Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Gronholmmova pixla aneb stříbrnej kaktus :)

Recommended Posts

Odesláno

No už se blížím k rezervě, tak možná to může být tohle. Žhavičky nevím. V -10 nažhavím a ani nedotočím klíček a už je nastartováno :myslim Jinak po tom co to chytlo se vyvalila hromada dýmu z výfuku a pak se to uklidnilo

Odesláno

To vypadá na žhavičky :myslim já měl v pohodě jen jednu a při startování mi to dělalo to samý, hrozně se to hádalo a jak to chytlo tak to hulilo jak lokomotiva, teď mám všechny 4 nový a startuje to jedna báseň :D

Odesláno

Tak dnešní výlet dopadle takhle

post-12336-14109629378454_thumb.jpg

Auto z ničeho nic chcíplo na dálnici a už se mi nepovedlo nastartovat. Nevím čím to je. Bylo teda chvilku po rozvícení rezervy, ale neftu to ukazovalo. Každopádně po tom co mě vyložila odtahovka tak jsem vzal kanystr a šel jsem pro naftu. Bohužel po dolití nafty zkapala baterka. Takže zítra zkusím auto nastartovat přes kabely :(:(:(

Odesláno

Čoveče mě se dneska ráno cestou do práce stalo skoro to samý :myslim na dálnici se mi rozsvítila rezerva, auto po chvíli zacukalo a chcíplo. Ale naštěstí jsem byl tak 600 metrů od benzínky takže jsem to nechal dojet a přijel ke stojanu jak elektromobil :D

Odesláno

To jedeme zkusit večer. Už je na cestě palivovej filtr a kabely. Akorát mám obavy zda nezničíme TSi které mě bude startovat :myslim

[upravil dne 11/2/13 15:13 od gronholmm]

Odesláno
hele bacha pokud je baterka totalne k.o tak ani pres kabely to auto nenahodis... To se stalo mymu otcovi.
A proč jako, to je nesmysl

Není. Diesel se potřebuje pořádně protočit, aby nastartoval, a pokud je baterka K.O., běžně prodávané kabely takový startovací proud prostě nepřenesou. Zvlášť pokud tam má nějaký problém, kvůli kterému je potřeba točit déle.

Odesláno

Není. Diesel se potřebuje pořádně protočit, aby nastartoval, a pokud je baterka K.O., běžně prodávané kabely takový startovací proud prostě nepřenesou. Zvlášť pokud tam má nějaký problém, kvůli kterému je potřeba točit déle.

Jo tak pokud je to o tech kabelech tak je to celkem pochopitelný. Pravda, to mě nenapadlo

[upravil dne 12/2/13 20:28 od Radek Hurvajz]

Odesláno

No po včerejším 2 hodinovým experimentu a kontaktování Devilse a HonzyZ (za což vám oběma moc děkuju), se to povedlo, ale stejně zatím nejezdím. Dovezl jsem to domů a snažím se ježdění omezit (takže nejezdím) protože starty jsou ještě horší než byli :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...