agresssor Odesláno 1. únor 2013 Odesláno 1. únor 2013 Se mi stava obcas taky.... Muze to bejt zavzdusneny, horsi nafta nebo nejaka zhavicka nezhavi tolik kolik ma... Citovat
gronholmm Odesláno 1. únor 2013 Autor Odesláno 1. únor 2013 No už se blížím k rezervě, tak možná to může být tohle. Žhavičky nevím. V -10 nažhavím a ani nedotočím klíček a už je nastartováno Jinak po tom co to chytlo se vyvalila hromada dýmu z výfuku a pak se to uklidnilo Citovat
poldiss Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 To vypadá na žhavičky já měl v pohodě jen jednu a při startování mi to dělalo to samý, hrozně se to hádalo a jak to chytlo tak to hulilo jak lokomotiva, teď mám všechny 4 nový a startuje to jedna báseň Citovat
106sťák Odesláno 2. únor 2013 Odesláno 2. únor 2013 to budou žhaviče chtělo by to proskoušet taky mi to dělalo ty starty byly děsný a pak v poho měl sem 1 žhavák špatnej a druhej se žhavil až dýlejc;) Citovat
gronholmm Odesláno 8. únor 2013 Autor Odesláno 8. únor 2013 Ještě mě napadá, nemohl by tohle dělat špatný palivový filtr? Citovat
Paulie406 Odesláno 10. únor 2013 Odesláno 10. únor 2013 Tohle jsem měl na autě taky 1,9TD a byly to žhavicí svíčky Teď to startuje jak víno Citovat
gronholmm Odesláno 10. únor 2013 Autor Odesláno 10. únor 2013 Tak dnešní výlet dopadle takhle Auto z ničeho nic chcíplo na dálnici a už se mi nepovedlo nastartovat. Nevím čím to je. Bylo teda chvilku po rozvícení rezervy, ale neftu to ukazovalo. Každopádně po tom co mě vyložila odtahovka tak jsem vzal kanystr a šel jsem pro naftu. Bohužel po dolití nafty zkapala baterka. Takže zítra zkusím auto nastartovat přes kabely :( Citovat
poldiss Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 Čoveče mě se dneska ráno cestou do práce stalo skoro to samý na dálnici se mi rozsvítila rezerva, auto po chvíli zacukalo a chcíplo. Ale naštěstí jsem byl tak 600 metrů od benzínky takže jsem to nechal dojet a přijel ke stojanu jak elektromobil Citovat
gronholmm Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 To máš kliku, my čekali na odtah hodinu a doteď není pojízdný Citovat
poldiss Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 No tak to je pěkný ani přes kabely se to nepovedlo? Citovat
gronholmm Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 To jedeme zkusit večer. Už je na cestě palivovej filtr a kabely. Akorát mám obavy zda nezničíme TSi které mě bude startovat [upravil dne 11/2/13 15:13 od gronholmm] Citovat
agresssor Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 hele bacha pokud je baterka totalne k.o tak ani pres kabely to auto nenahodis... To se stalo mymu otcovi. Citovat
gronholmm Odesláno 11. únor 2013 Autor Odesláno 11. únor 2013 Není úplně, ještě dokázala trošku protočit Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 hele bacha pokud je baterka totalne k.o tak ani pres kabely to auto nenahodis... To se stalo mymu otcovi.A proč jako, to je nesmysl Citovat
oddie Odesláno 11. únor 2013 Odesláno 11. únor 2013 hele bacha pokud je baterka totalne k.o tak ani pres kabely to auto nenahodis... To se stalo mymu otcovi.A proč jako, to je nesmysl Není. Diesel se potřebuje pořádně protočit, aby nastartoval, a pokud je baterka K.O., běžně prodávané kabely takový startovací proud prostě nepřenesou. Zvlášť pokud tam má nějaký problém, kvůli kterému je potřeba točit déle. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Není. Diesel se potřebuje pořádně protočit, aby nastartoval, a pokud je baterka K.O., běžně prodávané kabely takový startovací proud prostě nepřenesou. Zvlášť pokud tam má nějaký problém, kvůli kterému je potřeba točit déle. Jo tak pokud je to o tech kabelech tak je to celkem pochopitelný. Pravda, to mě nenapadlo [upravil dne 12/2/13 20:28 od Radek Hurvajz] Citovat
gronholmm Odesláno 12. únor 2013 Autor Odesláno 12. únor 2013 No po včerejším 2 hodinovým experimentu a kontaktování Devilse a HonzyZ (za což vám oběma moc děkuju), se to povedlo, ale stejně zatím nejezdím. Dovezl jsem to domů a snažím se ježdění omezit (takže nejezdím) protože starty jsou ještě horší než byli Citovat
radim.1008 Odesláno 12. únor 2013 Odesláno 12. únor 2013 Nebudou to nakonec žhavící svíčky? Když to startuje čím dál tím hůř... Citovat
gronholmm Odesláno 12. únor 2013 Autor Odesláno 12. únor 2013 Jo vypadá to na ně. Ale musím se dostat k člověku který je vyndá Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.