Fusion Odesláno 4. květen 2005 Odesláno 4. květen 2005 To jste věděli, že motor XUD9 (objevuje se skoro ve všech Peugeotech v růz. verzích) se taky montoval do nejrůznějších dalších značek? Např. Hyundai, Rover, Lancia, Fiat, Talbot, Suzuki, Lada Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Volha, to byla ale lidová tvořivost. Originál, co tam nacpali sami Rusové, do pár aut, byl 2,5D Perkins. Dost často se ale Volha přestavovala na 2,1D Indenor (Peugeot), to ale není XUD9. Alternativně se tam dala seknout 2,3D ze Sierry (to je taky motor Peugeot, chvilku jsem s tím jezdil, dokonce to bylo jako celý agregát i 5-kvalt převodovkou, dobrá lidová tvořivost ), či 2,5D (z 505-ky). Fremu na ten Indenor možná taky vyrobili už Rusové, nevim jistě. Nejdrsnější přestavba Volhy na naftu je s motorem z Avie, ten se tam taky dá nacpat, ale to už je prasečina. Ten 1,9D XUD9 se tam jinak dá dát taky, ale je to trochu zoufalství, já bych ho tam necpal. Víc o těch Volhách se dá najít na www.gaz.cz. Citovat
Fusion Odesláno 5. květen 2005 Autor Odesláno 5. květen 2005 Oddie: možná bys měl jít do nějaké soutěže nebo něco Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Fusion: jako proč? Tohle jsou jen auta, ke kterým jsem nějakým způsobem dostal blíž. Furt je ale na světě mnohem větší skupina jiných aut, o kterých nevím ani zbla. Na nějakou soutěž to fakt není... Citovat
Fusion Odesláno 5. květen 2005 Autor Odesláno 5. květen 2005 Já vím, to já jen tak. Ale představ si otázku v milionářovi za 10mil. Do kterých modelů Roveru se montoval motor XUD9 od koncernu PSA? a. 218 a 418 b. 318 a 518 c. 418 a 618 d. 518 a 718 Citovat
oddie Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Srandisto, o Roveru vím jen to, že jej nechci... Citovat
Fusion Odesláno 5. květen 2005 Autor Odesláno 5. květen 2005 Možná už ani nebudeš mít možnost ho chtít. Nějak krachujou... Citovat
Wasabi Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 No co já vím tak tchán má Ladu Nivu a v ní motor ze 405 D ale převodovku prej snad z Opela ale tam se mu nějak srala spojka či co ale jinak si to chválí má to na práci:papa Citovat
Medvěd Odesláno 5. květen 2005 Odesláno 5. květen 2005 Napsán autorem Wasabi No co já vím tak tchán má Ladu Nivu a v ní motor ze 405 D ale převodovku prej snad z Opela ale tam se mu nějak srala spojka či co ale jinak si to chválí má to na práci:papa Dóóóóbrej bastl !!!!!!!!!!!!!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.