jofo Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Neverim ze sa najdu peniaze zo statnej pokladnice. Poprve tam nic nieje, a po druhe nedaju peniaze na nieco co sa im nevrati. Take ich zmyslanie. Nech to cigosi opravia. Aj tak nemau co na robote, tak nech ich zapriahnu. Citovat
ivanh Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Keď som bol malý v okolí Krásnej Horky som travil skoro každé prázdniny. Preto ma jeduje že kôli ludskej blbosti sa stalo niečo take hrozné. Na východe je vpalovanie trávy u našich spoluobčanou spolu s fetovaním \"národným\" športom. Hasiči nestihnú prísť domov zo zásahu a zas niekto volá že horí tráva. U nás je vypaľovanie trávy tiež trestné... Najlepším trestom by bola doživotná povinnosť kosiť hradný vrch .... zadarmo...aby sa to už nemohlo zopakovať. Citovat
dusan2 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Pre niekoho je u nas vypalovanie , kradnutie a vyrub lesa beztrestne. Uz ma to poriadne dlho s.... Citovat
vix Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Méďo - v 70. letech jsem ani nebyl na světě ?) ... takže remis?!. I když to Fico na Slovensku vyhrál.... Citovat
Medvěd Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 Vixi - ale jo, klidně remíza - i když jsem dnes několik hodin hloubal nad tím, proč mě v souvislosti s Veletržním palácem napadla úplně jiná budova a nakonec mi docvaklo, že budově, co je na Výstavišti (dříve PKOJF = Park Kultury a Oddechu Julia Fučíka) se vždycky říkalo Sjezdový palác (dnes Průmyslový). K původnímu tématu - teď jsem někde četl, že požár nevznikl od vypalování trávy, ale díky dětem, které se tam snad učili kouřit. Když díky takové zábavě shoří stoh slámy, není to nic veselého, ale přeci jen takovou škodu mohou rodiče v nějakých splátkách zaplatit. Tohle zaplatit nejde ani kdyby se jednalo o milionářské děti, nízkopříjmoví rodiče by to spláceli i několik generací (ani pojistit se proti tomu asi moc nedá). [upravil dne 11/3/2012 17:51 od Medvěd] Citovat
xavier Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 sry, ale nedalo mi. Ich tam žije v každej chajde několik generací. Citovat
shamann22 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 no cital som, aspon to tvrdil Lipsic, ze je to poistene ,....... ani turci ho nezapalili az nasi spoluobcania ...inak fotky z hradu po poziari tuto: Citovat
marko306 Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 K původnímu tématu - teď jsem někde četl, že požár nevznikl od vypalování trávy, ale díky dětem, které se tam snad učili kouřit. Když díky takové zábavě shoří stoh slámy, není to nic veselého, ale přeci jen takovou škodu mohou rodiče v nějakých splátkách zaplatit. Tohle zaplatit nejde ani kdyby se jednalo o milionářské děti, nízkopříjmoví rodiče by to spláceli i několik generací (ani pojistit se proti tomu asi moc nedá).Na prvej strane som o tom fajčení písal. Citovat
pepenero Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 skoda,ze nezhorela hned aj ta osada Citovat
hipisko Odesláno 11. březen 2012 Odesláno 11. březen 2012 kua uz ma to sere nabuduce ked si budem neisty koho volit, tak radsej zovlim kotlebu Citovat
marko306 Odesláno 12. březen 2012 Odesláno 12. březen 2012 Tak už je to ževraj isté, dvaja cigoši podpálili trávu z cigariet a už bol oheň na streche. Pozitívum na tom je, že do jesene by mala byť strecha znovu hotová. Podarilo sa zachrániť asi 90% expozícií. V správach som toto všetko počul. Citovat
hnusoba Odesláno 13. březen 2012 Autor Odesláno 13. březen 2012 Poprosím všetkých komu nie je osud tohto krásneho hradu ukradnutý. Verejná zbierka na obnovu hradu Ide o oficiálnu zbierku Slovenského národného múzea, kde predpokladám nehrozí, že sa peniaze poprelievajú kade-tade. Ďakujem. [upravil dne 13.3.12 20:49 od hnusoba] [upravil dne 13.3.12 20:50 od hnusoba] Citovat
222johny222 Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 tohle mě hrozně mrzí,jako maleš špunt jsem tam vyfocený na kanonech.Mám tam tetu v Rožnavě Snad to dáte co nejdřív do kupy,v létě se tam chystám. Citovat
marko306 Odesláno 13. březen 2012 Odesláno 13. březen 2012 Ako sa vravý všetko zlé je na niečo dobré (i keď tu by sa o tom dalo polemizovať) ale požiar podľa mňa zvýši nechtiac povedomie o tejto pamiatke a po oprave aj jeho návštevnosť. Citovat
ivanh Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 Smutné je iba to že horný hrad sprístupnili po rekonštrukcií iba minulý rok a teraz to musia robiť zas ( no aspoň majú dokumentáciu a nacvičené... ) Citovat
PaloLM Odesláno 14. březen 2012 Odesláno 14. březen 2012 podľa dosluhujúceho ministra kultúry by peniaze na obnovu mali byť z poistiek, údajne viac ako 11 mil euri a malo byto pokryť náklady na opravu. Citovat
hnusoba Odesláno 15. březen 2012 Autor Odesláno 15. březen 2012 Pod Spišským hradol horelo. Skúste si tipnúť ktoré etnikum pod tým hradom žije. A ešte jeden. Požiar pri Luniku IX. [upravil dne 15.3.12 08:15 od hnusoba] Citovat
punkac Odesláno 15. březen 2012 Odesláno 15. březen 2012 chtělo by je to ozářit a ty multikulti Kocáby s nima Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.