Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

A nebo i co se stane vzadu, pokud máš dvě ... už jsem takový případ viděl - policajti letěli s majákama jako *** a pak se vymlouvali, že jim chlap neudělal cestu. Ale on je měl natočený, že to mastili fakt rychle.

Nicméně já svoji kamerku budu asi prodávat, koupil jsem ji od oddieho, ale použil jsem ji jenom párkrát. Nějak mě nebaví ji pořád sundávat a nandávat (nechci, aby mi ji někdo na parkovišti ukradl), navíc nemám vychytanou elektriku, aby se mi spouštěla až po klíčku. Babrat se s tím nebudu.

Odesláno
Zkontrolujte si, zda ta kamera nahrává opravdu souvisle, většina mezi nahrávanými úseky dělá klidně 5 sekund mezeru.

moja dava 2sekundy :myslim... (dobre ci zle)?

Nic moc. Ty, co nabízím, navazují bez mezery, jedna dokonce ty úseky o 1 sekundu překrývá. Ty předchozí modely byly horší, holt neměly vyrovnávací paměť.

Odesláno
A nebo i co se stane vzadu, pokud máš dvě ... už jsem takový případ viděl - policajti letěli s majákama jako *** a pak se vymlouvali, že jim chlap neudělal cestu. Ale on je měl natočený, že to mastili fakt rychle.

Nicméně já svoji kamerku budu asi prodávat, koupil jsem ji od oddieho, ale použil jsem ji jenom párkrát. Nějak mě nebaví ji pořád sundávat a nandávat (nechci, aby mi ji někdo na parkovišti ukradl), navíc nemám vychytanou elektriku, aby se mi spouštěla až po klíčku. Babrat se s tím nebudu.

Jezdím s ní už přes třičtvrtě roku, a nějak zdlouhavý mi to nepřijde. Když člověk chytne cvik, tak to trvá skoro jako zapnutí pásu :papa

Odesláno

To jo, ale když ji mám hozenou v tašce na zadním sedadle. Připoustám se a říkám si, sakra kamera, dozadu pro tašku se mi už nechce :D Pak si řeknu, vždyt jedu jenom 6 km ... Naposledy jsem ji použil, když jsem jel na zimní klouzání ...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...