cartmen Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Máte někdo zkušenosti? Docela bych to pořídil, ale nevim jakou. Dík. Citovat
elton Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Mám ji. Veselá záležitost. když si žena půjčí auto, tak vím kde byla, jak jela, no super akční film:D:D:D Citovat
cartmen Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 Našel jsem toto: http://www.mall.cz/kamery-specialni/omega-om205 zeby to bylo ano Eltone? Citovat
P607Olda Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Taky o tom přemýšlím. Eltone, napiš prosím, kterou máš, a vyfoť, jak je upevněná. Děkuji předem. Citovat
Ferry Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 o kamerach do auta je tu obsahla diskuze, kde jsou i nejake ukazky zaznamu. staci trochu pohledat Citovat
cartmen Odesláno 16. březen 2012 Autor Odesláno 16. březen 2012 njn, ale my jsme v P5008 mě zajímá hlavně jak ji má elton napasovanou na elektriku Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 kelly ted akce na tu hd za 1390 bez karty to je luxus cena . zamě spokojenost. Citovat
oddie Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 Zkontrolujte si, zda ta kamera nahrává opravdu souvisle, většina mezi nahrávanými úseky dělá klidně 5 sekund mezeru. Citovat
cartmen Odesláno 18. březen 2012 Autor Odesláno 18. březen 2012 Objednal jsem tu z AutoKelly. Jakou kdo mate SD kartu? Myslím co do velikosti? Citovat
cartmen Odesláno 18. březen 2012 Autor Odesláno 18. březen 2012 Objednal jsem tu z AutoKelly. Jakou kdo mate SD kartu? Myslím co do velikosti? ..odpovím si sám, koupil jsem 16GB SDHC Class 10. Citovat
antired Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 A kcemu to je dobre? Elton to ma na spehovani manzelky , ale jinak?... Citovat
Marcel00 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Zkontrolujte si, zda ta kamera nahrává opravdu souvisle, většina mezi nahrávanými úseky dělá klidně 5 sekund mezeru. moja dava 2sekundy ... (dobre ci zle)? Citovat
elton Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Antired, třeba jako důkaz, když před tebou někdo něco provede a nebo se něco stane. Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 A nebo i co se stane vzadu, pokud máš dvě ... už jsem takový případ viděl - policajti letěli s majákama jako *** a pak se vymlouvali, že jim chlap neudělal cestu. Ale on je měl natočený, že to mastili fakt rychle. Nicméně já svoji kamerku budu asi prodávat, koupil jsem ji od oddieho, ale použil jsem ji jenom párkrát. Nějak mě nebaví ji pořád sundávat a nandávat (nechci, aby mi ji někdo na parkovišti ukradl), navíc nemám vychytanou elektriku, aby se mi spouštěla až po klíčku. Babrat se s tím nebudu. Citovat
oddie Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Zkontrolujte si, zda ta kamera nahrává opravdu souvisle, většina mezi nahrávanými úseky dělá klidně 5 sekund mezeru. moja dava 2sekundy ... (dobre ci zle)? Nic moc. Ty, co nabízím, navazují bez mezery, jedna dokonce ty úseky o 1 sekundu překrývá. Ty předchozí modely byly horší, holt neměly vyrovnávací paměť. Citovat
gronholmm Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 A nebo i co se stane vzadu, pokud máš dvě ... už jsem takový případ viděl - policajti letěli s majákama jako *** a pak se vymlouvali, že jim chlap neudělal cestu. Ale on je měl natočený, že to mastili fakt rychle. Nicméně já svoji kamerku budu asi prodávat, koupil jsem ji od oddieho, ale použil jsem ji jenom párkrát. Nějak mě nebaví ji pořád sundávat a nandávat (nechci, aby mi ji někdo na parkovišti ukradl), navíc nemám vychytanou elektriku, aby se mi spouštěla až po klíčku. Babrat se s tím nebudu. Jezdím s ní už přes třičtvrtě roku, a nějak zdlouhavý mi to nepřijde. Když člověk chytne cvik, tak to trvá skoro jako zapnutí pásu Citovat
MilanF1 Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 To jo, ale když ji mám hozenou v tašce na zadním sedadle. Připoustám se a říkám si, sakra kamera, dozadu pro tašku se mi už nechce Pak si řeknu, vždyt jedu jenom 6 km ... Naposledy jsem ji použil, když jsem jel na zimní klouzání ... Citovat
oddie Odesláno 19. březen 2012 Odesláno 19. březen 2012 Já už ji nesundavám, prostě ji tam nechávám. Fakt je, že většinou parkuju ve dvoře, ale když někdy nechám auto na ulici, nechám ji tam. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.