Objednaný jsem až na 20.4 tak by byl čas ještě ho objednat..Poraďte:myslim

Odesláno

Budeme muset počkat do zítřka.Největší psavci nastupují k počítači po 21 hod-To už jsem v limbu:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...