Milhausekkk Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Vjel jsem do obce, kde nově instalovali pevný radar na sloup.... na radaru/tabuli bylo 63km/h a najednou třikrát blesk za sebou, radar má i instalovaný foťák nebo kameru (vypadá to jako kamera) a asi mě to vyfotilo ..... asi můžu čekat pokutu,co? Dnes jsem to projížděl znova v opačném směru a chudák v mondeu v protisměru šel tak na brzdy, že to pěkně zakvičelo ... tak snad to ubrzdil:aut Je to obec Rybí u Nového Jičína, radar je na obou stranách obce Citovat
lukaro Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Čau.... Ten radar kde jsem taky vyfocen? A jel jsem 53km/h v tom místě, takže jsem zvědavý Citovat
Vítek1 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 asi pred pul rokem jsem vjel do obce asi 65 to stejne a zatim nic neprislo! kdyby prislo tak bych pekne nadaval protoze nevim kdo u nas dela znaceni ja jezdim podle predpisu ale kdyz je dlouha rovinka potom zatacka a kolem krovi za zatackou hned cedule obce a za tim radar tak se to proste neda. Ale asi to byl jen strasak [upravil dne 3/4/12 20:40 od Vítek1] Citovat
FrantaCV Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Tolerance měření je 10% - tedy při 50 km/hod je to 5 km/hod = tedy do 55 km/hod by se nemělo nic stát tedy co se týká postihu. Pokud to bude víc, dá se očekávat dopis s modrým pruhem a velmi nepříjemným obsaem. Radím slořenku zaplatit, jinak je to u správního řízení s nepříjemným násobkem původní částky. Citovat
Medvěd Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Blýsknutí pevného radaru nemusí nutně znamenat předvolání k vysvětlení přestupku. Mně takhle několikrát \"vyfotili\" v Dolním Podluží a ťuk, Ťuk, Ťuk - zatím nic (a to je to už minimálně rok zpátky). Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Tolerance měření je 10% - tedy při 50 km/hod je to 5 km/hod = tedy do 55 km/hod by se nemělo nic stát tedy co se týká postihu. Pokud to bude víc, dá se očekávat dopis s modrým pruhem a velmi nepříjemným obsaem. Radím slořenku zaplatit, jinak je to u správního řízení s nepříjemným násobkem původní částky. Tolerance pokud vím není oficiálně žádná, pokud se pamatuju tak aby se předešlo konfliktům tak bylo vnitřně doporučeno, že se budou řídit kalibrační přesností metody měření což je do 100 km 3km/hod a nad 100 je to 3% z měřené hodnoty... Citovat
Honza z Nera Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Tak přátelé. Pražským měšťákům asi fakt hrabe ( konkrétně Praha 9 Kyje ) nebo mají málo vybraných pokut. Dne 2.4. ve 3:02 ráno měřili na Průmyslové ulici ve směru Malešická spalovna - Hloubětín ( bývalá autobusová zastávka na zanamení ).Zaparkovaný Transportér stál pod mostem ulice Českobrodská a fotil. Kolegu stavěli za rychost . . . . Tak pozor i v noci. Jinak toto je oblíbené místo státní policie ve dne a měří v obou směrech. [upravil dne 4/4/12 03:51 od Honza z Nera] Citovat
Medvěd Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 v podluží to fotí kde? Radar je hned za cedulí ve směru od Svoru Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 Tyhle pevné radary provozovali obce, po změně legislativy se o ně většinou nikdo nestaral, prostě to sice fotilo ale ty fotky se nijak neřešili, takže myslim že snad se nic dít nebude Citovat
koblih69 Odesláno 4. duben 2012 Odesláno 4. duben 2012 No obce měly najaté firmy, které to provozovaly pro ně. To je z hlediska aktuálního právního názoru nevyhovující, takže mají šanci to buď hodit pod sebe a nebo pustit. Citovat
Milhausekkk Odesláno 4. duben 2012 Autor Odesláno 4. duben 2012 Čau.... Ten radar kde jsem taky vyfocen? A jel jsem 53km/h v tom místě, takže jsem zvědavý Krajan zdravím Kopřivnici ... přesně ten radar jak píšeš .... nějaký efekt to má, už tam většina lidí brzdí Citovat
alternativ Odesláno 5. duben 2012 Odesláno 5. duben 2012 Panove, radary v Rybi urcite nemeri. Kdyz se dobre podivate, tak blesk je umisten v cocce makety kamery. Ale psychologicky efekt tam je urcite vhodny, obzvlast ve smeru od Kopru. Citovat
Milhausekkk Odesláno 5. duben 2012 Autor Odesláno 5. duben 2012 Panove, radary v Rybi urcite nemeri. Kdyz se dobre podivate, tak blesk je umisten v cocce makety kamery. Ale psychologicky efekt tam je urcite vhodny, obzvlast ve smeru od Kopru. uf... dobrá zpráva ...ale už tam stejně při každodenní cestě do práce brzdím, ikdyž to ještě svádí pár metrů jet rychleji Citovat
Dave_GTI Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 tolerance je +- 3km.h-1 do 100-vy a pak 3% nad stovku ;-) A radary co jsou v dědinách a ukazují rychlost nikdy nedělají záznam. To že je tam nějaká fake kamera či blesk je úplně jedno ;-) Citovat
309GT Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 V Podluží jsem měl tak 2-3 fotky týdně něco málo i ve studánce (Varnsdorf-Studánka).Já bych to asi řešil tak,že to řídil Hulmiho Ukkolen a už se vrátil do Finska Citovat
Vvitty Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Ta tolerance je ale na udaj radarem zmereny, s tim co ukazuje Tvoje auto to nemusi mit nic spolecneho Obvykle tachometry v aute premeruji vyrazne vic, nez je tahle tolerance - alespon pokud tam jsou osazene predepsane pneu atd. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 6. duben 2012 Odesláno 6. duben 2012 Tak přátelé. Pražským měšťákům asi fakt hrabe ( konkrétně Praha 9 Kyje ) nebo mají málo vybraných pokut. Dne 2.4. ve 3:02 ráno měřili na Průmyslové ulici ve směru Malešická spalovna - Hloubětín ( bývalá autobusová zastávka na zanamení ).Zaparkovaný Transportér stál pod mostem ulice Českobrodská a fotil. Kolegu stavěli za rychost . . . . Tak pozor i v noci. Jinak toto je oblíbené místo státní policie ve dne a měří v obou směrech. [upravil dne 4/4/12 03:51 od Honza z Nera] JJ, 31.3. tamtéž, jen asi o 2h dřív Městská Policie, a otevřený zadní dveře, sem si říkal, co kdo tak pozdě v noci stěhuje a nezavřel si dveře u auta Citovat
f3Rd@ Odesláno 7. duben 2012 Odesláno 7. duben 2012 Ja si vzdycky myslel, ze ty hle radary jsou jen orientacni, bo obec nema pravo pokutovat za prekroceni rychlosti. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.