Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Neverim ze sa najdu peniaze zo statnej pokladnice. Poprve tam nic nieje, a po druhe nedaju peniaze na nieco co sa im nevrati. Take ich zmyslanie.

Nech to cigosi opravia. Aj tak nemau co na robote, tak nech ich zapriahnu.

Odesláno

Keď som bol malý v okolí Krásnej Horky som travil skoro každé prázdniny. Preto ma jeduje že kôli ludskej blbosti sa stalo niečo take hrozné. Na východe je vpalovanie trávy u našich spoluobčanou spolu s fetovaním \"národným\" športom.

Hasiči nestihnú prísť domov zo zásahu a zas niekto volá že horí tráva. U nás je vypaľovanie trávy tiež trestné...

Najlepším trestom by bola doživotná povinnosť kosiť hradný vrch .... zadarmo...aby sa to už nemohlo zopakovať.

Odesláno

Vixi - ale jo, klidně remíza - i když jsem dnes několik hodin hloubal nad tím, proč mě v souvislosti s Veletržním palácem napadla úplně jiná budova a nakonec mi docvaklo, že budově, co je na Výstavišti (dříve PKOJF = Park Kultury a Oddechu Julia Fučíka) se vždycky říkalo Sjezdový palác (dnes Průmyslový).

K původnímu tématu - teď jsem někde četl, že požár nevznikl od vypalování trávy, ale díky dětem, které se tam snad učili kouřit. Když díky takové zábavě shoří stoh slámy, není to nic veselého, ale přeci jen takovou škodu mohou rodiče v nějakých splátkách zaplatit. Tohle zaplatit nejde ani kdyby se jednalo o milionářské děti, nízkopříjmoví rodiče by to spláceli i několik generací (ani pojistit se proti tomu asi moc nedá).

[upravil dne 11/3/2012 17:51 od Medvěd]

Odesláno
K původnímu tématu - teď jsem někde četl, že požár nevznikl od vypalování trávy, ale díky dětem, které se tam snad učili kouřit. Když díky takové zábavě shoří stoh slámy, není to nic veselého, ale přeci jen takovou škodu mohou rodiče v nějakých splátkách zaplatit. Tohle zaplatit nejde ani kdyby se jednalo o milionářské děti, nízkopříjmoví rodiče by to spláceli i několik generací (ani pojistit se proti tomu asi moc nedá).
Na prvej strane som o tom fajčení písal.
Odesláno

Tak už je to ževraj isté, dvaja cigoši podpálili trávu z cigariet a už bol oheň na streche.

Pozitívum na tom je, že do jesene by mala byť strecha znovu hotová. Podarilo sa zachrániť asi 90% expozícií. V správach som toto všetko počul.

Odesláno

Ako sa vravý všetko zlé je na niečo dobré (i keď tu by sa o tom dalo polemizovať) ale požiar podľa mňa zvýši nechtiac povedomie o tejto pamiatke a po oprave aj jeho návštevnosť.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...