Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jízda ve sportovním autě za 1000 Kč - zkušenosti?

Recommended Posts

Odesláno

Pořád nás seznam.cz nebo i někde jinde masírují slevovými poukazy na jízdu ve sportáku. Pokaždé na to kliknu, pokaždé si to přečtu.

Tedka je to za 990 Kč - 30 minut, nebo dva poukazy 1980 Kč - 20 minut (lepší sporták) + samozřejmě projetý benzín, na naftu to bohužel nejezdí. :nevim

U mě by byla volba jasná - Ferrari. Máte někdo zkušenosti, stojí to za to, nebo se ta jízda nedá užít? Pro mě 1000 Kč není málo a do Příbrami to mám taky kousek cesty.

Odesláno

Co jsem slysel, tak v te Pribramy je to prej opravdu dobry, ze te vazne necha s tim autem vyblbnout...

Ja byl na tom trojboji od te firmy \"A drift\" a to bylo dost naprd... Sice bylo psano, driftuj at se gumy pali, ale kdyz tam prijedes, tak to nesmis ani poradne rozjet, protocit kola uz vubec, atd... Vyhozeny prachy...

Odesláno

Pojd si zadriftovat a protočit kola nemůžeš ... nicméně do toho bych nešel, tento druh zábavy mě nebere. ¨

Mým snem je v mít v garáži nějaké Ferrari, tak alespon si ho prozatím vyzkoušet.

Odesláno

Kamarat ma na tieto akcie \"slabosť\" ... Bol už na viacero, ale viacmenej sa zhodol na tom, že tie lacne su aspom tu na SK o ničom ... Inštruktor ti skoro nič nedovoli, ale zase, to bude ine, u každej firmy ... Globalne sa to asi ohodnotiť nedá.

Najviac si pochvaloval kupon, na okruh Slovakia Ring ... Stal 180 Eur ... Ale bola to hodinova jazda na K1 Attack ... 30 min s inštruktorom, a 30 min sám ... Tam to bolo OK, inštruktor mu dal vraj cenné rady, a aj pri nom si vela dovolil ... Ked isiel sam, nikto mu uz do toho nekecal :)

Odesláno

jee, nad touhle akci jsem taky premyslel, sice trochu z ruky, ale v takovem aute se clovek mockrat nesveze.... A myslim, ze jen se normalne projet ve ferrari nebo necem podobnem stoji za to (teda aspon pro me)

Odesláno

Tak já to honit nemusím, prostě se projet. Prostě si to osahat - akceleraci, grip, brzdy, zvuk ... na boční přetížení bych si při té půlhodině netroufnul ...

Odesláno

Ja som jazdil na Ferrari pozicane v Bahoni s instruktorom.. Zazitok to bol ale ked som viac pridal tak instruktor zacal nieco vrndzat...Aj tak som sa nejak moc rozbiehat nemohol vzhladom na to ze som s tym jazdil na beznich cestach...A okrem toho bolo poprsane...:fnuk...

Odesláno

Právě s tou 430 bych asi jezdil. Co si k autu mohu dovolit, spíše co mi dovolí. Zda na tom letišti jezdí více aut současně (bezpečnost). A je tam nějaká instruktáž, jak s autem jezdit, abych se s ním (a instruktorem) neseznamoval prvních 25 minut a pak už skoro vystupuji. Sice spíše blbá otázka, ale jak moc rychle tam mohu jet, věřím, že to bude více než 90 km/h, to bych to pomohl mohl vytáhnout rovnou na silnici ... Stačilo by mi dálničních 130, pak bych už bych asi bál o sebe i o auto ...

Odesláno

Mají více tras udělaných tak, aby ti to vyšlo na tu půl hodinku. Já jsem na to šlapal asi trochu víc, takže jsem byl zpět za nějakých 25min. :) Jinak na tom okruhu musíš dodržovat samo povolené rychlosti. Mimo obec byl můj instruktor benevolentní ale v obci prostě 50, jinak držkoval. Což v tomhle autě občas udržet je docela sranda. ;) Na letišti jsou dva pruhy (směry), takže tam většinou sám nejedeš. V zásadě tam nejsi schopný udělat nic víc než dát tomu max. na druhou stranu, otočit se a zase max. zpět. Auto už bylo celkem v dezolátu (před servisem) ale i tak nějakých 260km/hod to dalo. Horší je to ale udržet na těch panelech v rychlosti nad 200km/hod. Pokud si ale nebudeš hrát na haura a budeš auto držet dvouma rukama jak máš, není se čeho bát, krom těch betonovách zábran na konci. :D Instruktáž v mém případě trvala asi 2min. ale bude záležet na koho narazíš. Osobně bych si vedle nikdy nesedl a docela je obdivuju, protože jak mi říkal tak už to pár lidí poslalo přes boudu. To se ale normálnímu člověku nestane, kor když podepisuje smlouvu i se spoluúčastí která není zrovna malá. :roker

Odesláno

Díky za info. Co myslíš přesně tím dezolátním stavem? Jinak předpisy samozřejmě chápu, s tím problém nemám, ač v tom autě to asi problém bude ... Držet volant oběma rukama beru za samozřejmost, ten držím i když jezdím normálně v autě.

Kolik je ta spoluúčast? Ač tohle by se mě týkat nemělo, mnozí vědí, jak jezdím :D

Odesláno

Můj sen je si zajezdit s Lamborghini.A tak mi ho mladá chtěla koupit taky jako zážitek.Bohužel už si přesně nepamatuju kde a od koho to bylo. Ale reklama na netu nádherná, užijte si 540koní bez výhrad na našem okruhu. 2 dny předtím než jsme měli jet, jsem tam pro jistotu volal kvůli tomu, jetli to tedy platí a ještě jsem se pro jistotu informoval. A pan mi řekl, že, na nějakým okruhu můžu kroužit max 120km/h a jednou si tam můžu dát rovinku a toť vše...

Čili je lepší si opravdu pořádně zjistit co za svoje peníze dostaneš než opravdu někam vyrazíš.

Odesláno

Kamarád a jeho tchán dostanou poukázku na jízdu v 911 a ve Ferrari. 14.4. Letiště Mimoň. Mám jim dělat řidiče, dozvědí se to až na místě od manželky / dcery. Takže info určo podám. :)

Odesláno

Mám takovou úchylku, že nikdy neřídím auta a motorky, které nejsou buď moje nebo je neplánuju vlastnit. Sice jsem to párkrát porušil s Mercedesem SLK 55 AMG, Mercedesem S 65 AMG, Porsche 911, Nisan 350Z..., ale buď tu bylo nezbytné jako náhradní vozidlo na služebce nebo prostě proto, že bylo společensky nepřijatelné to nezkusit. Takže tyhle věci mě jaksi nelákají i kdžy jsou zadarmo :papa

Odesláno

Dezolátní stav myslím hlavně vypadávající tapec na dveřích a celkem vymlácenej podvozek z těch našich super silnic. Ale jak říkám, dle mých informací mělo auto jít cca do 14ti dnů na komplet servis. ;) Jinak ta spoluúčast byla 10% z ceny nového vozu, pokud si to dobře pamatuju. :) Přidávám jednu fotku z nastupování, lezlo se mi do toho jak do tanku ale posed pak byl parádní! :D

post-4629-14109622884603_thumb.jpg

Odesláno

Tak tohle mě taky zajímá, láká mě to. Ale taky mě napadlo, jak dlouho vlastně pak trvá samotná jízda a co člověk vlastně může. 200 km/h nemám problém jet v čemkoli co toho dosáhne, takže aby mě pak nechali jet 150 km/h fakt ztrácí smysl.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...