kveton Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 jka tak pořád zvažuju 807mu, napadla mě jedna věc, auto je dost velký na přespání a co nějaká úprava na kempování? Na nic jsem moc nenarazil, ale dalo by se 807mu lehce předělat na camper? Spíš teda něco provizorního, výlet ve dvou, dát tam postel, nejakou spkříňku a po příjezdu zase vyhodit a dát sedačky? Co vy na to? Citovat
oddie Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Existuje i verze se zvedací střechou, někde tu byl odkaz. Jinak se dává deska jako postel asi 30-40cm nad podlahu, a pod ni se nahází bordel. Citovat
Marcel00 Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 http://www.boutique-des-parents.com/bien-dormir-dans-un-vrai-lit-lidoo/784-lit-avec-rideaux-lidoo-pour-peugeot-807-yatoo-aev21100d.html http://www.pleinair.fr/boutique/lang-en/camping/219-tente-multi-fonction-.html Citovat
kveton Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 s tou zvedací střechou jsem to někde viděl, ale to neni lehká úprava, s tou postelí zvedlou je to dobrej nápad, to by se dalo celkem dobře udělat, nad tím popřemýšlím Citovat
JJEENNDDAA Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 je to sice Jumpyk ale dobře vymyšlene Citovat
oddie Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Dáš to těsně nad podběhy, konstrukce z hliníkových jackelů, na to překližka (mdf), stačí 1 cm tlustá, dobré je dělení na sekce umístěné na pantech, aby se daly zvedat pro přístup do prostoru pod nimi. Chce to vychytat tu výšku, aby to bylo co nejníže, ale ještě to stačilo na věci pod tím - co je často vidět na fotkách, že je postel ve výši oken, to je na houby, málo místa i jen na posazení, všechno na očích... Matrace 10cm nafukovačka, existuje motůrek na nafukování do zapalovače Citovat
chup Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Stačí nafukovačka a spaní jak lusk. Ja to tak riešim aj v 307 ale musím vyhodit sedáky zadných sedaček. V mondeu stačilo sklopit operedlá odstránit roletu a šupnút tam nafukovašku. V 807 to musí byt parádička. Citovat
MotoMoto Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Dvojpostel nafukovaCÍ SE TAM VEJDE PŘESNĚ, ale právě je problém kam s věcmi, ta nadstavba nad podlahu by byla fakt šikovná. Kdyby to někdo vyráběl tak bych se možná připojil s objednávkou. Citovat
JirkaMTPO Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 je to sice Jumpyk ale dobře vymyšlene Něco podobného mám z Vita. Jsou to dvě lavice. Se sklápěcími deskami dělené a mezi lavice se dá jedna deska v celku. Mám je ve sklepě, ještě jsem je nezkoušel do 807, ale myslím, že se budou muset upravit. Výhodou je, že namísto matračky na zemi slouží i jako sezení po délce auta a pod lavicemi zůstává po celé podlaze úložný prostor, který je prakticky rozdělen na čtyři části, takže stačí si pamatovat, kam co dám a nemusím zvedat celou desku jedné s postelí, ale jen jednu půlku. Citovat
Lukas B. Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 tady je návod na berlingo, určitě se to modifikovat na cokoli jiného. http://www.horyinfo.cz/view.php?cisloclanku=2007080019&nazevclanku=postel-do-auta Citovat
Milan+ Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 tohle sem dával šampon http://manneli.com/movies/tech/Swiss-RoomBox.html Citovat
kveton Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 Dvojpostel nafukovaCÍ SE TAM VEJDE PŘESNĚ, ale právě je problém kam s věcmi, ta nadstavba nad podlahu by byla fakt šikovná. Kdyby to někdo vyráběl tak bych se možná připojil s objednávkou. hele, snad si ten prodej nechceš rozmyslet??? :D:D:D Citovat
Bigbadjohn Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Člen Btl.a už jakousi takovou konstrukci na spaní udělal a já to mám bohužel furt jen v hlavě. Není na to čas, předělávám starej barák. No rád bych to letos zkusil dotáhnout do nějakýho prototypu, kterej pokud se povede bude už asi na furt. Myšlenka je následující: Musí se do auta vejít minimálně čtyři sedačky, nouzově by se tam měli vyspat čtyři lidi (dva dospělí, dvě děti, zatím jim je 3 a 8), konstrukce musí jít složit na dno kufru. Jak by to mělo být provedeno: Původně jsem uvažoval o čtyřhranných profilech, který by byly do sebe zasouvací. Později jsem to změnil a myslím si, že lepší bude, když to bude ze čtyřhranných profilů, které budou spolu spojeny vnitřním menším profilem a přitaženo šroubkem, nožičky budou mít dole placku, aby se to nepropadlo kobercem a navrchu bude překližka spojená pantíky. Původně měly být profily železné barvené komaxitem, nyní zvažuji buď profily hliníkové nebo spíš nerezové. Výška konstrukce bude nad sklopené sedačky (sklopené pouze opěradlo). Sice se tam pak nebude dát posadit, ale někde ty dět přece musí za jízdy sedět Přední sedadla mám otočná, ta se právě na nocování budou otáčet aby tam bylo na délku více místa. Dva budou spát hlavami v přední části a dva proti nim, proto chci aby to bylo co nejdelší. No uvidíme jestli se to letos podaří, naplánoval jsem si toho na letošek nějak moc. [upravil dne 14/3/12 21:45 od Bigbadjohn] Citovat
kveton Odesláno 14. březen 2012 Autor Odesláno 14. březen 2012 zajímavý, ale jsem zvědav, jak se ti to tam vleze Citovat
Laďa Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Myslím že člen Shemik něco takového co ty chceš si udělal. Ale teď nevím jestli to ukazoval v předešlém VW Sharan nebo už v 807. Já sleduji ještě VW club a nemůžu si nějak vzpomenout na kterém klubu jsem to viděl. Citovat
MotoMoto Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Dvojpostel nafukovaCÍ SE TAM VEJDE PŘESNĚ, ale právě je problém kam s věcmi, ta nadstavba nad podlahu by byla fakt šikovná. Kdyby to někdo vyráběl tak bych se možná připojil s objednávkou. hele, snad si ten prodej nechceš rozmyslet??? :D:D:D To je právě to, že netlačím na prodej, protože jsem s autem jinak spokojený a slouží. Takže do té doby než ho prodám a nebo se rozsype ho chci používat naplno. A třeba by se to hodilo i případnému novému majiteli. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Hoši, to chce pořádnej vůz :papa Citovat
kveton Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 to neni špatný, to je jen na multiplu nebo i na auta? :D:D:D Citovat
MotoMoto Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 Ale to nepostavíš (elespoň ne legálně na rybách nebo na odpočívadle když potřebuješ přenocovat na cestách. To je to co mě vyhovuje na tom ubytování uvnitř vozu. Citovat
Guest minimaxa Odesláno 16. březen 2012 Odesláno 16. březen 2012 To je jasné, znáte mě, berte to jako úsměvnou zajímavost V Multiple lze složit všech 6 sedaček do roviny a přes ně se vejde přesně nafukovací 2x1,6m matrace, jen s tou bagáží je to horší, přeci jen je o 1m kratší než ty vaše autobusy No ale my co jezdíme na dovolenou s igelitkou a kreditkou, tuhle drobnost s kufry neřešíme Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.