Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Nejde klima

Recommended Posts

Odesláno
koblih, ja nerozumiem tvojej otazke ze preco jazdim do servisu kde ma osklbu :D a ty ked ides do servisu ty vies aku firemnu politiku vedu uz vopred ? :) Mne bolo tak povedane a to som tu reprodukoval ze tolko stoji ten chladic... to je cele

Ne já když přijedu do servisu tak si den předem udělám představu o cenách a pokud mi jejich nevyhovují tak jim buď dodám svoje díly nebo mi sleví na přijatelnou cenu. XY-krát se mi třeba stalo, že když můj servis bere v Kelly, Elitu a Aci... tak jim stačilo říct, že to samý mají jinde za polovic a bylo to. Prostě se jim nechtělo hledat, nebo to prostě nenašli. To ale není argument abych zaplatil za něco 2x tolik. ;)

Odesláno

Občas mají v klimasevisech k dispozici měřák tlaku, který montují na plnící ventil. Nicméně asi nejjednodušší by bylo na obyč plničku, přidat kontrastní látku, chladivo odsát a nové naplnit.

Odesláno
to mike a dzigi staci ze mate malu dierku v chladici, alebo su zle ventily a klima je fuc... moj pripad presne. kamarat ma na to upozornil pred 3 tyzdnami ked som plnil klimu, riskol som to a som tam kde som bol... opat klima nejde. Takze mozem pekne zainvestovat 240 € do chladica noveho + 2 ventily 20 eur a doplnenie 46 eur. parada nie?:(

Zavolaj sem majú tam dobré ceny.

http://www.autobazar.eu/sk/najsirsia-ponuka-predaj-chladic-id2088741.html

Napríklad na 407-mu 130€ čo v origo servise pýtali okolo 240€.

http://www.autobazar.eu/sk/peugeot-407-c5-chladic-klimi-novy-id1555310.html

Odesláno

Judes diky za info, je akruat otazne ci to pasuje na 308, to si musim este zistit, pretoze ten moj je na sirku nie 16 ale 12mm.

Koblih, vies ide o to ze ked ti servisuje auto niekto komu veris a servisuje ti ho uz roky tak ta nenapadne riesit po xy vymenach ci ozaj je vsetko koser. V tomto pripade som na to prisiel...

Odesláno

Zdravim panove mam ten sami problem s klimatizaci pred mesicem doplnena a fungovala tri tydny a ted je asi zase fuc,kompresor nekdy zapne nekdy ne ale stejne kdyz zapne tak nechladi zitra s tim jdu do servisu pak napisu

Odesláno

Udělalo se teplo a je to tady přátelé.Cestou do Budějovic někde zachrastilo a studeně to přestalo foukat na spolujezdce.Dcera se začala koupat v potu a než jsem zastavil u OBI tak jsem byl propocen i já.

Po konzultaci problému s HonzouZ po telefonu odešlas klapka v dvouzonové klimačce a někde se to rozšprajcovalo a nefouká to už nikam jen topí :grr:grr:grr.

Dnešní telefon do Peugeot Some Jindřichův Hradec a konzultaci s technikem oprava :

Opravná sada klapky plus klapka 1830,-Kč

Práce a vše kolem 4200,-Kč

Odečet na stáří vozu 10 procent.

Nejni co řešit.

Odesláno

ahojaj mne prestala fungovat klima tak som isiel do servisu nech mi to odskusaju na tom stroji tak vysledok bol taky ze klima napln je v poriadku ziadne netesnosti a ze vraj mi nezopina spojka na kompresore ale ked som si to dal na diagnostiku a dal som test tak spojka cvakala a aj relata ale ked zapnem klimu tak vobes nefunguje a nezapne sa ani ventilator na sahare neviete mi poradit co tomu moze byt.

Odesláno

Tak dnes jsem byl doplnit klimu a po doplněni jsem vyzkoušel klimu,chvilu chladila a pak prdla hadice vedouci z kompresoru do chladiče,asi tam byla dirka přes kterou to utikalo a ted se zvětšila,nevite kolik stoji ta hadice?

Odesláno

Tak pani, moj pribeh s klimou na 2.2 hdi. Presne pred rokom doplnena na Sk, fungovala cca 2 mesiace, dnes opat doplnena plus kontrola tesnosti, nic konkretne sa neukazalo. Je tam podla servisu A.T.U. aj kontrastna latka, ak klima prestane fungovat mam dojst a s UV lampou sa pozru kde to uniklo. Este jedno info zostatok plynu z minuleho roku bolo 138 Gramov, teraz tam doplnil na 550 Gramov. Je to dost alebo malo, niekde som cital ze tam ma byt okolo 620....

Tak uvidime ako a ako dlho to pobezi...

Odesláno

cus lidi, mám také problém s klimou, klima chladí a větrák jede na plný kule, ale moc to nefouká tudíš to neuchladí. Nějaké rady předem díky. Jedna se o dvouzonovou klimu

Peugeot 407sw, 2.0HDI 10/2004

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...