Marcel00 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 rychlooprava vrutom nici kord a roztlaca pneumatiku. je to hnus robota. ak ti tym vrtakom prerazi kord tak co spravis? vidno to nieje, ale ak ti zacne guma hadzat tak sa mozes podakovat za usetrenych 10€... Citovat
MilanF1 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Bych to nechal opravit, sundá gumu, provrtá díru na patřičný otvor, dát hříbek, zatáhne ho a jezdí se dál. Nevím, na kolik ten úkon vyjde, ale 500 Kč mi přijde moc. Já včera řešil málem to samé, guma prázdná, ale nic vraženého se nenašlo, tak se drátěným kotoučem vybrousila rez na disku, dal nový ventilek a podlepilo. Vytáhnul jsem z kapsy 250 Kč. Já jezdil na hříbkem opravených gumách, bylo to po koupi jetých, kde byly 2 hřebíky. Opravil to začínající servisák a v pohodě, je to pár let a gumy jezdí. Citovat
Charlie 1 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Asi to moc hrotis Marcel....tuhle opravu bych videl za 100-200 kc +nazuti ,vyzuti a vyvazeni asi tak 150-200 tak mas pravdu asi 500 kc..... Citovat
Cinicman Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Neverím, že by skúsený pneuservisák zničil pneu... mal som to takto robené nespočetne krát na svojich autách a trilionkrát na firemných (aj na úžitkáčoch na Jumperi) a nikdy som nepostrehol ani najmenšie hádzanie ani nič podobné... Citovat
Marcel00 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 tak vidis... babka k babce pokial je to oprava vrutom bez zhodenia pneu z disku tak to je za tych 100~200 ako sa uvadza. Citovat
Marcel00 Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 cinic, ale sak pohoda. o nic nejde. kaktus sa rozhodne ako je mu libo. pojdem dat opravit a nafotim to aby bolo vidiet rozdiel vo vysledku. rozhodne aby som to za seba uzavrel... gumu dat opravit, alebo jazdit s tym dalej ako ja Citovat
Cinicman Odesláno 30. listopad 2012 Odesláno 30. listopad 2012 Skoro vždy oprava na aute... naposledy na mojich neplnoletých 17kach... Citovat
Stosun Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Taky to mám takhle spravovaný jako Cinicman akorát ja mněl vrut v dražce co je na pneu a bez problému v pneuservisu tam dal nějakej špunt nebo co.Oprava vyšla na 100kč [upravil dne 1/12/12 20:43 od Stosun] Citovat
Guest StibTo Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Vitaj do klubu tech co nenajeli ani 1000km na novych gumkach a hned problem ... Citovat
koblih69 Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Zajímavá debata o tom jak vozit vrut v gumě 40 tis. km nevadí a protáhnout tam ten pilník ano:myslim... Každopádně mám odježděné na takto opravených pneumatikách mnoho desítek tisíc km a nikdy žádný problém. Opravuju si to sám i když malinko jiným způsobem než je popsáno v návodu. Mimochodem jsem takhle odjel pře 10 tis. i na zadní pneu na moto... Citovat
oddie Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 Gumu spravovanou knotem bych si na autě nenechal, leda na nouzové dojetí z dovolené atd., k čemu byl ostatně původně také koncipován. Citovat
vendelinek Odesláno 1. prosinec 2012 Odesláno 1. prosinec 2012 nedávno asi před měsícem jsem byl taky v servisu s pneu,furt mi pomalu ucházelo,našli tam nějakou skobičku ještě ke všemu kousek za ohybem běhouna ze strany,vytahly jí a udělali díru jak do pr... a pak to něčim namáznul chvilku počkal a protáhnul nějakou housenkou dovnitř a zpátky a kousek tam nechal ,asi 15 minut se čekalo než se to zatahne a pak uříznul ten znytek co koukal venku,nafoukal a jezdim do dneška,zatim drží Citovat
gronholmm Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 oddie: takže ty by jsi měnil za novou gumu? Nebo spíš z jakého konkrétního důvodu? Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Tak kdy mi ji pošleš?:papa co za ni chceš? [upravil dne 2/12/12 17:09 od Charlie 1] Citovat
gronholmm Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Urcite spravit a jestli se bojis na nj jezdit tak ji od tebe za polovinu ceny vezmu... Psal jsi za polovinu. A kdy to nevím, musím objednat případně novou a nechat to přezout Citovat
koblih69 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 gronholmm až budeš tisknout další várku peněz přijedu s krabicí na víno. Je vidět, že máš nazbyt Citovat
gronholmm Odesláno 2. prosinec 2012 Autor Odesláno 2. prosinec 2012 Koblih nemám, ale už sem párkrát v práci řešil jak to vypadá po defektu gumy, tak se tomu chci co nejvíc vyhnout Citovat
Stifler Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Martine, občas stačí nemít ze všeho tak přehnaný strach, než rozhazovat peníze jen proto, abys za každou cenu neměl sebemenší pochybnost. Citovat
306-Kubik-S16 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 Vubec bych se toho nebal delal jsem v pneuservisu a normalne se takhle lepily kola i na moji dodavce sluzebni mam takhle zalepene kolo a na te gume je najeto 45tis a zadna zmena v lepenem miste neni zbytecny kupovat novou gumu :-) Citovat
Charlie 1 Odesláno 2. prosinec 2012 Odesláno 2. prosinec 2012 taky bych dal zespodu záplatu a jezdil,ale jestli to má přes Havárku tak není co řešit...ne? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.