Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Hele, Hurvajz, nechtěl jsem brát Agátu sebou do Ústí, ale začínám o tom vážně přemýšlet.... :myslim
Náhodou, mě se tyhle velký chlupatý pavouci líběj, ten v tom odkaza to chudak holt nezvladl no, vosa sviňa ho zakeřně bodla a bylo.

Jen ted nevim jak jsi to s tou Agátou myslel, doufám že ne na biftek:D:D

Odesláno

Trochu :xvul, ale taky z říše hmyzu:

Kamarádovi takhle jednou v létě vlétla pootevřeným okýnkem do auta vosa a prolétla se mu mezi okem a brýlemi. Bohužel to bylo jak na potvoru v pravotočivé zatáčce a jak se kamarád lekl, povolil trošku volant a dík tomu smetl Uno, co jelo v protisměru (on téměř nový Nissan Primera - po nehodě pojízdný, dle servisu škloda téměř 100 tKč, Uno na s*ačky). Paní za volantem odvezli do špitálu a byla několik týdnů na neschopence, takže se věc následně řešila u soudu a kámoš, dík vyjádření znalců, že nejel ani zdaleka na limitu bezpečného průjezdu zatáčkou, ale rychlostí podstatně nižší, nakonec dostal \"jen\" podmínku.

Chtěl jsem tím říct, že jakýkoli hmyz v autě je nežádoucí. Mám rád klimu, okno v autě téměř neotvírám.

Odesláno

suhlasim s medvedom.

mas naprostu pravdu :super

presne o toto mi ide.

pavuka nikde, vcera sa promenadoval okolo vodicovej sedacky. zanechal vlakno.

no nic cakam dalej. ved pride na psa mraz... :D

Odesláno

Skvělé téma máme znovu,

Marcel číhá na svém lovu.

Ostří zbraně, zdáli číhá,

pavouk se však dobře skrývá.

V tichu noci sítě spřádá,

a to klidu nepřidává.

V nestřeženém okamžiku,

zjeví se a v poza křiku,

děsí celé osazení,

horší strašák věru není.

Marceli ty starý brachu,

bojuj,hledej, neměj strachu.

Jednou se to podaří,

všichni jsme tu na stráži. :papa

Odesláno

Už to tu se mnou sleduje celá široká zcela neznalá věci, aut natož internetu. A fakt se dokonale bavíme, držíme palce (někdo Marcelovi, nekdo pavočkovi), sázíme se...

Hele.. co takhle námět pro sázkové kanceláře? :-DD

Koblihu... Kvělé!!! Tohle vlákno je legenda už teď.

Odesláno
:blablabla V této fázi lovu bych zvolil taktiku zcela zaprášeného interiéru,zcela jemným prachem.Pak by se vibělo kde se promenáduje a možná ukáže na svou skrýš.Při provádění zaprašování možná zvedne kotvu,jak se mu bude špatně dýchat.:myslim
Odesláno

pytlík od mouky, s trouchou mouky,nafouknout a bouchnout,buď ho raní sté rány nebo jak píše:Dano406 ,najde stopy po vetřelci :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...