Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

nápis v zadu-čím přilepit-pomóc+akvárka

Recommended Posts

Odesláno

:( v zadu v nápisu PEUGEOT upadlo T, potřebuji poradit čím ho znova přilepit, pod Téčkem byla něco jako guma, sundal jsem ho Wapkou :(

díky

[upravil dne 19/3/12 12:15 od Haryk]

Odesláno
Mám s ním osobní zkušenost, lepil jsem s ním znak a vydržel 3 roky, pak už nevím, auto jsem potom prodal;)
Nepísal som, že akváriový nie je dobrý, ale, že nie všetky sú vhodné.
Odesláno

Marko, já použil tenhle a vydržel v pohodě:super

A myslím že mezi akvarijníma silikonama nebude žádnej velkej rozdíl, pokud vůbec nějakej bude:myslim

[upravil dne 18/3/12 21:26 od Šalda]

Odesláno

Rozdiel je, hlavne chemický. Z akváriového sa nevylučujú škodlivé látky aby ti napríklad ryby nepokapali, potom je tam pevnosť v ťahu a tlaku a iné prkotiny. Ako vieš silikón má rôzne využitia a rôzne vlastnosti.

Odesláno

Já jen že jsem lepil asi 30 akvárií a terárií, a vždycky jsem použil akvarijní silikon, a nikdy mě nenapadlo že by mezi nima mohl být nějakej rozdíl, proto jsem pořád nechápal co máš na mysli:D

Ale aspoň jsme si pěkně pokecali :D

Odesláno

Matrix, môže byť, ale zas keby s ním zlepíš akvarko (myslím sklá) tak po zoschnutí by ti nemusel udržať tlak vody a spoje by mohli povoliť. Aj ryby nemusia podochnúť, ale napríklad sa môže znížiť ich pôrodnosť alebo to môže aj rastlinám škodiť. Je tam toho veľa čo to môže, nemusí ovplivňovať. Poznám alebo poznal som pár akvaristov čo majú ako vedľajší príjem predaj akvarijných živočíchov a niektorým záleží na silikóne a výrobe akvarka a iným nie. Každý silikón má niečo z každého.

[upravil dne 18/3/12 21:54 od marko306]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...