h4wk3y Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 a to me snidane v 11 i obed ve 12 chutnal ... Citovat
adraj Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 změna času mě nějak nevadí. Radši mám ,ale z letního na zimní. Hlavně nesmím být ,ale v práci na noční. Jezdit o hodinu déle s pocitem ,že přijdu ve stejnou dobu domů,bych nemusel. Citovat
vix Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 čistě ze srandy - když vezmu východ: Černá při Čope, nebo jak je ta zastávka na východě, kde se mění podvozky z evropských 1435 mm na sovětské 1520 mm a konce Španělska na západě je asi 2500 km (celé Slovensko, Českomoravská kotlina, Německo, Francie a Španělsko) Rozdíl mezi Stuttgartem a Prahou (cca 500 km) je asi 20 minut sluníčka. Na tomhle celém (2500 -3000 km) úseku jsou to asi 2 hodiny - aneb, hodina sem, hodina tam Citovat
Goldinka Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 musim říct, že změnu času sem nijak neregistrovala. Všechny telefony, počítače či notebooky se nám tady přenastavují automaticky a že je o hodinu času méně mi vůbec nepřišlo tak nevim asi nejsem normální Citovat
MatrixChose Odesláno 26. březen 2012 Odesláno 26. březen 2012 Taky to nijak nevnímám, ale spíš mě těší, že je déle večer světlo, aspoň něco stihnu udělat, jako dneska třeba. Přesun nikdy nevim kdy je. Večer usnu až se mi samy zavřou oči a vstávám až se probudim, prostě jako vždycky. Pak mě jenom rozhodí, že je jeinej čas na telefonu a jinej na hodinách Citovat
Gabriel 307 Odesláno 29. březen 2014 Odesláno 29. březen 2014 dnes se mi to hodí (ten posun) jsem v práci a bude to o hoďku kratší Citovat
Lihous Odesláno 30. březen 2014 Odesláno 30. březen 2014 JJ jsem pro nechat zimni .... Ale divim se ze se o tom uz ani moc neinformuje - drive 14dnu dopredu a ted pro jistotu jen \"zminka\" a hotovo. Hovadina nehrubsiho zrna a z lidi delaji jen pitomce. Keci ze je dele vecer videt pro ty co rano vstavaji ve tri ctyri jsou jake argumenty??? A ze se usetri neco??? CO kdyz vetsina velkych tovaren jede min na tri smeny lepe nepretrzite .... Jake jsou ted pozitiva co vazeni moudri :D:D A jdu v klidu prezout na letni Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.