Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý den mám dotaz.

Vozidlo mám od zakoupeno 17,4,2008 a je na něm najeto cirka 35 000 km.Ještě jsem neměnil svíčky,je už na čase tohle řešit ?,přece už je to tam nějakou dobu.

A popřípadě jaké svíčky by jste doporučili.

Děkuji.

Odesláno

Sviečky sa menia po 60tkm... v tvojom prípade by som ich ale vymenil už teraz... za 4roky 35000 je dosť málo a ak s tým autom beháš väčšinou krátke trasy a po meste tak je najvyšší čas... :papa

Odesláno
Sviečky sa menia po 60tkm... v tvojom prípade by som ich ale vymenil už teraz... za 4roky 35000 je dosť málo a ak s tým autom beháš väčšinou krátke trasy a po meste tak je najvyšší čas... :papa

Ok vyměním a nějaké svíčky doporučíš ?

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Ahoj.

potřebuju poradit ohledně výměny svíček než se do toho pustím.. Nějak nad tím váhám,jestli to vyměnit sám ,nebo raděj do servisu.

Mám 207 motor 1.4 8V.

Svíčky už jsem koupil,ale jestli poradíte co vše musím odmontovat než se k tomu dostanu a co naopak nemusím odďelat,aby tam byl přístup s klíčem atd.. Pár věcí tam je i když je to motor jednoduchý a málo zakrytovaný. Tak jestli jste to už někdo dělal. Díky za radu.

Odesláno

to epicus, staci odpojit konektor zapalovaci rampy, vysroubovat dva srouby M6 na kazde strane rampy, rampu sundat a svicky vysroubovat ven

jaky svicky jsi koupil, mely by tam byt Bosch FR7DC+

Odesláno

koupil jsem svíčky NGK -BKR6EZ

Takže kromě té startovací rampy jak píšeš nemusím nic jiného sundávat a odpojovat? Tak to je v pohodě. díky moc

• O 5 let později...
Odesláno

Chystám se na to tento víkend. Mám nakoupeno. Nějaká překvápka při výměně? M6 je 6-ti hran? Je potřeba prodloužení na golu, nebo je dobrý přístup? Díky

• O 7 let později...
Odesláno

Zdravím, trochu opráším. Dneska krásně, tak jsem si naplánoval výměnu filtrů, těsnění víka ventilů, svíček a oleje. Při nasazení klíče jsem u první svíčky zjistil, že byla povolená. Myslel jsem, že mám jen blbě nasazeno, že se protáčí. Ale pak jsem ji normálně vyšrouboval bez ráčny ručně. Všechny svíčky byly jinak ok, i tato bez rozdílu. 

Nevím jak dlouho, (naposledy měněno viz. výše, a opravdu dotaženo), ale normálně auto jezdilo. Co by jinak mohla způsobit netěsnost? Díky 

• O 1 rok později...
Odesláno (upraveno)

stalo se mi presne totez.

Se svickama mam totiz hrozne stesti:
- pred 2 lety pri vytahovani zapalovych civek zustal kus gumy z civky na svicce (civky rocnik 2018, od te doby najeto asi 160 tisic kilometru)
- pred 1 rokem pri vytahovani svicky u rozvodu sla ven opravdu ztuha - mela lehce roztazeny zavit (nevim, nechapu)
- letos pri vytahovani svicky u prevodovky jedna uplne povolena.

Vymenila jsem vsechny 4 svicky a 4 civky (160 tisic mi prislo tak akorat) a auto najednou startuje a jezdi uplne jinak :D jeste ze uz je ale jenom na leto...

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...