Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

rychlooprava vrutom nici kord a roztlaca pneumatiku. je to hnus robota.

ak ti tym vrtakom prerazi kord tak co spravis? vidno to nieje, ale ak ti zacne guma hadzat tak sa mozes

podakovat za usetrenych 10€... :myslim

Odesláno

Bych to nechal opravit, sundá gumu, provrtá díru na patřičný otvor, dát hříbek, zatáhne ho a jezdí se dál. Nevím, na kolik ten úkon vyjde, ale 500 Kč mi přijde moc. Já včera řešil málem to samé, guma prázdná, ale nic vraženého se nenašlo, tak se drátěným kotoučem vybrousila rez na disku, dal nový ventilek a podlepilo. Vytáhnul jsem z kapsy 250 Kč.

Já jezdil na hříbkem opravených gumách, bylo to po koupi jetých, kde byly 2 hřebíky. Opravil to začínající servisák a v pohodě, je to pár let a gumy jezdí.

Odesláno

Neverím, že by skúsený pneuservisák zničil pneu... mal som to takto robené nespočetne krát na svojich autách a trilionkrát na firemných (aj na úžitkáčoch na Jumperi) a nikdy som nepostrehol ani najmenšie hádzanie ani nič podobné... :myslim

Odesláno

cinic, ale sak pohoda. o nic nejde. kaktus sa rozhodne ako je mu libo.

pojdem dat opravit a nafotim to aby bolo vidiet rozdiel vo vysledku.

rozhodne aby som to za seba uzavrel... gumu dat opravit, alebo jazdit s tym dalej ako ja :D

Odesláno

Taky to mám takhle spravovaný jako Cinicman akorát ja mněl vrut v dražce co je na pneu a bez problému v pneuservisu tam dal nějakej špunt nebo co.Oprava vyšla na 100kč

[upravil dne 1/12/12 20:43 od Stosun]

Odesláno

Vitaj do klubu tech co nenajeli ani 1000km na novych gumkach a hned problem ...

Odesláno

Zajímavá debata o tom jak vozit vrut v gumě 40 tis. km nevadí a protáhnout tam ten pilník ano:myslim... Každopádně mám odježděné na takto opravených pneumatikách mnoho desítek tisíc km a nikdy žádný problém. Opravuju si to sám i když malinko jiným způsobem než je popsáno v návodu. Mimochodem jsem takhle odjel pře 10 tis. i na zadní pneu na moto...

Odesláno

nedávno asi před měsícem jsem byl taky v servisu s pneu,furt mi pomalu ucházelo,našli tam nějakou skobičku ještě ke všemu kousek za ohybem běhouna ze strany,vytahly jí a udělali díru jak do pr... a pak to něčim namáznul chvilku počkal a protáhnul nějakou housenkou dovnitř a zpátky a kousek tam nechal ,asi 15 minut se čekalo než se to zatahne a pak uříznul ten znytek co koukal venku,nafoukal a jezdim do dneška,zatim drží:)

Odesláno
Urcite spravit a jestli se bojis na nj jezdit tak ji od tebe za polovinu ceny vezmu...

Psal jsi za polovinu. A kdy to nevím, musím objednat případně novou a nechat to přezout :myslim

Odesláno

Vubec bych se toho nebal delal jsem v pneuservisu a normalne se takhle lepily kola i na moji dodavce sluzebni mam takhle zalepene kolo a na te gume je najeto 45tis a zadna zmena v lepenem miste neni zbytecny kupovat novou gumu :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...