Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vjel jsem do obce, kde nově instalovali pevný radar na sloup.... na radaru/tabuli bylo 63km/h a najednou třikrát blesk za sebou, radar má i instalovaný foťák nebo kameru (vypadá to jako kamera) a asi mě to vyfotilo ..... asi můžu čekat pokutu,co?

Dnes jsem to projížděl znova v opačném směru a chudák v mondeu v protisměru šel tak na brzdy, že to pěkně zakvičelo ... tak snad to ubrzdil:aut

Je to obec Rybí u Nového Jičína, radar je na obou stranách obce

Odesláno

asi pred pul rokem jsem vjel do obce asi 65 to stejne a zatim nic neprislo! kdyby prislo tak bych pekne nadaval protoze nevim kdo u nas dela znaceni ja jezdim podle predpisu ale kdyz je dlouha rovinka potom zatacka a kolem krovi za zatackou hned cedule obce a za tim radar tak se to proste neda. Ale asi to byl jen strasak

[upravil dne 3/4/12 20:40 od Vítek1]

Odesláno

Tolerance měření je 10% - tedy při 50 km/hod je to 5 km/hod = tedy do 55 km/hod by se nemělo nic stát tedy co se týká postihu. Pokud to bude víc, dá se očekávat dopis s modrým pruhem a velmi nepříjemným obsaem. Radím slořenku zaplatit, jinak je to u správního řízení s nepříjemným násobkem původní částky.:(

Odesláno

Blýsknutí pevného radaru nemusí nutně znamenat předvolání k vysvětlení přestupku. Mně takhle několikrát \"vyfotili\" v Dolním Podluží a ťuk, Ťuk, Ťuk - zatím nic (a to je to už minimálně rok zpátky).

Odesláno
Tolerance měření je 10% - tedy při 50 km/hod je to 5 km/hod = tedy do 55 km/hod by se nemělo nic stát tedy co se týká postihu. Pokud to bude víc, dá se očekávat dopis s modrým pruhem a velmi nepříjemným obsaem. Radím slořenku zaplatit, jinak je to u správního řízení s nepříjemným násobkem původní částky.:(

Tolerance pokud vím není oficiálně žádná, pokud se pamatuju tak aby se předešlo konfliktům tak bylo vnitřně doporučeno, že se budou řídit kalibrační přesností metody měření což je do 100 km 3km/hod a nad 100 je to 3% z měřené hodnoty...

Odesláno

Tak přátelé. Pražským měšťákům asi fakt hrabe ( konkrétně Praha 9 Kyje ) nebo mají málo vybraných pokut. Dne 2.4. ve 3:02 ráno měřili na Průmyslové ulici ve směru Malešická spalovna - Hloubětín ( bývalá autobusová zastávka na zanamení ).Zaparkovaný Transportér stál pod mostem ulice Českobrodská a fotil. Kolegu stavěli za rychost . . . . Tak pozor i v noci. Jinak toto je oblíbené místo státní policie ve dne a měří v obou směrech.

[upravil dne 4/4/12 03:51 od Honza z Nera]

Odesláno

No obce měly najaté firmy, které to provozovaly pro ně. To je z hlediska aktuálního právního názoru nevyhovující, takže mají šanci to buď hodit pod sebe a nebo pustit.

Odesláno
Čau.... Ten radar kde jsem taky vyfocen? A jel jsem 53km/h v tom místě, takže jsem zvědavý :D

Krajan :super zdravím Kopřivnici :super ... přesně ten radar jak píšeš .... nějaký efekt to má, už tam většina lidí brzdí

Odesláno

Panove, radary v Rybi urcite nemeri. Kdyz se dobre podivate, tak blesk je umisten v cocce makety kamery. Ale psychologicky efekt tam je urcite vhodny, obzvlast ve smeru od Kopru.:papa

Odesláno
Panove, radary v Rybi urcite nemeri. Kdyz se dobre podivate, tak blesk je umisten v cocce makety kamery. Ale psychologicky efekt tam je urcite vhodny, obzvlast ve smeru od Kopru.:papa

uf... dobrá zpráva :super ...ale už tam stejně při každodenní cestě do práce brzdím, ikdyž to ještě svádí pár metrů jet rychleji

Odesláno

tolerance je +- 3km.h-1 do 100-vy a pak 3% nad stovku ;-)

A radary co jsou v dědinách a ukazují rychlost nikdy nedělají záznam. To že je tam nějaká fake kamera či blesk je úplně jedno ;-)

Odesláno

V Podluží jsem měl tak 2-3 fotky týdně :D něco málo i ve studánce (Varnsdorf-Studánka).Já bych to asi řešil tak,že to řídil Hulmiho Ukkolen a už se vrátil do Finska :papa:D

Odesláno

Ta tolerance je ale na udaj radarem zmereny, s tim co ukazuje Tvoje auto to nemusi mit nic spolecneho ;)

Obvykle tachometry v aute premeruji vyrazne vic, nez je tahle tolerance - alespon pokud tam jsou osazene predepsane pneu atd.

Guest minimaxa
Odesláno
Tak přátelé. Pražským měšťákům asi fakt hrabe ( konkrétně Praha 9 Kyje ) nebo mají málo vybraných pokut. Dne 2.4. ve 3:02 ráno měřili na Průmyslové ulici ve směru Malešická spalovna - Hloubětín ( bývalá autobusová zastávka na zanamení ).Zaparkovaný Transportér stál pod mostem ulice Českobrodská a fotil. Kolegu stavěli za rychost . . . . Tak pozor i v noci. Jinak toto je oblíbené místo státní policie ve dne a měří v obou směrech.

[upravil dne 4/4/12 03:51 od Honza z Nera]

JJ, 31.3. tamtéž, jen asi o 2h dřív ;):D Městská Policie, a otevřený zadní dveře, sem si říkal, co kdo tak pozdě v noci stěhuje a nezavřel si dveře u auta :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...