Marcel00 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Ja by som toho s A6 http://youtu.be/8F2Uf9rcrOs Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Hele to je zbytecny o tom jsou tady uz mraky temat asi ... .. stejne tak na tema \"kamion predjizdejici kamion\" a vime dobre,ze tiraci take nejsou svati Takze se neklonim na jednu ani na druhou stranu,nevime,co bylo predtim. Citovat
oddie Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 TAKHLE to mel udelat :D:D a to ji schytal ještě dost málo. Citovat
koblih69 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Každému podle jeho zásluh a schopností... tak nějak to ti kucí sepsali ne? Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 chááááááá ....no dobře mu tak, to je taky nápad ... Citovat
MilanF1 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 To i já po dálnici jezdím tak, že mě kamion předjede, ale když už se tlačí do levého, ubírám plyn, aby byl přede mnou co nejrychleji. To je fakt na zabití,když ho vůbec nechce nechat předjet ... Citovat
oddie Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 To i já po dálnici jezdím tak, že mě kamion předjede, ale když už se tlačí do levého, ubírám plyn, aby byl přede mnou co nejrychleji. To je fakt na zabití,když ho vůbec nechce nechat předjet ... Pokud se necháš předjíždět kamiony, blikni mu dálkovými, když tě mine konec návěsu, že se může začít zařazovat. On to v zrcátku moc přesně nevidí, pokud mu neukážeš, musí si nechat podstatně většího fóra a to předjíždění trvá zbytečně o to víc. když mu blikneš, většinou i poděkuje Citovat
MilanF1 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 oddie: To dělám a skutečně ve většině případů poděkují. Já to trochu znám, táta dlouhá léta jezdil s nákladákem Stibto: Tobě se nelíbí podpis? Edit: Už vím, cos Tome myslel v podpisu, upraveno. [upravil dne 3/4/12 11:09 od MilanF1] Citovat
macik.83 Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Jj, blikni, mame to radi Samozrejme se najde i vul, ktery nepodekuje, ale to je vsude. Z vlastni zkusenosti nejmene dekuji Nemci. Citovat
Guest StibTo Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 MilanF1 : líbí ale ty víš Už je to v cajku Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Ani mě se nelíbí, ani v tyhle podobě, takže upravit podle pravidel. [upravil dne 3/4/12 11:17 od Radek Hurvajz] Citovat
Laďa Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Jj, blikni, mame to radi Samozrejme se najde i vul, ktery nepodekuje, ale to je vsude. Z vlastni zkusenosti nejmene dekuji Nemci. No oni němci neděkuji řidičům z východního bloku. Když jsem občas vyjel z brácho, tak jsem si toho všimnul. Když předjel nás, tak nic, ale jakmile to byl němec, holanďan atd. tak nebyl problém. Citovat
KapriQ Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Normalne som nechapal ked som to pozeral, sice nevidime asi celu situaciu, ci mal ten nemec k tomu nejaky dovod alebo co to neviem, ale jazdil som v nemecku a toto som nikdy nevidel... Bezne sa to hentak robi ze proste ked vas niekto zacne takto vyslovene nie ze provokovat, ale aj ohrozovat na ceste tak proste ho date do \"kliesti\" ... Mohol by som toho pisat niektori ludia su proste taki, a zabit ich je malo na cestach som denno- denne a to co sa niekedy deje je proste neskutocne, bral by som normalne papiere a na preskolenie a aspon 3x jazdu s policajtom na 2 hodiny /Inak urcite radsej som chodil po cesku a po slovensku ako teraz, cechov mam radsej i ked su to blazni ale niektori vedia, aj ked su to hovada.ALe tak kazdy mame iny nazor ze Vsade sa najde nejaky ten .. ehm Citovat
309GT Odesláno 3. duben 2012 Odesláno 3. duben 2012 Tohle je v německu docela běžný jev poslední dobou, a nejen tam ale i v čechách,ale je to dle mého zvlášť specialita východních němce...Nejlepší je průjezd Berlína,nahučí tam blbeček v BMW z odbočováku (nebo se napojí až z nouzového pruhu),jede na 80km/h 90hm/h a přijde tunel,navigace ztratí signál a jede 60,65,50,pak zase 60,tunel skončí a valí zase 90-100km/h.... Jinak souhlas,ani kamioňáci nejsou svatoušci,ale když takových dementů potkáte x za den,přestane vás bavit pořát brzdit,ničit si spotřebu (tím se šidit o peníze - bohužel dnešní realita),nestíhat a pak od disponentů a šéfů poslouchat že jste řidiči na lejno... A pod tím videem je napsáno co předcházelo - Předjížděl cisternu která jede 80km/h a pán s audi asi strašně spěchal.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.